Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most jövök rá, hogy villanyposta. Emma ül a számítógépen.
Dehogy is: Csabi haverom volt Derecskéről. Ő ilyen piromániás.
Sziasztok
Ismét FTP kérdés, tegnap sikeresen telepitettem a home ftp server programot de webesen nem tudom elérni, valaki ismeri ezt a progit illetve használja?
Ez sem rossz.
A park nagyon szuper, a csajok is. A videót látva azon gondolkodtam, hogy a legtöbb szerre fel sem tudnák kapaszkodni. Ha mégis, biztos összetörném a pofámat.
Lebbentsünk szoknyát akkor. Mivel Te meg a kajáiddal hergeled a népet.
Lefekvés előtt felakarod izgatni az öreget?
Lakkozod a körmöd? Egyébként gratulálok, jó fogás.
Megelőztél, de még egy, ami hasonló: Meck ft Dino - So Strong (Inpetto Remix)
Ez lecsórelta a témát.
![]() Egyébként vártam, hogy Te fejted meg. Nyereményed, egy hétvége lett volna Mauin, Vele.
Sajnos most olvastam csak el, bár rögtön tudtam melyik zene, de már elkéstem.
Egyébként az Inpetto-s "So Strong" egy másfél évvel hamarabbi zene
Egy pillanatra engedem el a kezét, már le is fényképezik. Elvittem levegőzni, miután rendesen kitakarított, mosott, vasalt, főzött.
Ezek a tulajdonságok pedig igen ritkák egy inplantoszaurusznál.
Így hallgatva nem is olyan rossz, csak a bevezetőrész monoton, cél nélküli hosszabbítás mindössze. 3min-től indul csak a téma.
Ja, igen, az azért kell, hogy diszkóban legyen időd átkeverni az előző zenéről.
Ne csináld már, hogy három percig úsztatsz!
Ajj, ne köss már bele mindenbe!
Szerk.: nem is 3, hanem 2.5 perc! A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2013
Nem tudja, hogy a bukszám a befizetetlen csekkektől olyan vastag.
Óriási vihar keveredett Békésszentandráson egyik percről a másikra. Az ablakon át néztem, hogy tépi le a szél a szomszéd -és a mi- fánkról az ágakat. Nem sokon múlt, hogy ne a telefon és kábeltévé vezetékekre essen. A villanyvezeték is félelmetesen belengett, szerintem, ha ez nyáron történik, és a meleg miatt jobban meg vannak nyúlva a vezetékek, biztos rövidzárlat keletkezik.
Régebben is volt ilyen pár loop-ra épülő zene. Ezzel is lehetett tesztelni, főként az ősök idegeit.
Békéscsabán is nagy eső volt. Dörgött is hozzá párat.
Az ősök idegeinek tesztelésére én ilyesmit használtam.
Sziasztok, üdv minden régi kedves ismerősömnek, Köbzolinak kiemelten!
Régen jártam felétek aktívan. Lenne egy kérésem. Született egy kislányom és nagyon örülnék neki, ha a feleségemnek örömet tudnék okozni azzal, hogy az alábbi szavazással egy babás újság címlapjára kerülnének. Kérlek szavazzatok, ha van három kattintásnyi időtök. (és sajnos egy captcha-t is be kell gépelni) Szavazás Lucára Hálás köszönet! Üdv! googa |
Bejelentkezés
Hirdetés |