Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A kőműves viccnek másik változata...
Brigád építi a panelt, mikor megérkezik a majdani tulaj és elsápadva látja, hogy milyen vékony a fal, akár egy nagyobb tüsszentés is elviheti. Szóvá is teszi ezt a brigádvezetőnél, aki átküldi a legkisebbet a fal másik oldalára és átszól neki: - Sanyikám mond csak látsz engem? - Hát egy kicsit halványan. - Akkor ez egy príma fal!
A filmrészlet, meg a Star Trek-ből van. A többi viszont stimmel!
![]()
Csak a 'csészealjat' néztem (amikor kijöttek a csigásból)
![]()
Hmmmm, milyen nosztalgikus.
Akkoriban még tudtak teljes pucérság (mondom teljes), és a kamerára fröccsenő vér/agyvelő nélkül is jó filmet csinálni... Azt hiszem betervezek egy moziestét, a 6 Starwars filmmel... ![]()
Az már mozihajnalba fog fordulni.
![]() A múltkoriban én végignyomtam az Orion űrhajó 7 részét, majd az Alfa holdbázisokat. Most a meghökkentő meséket nézem zsinórban.
Majd délután kezdem.
![]()
Volt szerencsém a Filmmúzeum által szervezett premier előtti vetítésen részt venni annak idején.Azt hiszem a "Visszatérés" volt a címe a filmnek,amit az összes rész összeollózva "forgattak".
Akkor ugrott be például a fordítva tartott űrpisztoly is,amire gyerekkoromból halvány emlékeim voltak. ![]()
Milyen jót nevettünk annak idején ('70-es évek) Pirx kapitány kávéfőző rakétáján...
... és lám, az NSZK-ban közönséges vasalóval is képesek voltak irányítani az űrhajókat! (Orion űrhajó, 1. rész, 1' 36") Most nézem a 2. részt! ![]()
Itt a rosszidő, mindenki szerezzen be C vitamint
![]()
Nagybeteg az öreg székely, haldoklik. Hazarohan a hírre a fia, s kérdi:
- Apám, hívjak orvost? - Nem fiam, mi itt falun természetes halállal szoktunk meghalni.
Ez egy spec. miki nyújtott nyolcas iránykarakterisztikája.
![]()
Ha már van DIAC igazolvány akkor legyen TRIAC is!
Hajnalban kopognak egy mekkai könyvesbolt ajtaján. A tulajdonos álmosan nyit ajtót.
- Mit akar? - Korán van? Az óvónő megkérdi Pistikétől: - Tudod-e, miért kel ki a kiscsirke a tojásból? - Mert fél, hogy őt is megfőzik! Kvíz a televízióban: - Tehát, Ön mindent tud a fociról? - Igen. - Jól van. Akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón... Egy srác találkozik az erdőben a jó tündérrel. - Mivel épp jó kedvem van, teljesítem két kívánságodat. - Csak kettőt? Legyen már három, mindig annyi szokott lenni. - Oké, legyen három. Mi a másik kettő? Két óvodás beszélget: - Én egy villanyvonatot kérek a szülinapomra. És te mit kérsz? - Tampont. - Az mi? - Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is. Mi a különbség az izgalom és a stressz között? Az izgalom az, ha a feleséged terhes. A stressz az, amikor a titkárnőd. Honnan lehet tudni, hogy egy férfi éppen a szexre gondol? Lélegzik. Miért nagyobb az orrlyuka az orangutánnak, mint a férfinak? Mert vastagabb a mutatóujja. Ha egy nő egyenlő akar lenni a férfiakkal, akkor nincs benne semmi ambíció. Miben hasonlít a hegyi pásztor és a sziklamászó? Mindkettő marhára vigyáz a hegyen! Szőke nő kifakad a férjének: - Elegem van az egészből! Sosem jössz haza időben, éjszakára is kimaradsz. Megcsalsz fűvel-fával! Most már abban sem vagyok biztos, hogy te vagy a gyerekeink apja! Mit mond az orosz a halálos ágyán? - Szent Péter vár. - A férfi csomagol. Feleség: - Hát te meg hová készülsz? - Tudod van a déltengeren egy sziget, ahol a férfiak minden egyes szeretkezés után 25 márkát kapnak. - Aha, akkor én is megyek. Látni akarom, hogy jössz ki a havi 25 márkádból! - Mi lesz a mackóból ha ketté vágja a vonat? - Mackóalsó és mackófelső! A férj arra gyanakszik, hogy megcsalja a felesége. Egyik nap elé áll és így szól: - Drágám, olyan érzésem van, hogy számodra csak másodhegedűs vagyok! Erre a feleség gúnyosan: - Nem jó a hasonlat. Inkább azt mondanám, ekkora furulyával, mint a tiéd, még szerencsésnek mondhatod magad, hogy beférsz a zenekarba... Egy maszkos rabló betör egy bankba és a pénztárost arra kényszeríti, hogy a zsákjába rakja be az összes pénzt. Amikor éppen elhagyni készül a tetthelyet, az egyik ügyfél lerántja róla a maszkot. A rabló habozás nélkül lelövi. Körbenéz a bankban, és észreveszi, hogy egy másik ott tartózkodó ügyfél tágra nyílt szemekkel bámul rá. Őt is lelövi, majd elkiáltja magát: - Na, ki látta még az arcomat? Néma csend, mindenki a földre szegezi a tekintetét. Pár másodperc múlva egy öregúr megszólal: - Azt hiszem, a feleségem vetett Önre egy pillantást! Újgazdag bunkó a vadi új szuper órájával megy a partira. Megkérezi tőle egy szőke bombázó: - Hú, de szép óra, miket tud? - Mindent megmond, amit csak akarok. Például most azt mondja nekem, hogy rajtad nincs bugyi. Mire a szőke: - De rajtam van bugyi. - Affene, már megint siet egy órát. Parasztbácsi nyelvtanból vizsgázik. A következő szavakat kell mondatba foglalnia: mennyi, ennyi, annyi. Parasztbácsi mondata: - El kéne mennyi a disznóknak ennyi annyi! Mit jelent egy pár gumicsizma a számítógép előtt? A székelybácsi belépett az internetbe. És végül az időjárás-előrejelzés ma estére: Sötét lesz. ![]() A kevésbé "ízléseseket" kivettem. A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |