Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2391 / 3639
(#) kaqkk válasza kitartás hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Hát ehhez a terápiához kell "kitartás" ! Ki bírsz mászni utána a kádból?
(#) kitartás válasza kaqkk hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Nagy mértékben számít az alapanyag minősége, mint mindenben (nem a fürdővíz). Itt a Mátra alján egészen kitűnő, már már gyógyszeripari minőségű alapanyag is beszerezhető meglepően jó áron. A kimászás akkor esedékes amikor már hidegnek érzem a vizet. (a padlófűtéscsövet betekertem a kád alá is!)
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Septofort épp nincs, de Tantum Verde van helyette, amit ha jól látom nagyjából ugyanarra jó. Tea megvan, méz nincs, mert nem lehet. Eddig menta tea volt csipkebogyóval, most kaptam egy kis hársfateát, épp azt kortyolgatom. Remélem hétfőre visszajön a hangom, mert kezdeni kell az új munkahelyen. Lehet tegnap megátkoztak a régi munkahelyen, amikor felmondtam, mert utána kezdődött az egész.
(#) nagym6 válasza kitartás hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Idézet:
„A kimászás akkor esedékes amikor már hidegnek érzem a vizet. (a padlófűtéscsövet betekertem a kád alá is!)”

Akkor én tavaszra saccolom kimászást.
(#) pjg válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Amíg rendbe nem jön a torkod napi 5 x 500mg C vitamin. Napi 2,5-3 liter folyadékkal. Javaslom a kamilla teát. Mézzel, citrommal ízesítve.
(#) Kovidivi hozzászólása Dec 12, 2014 /

Helló! Én úgy emlékszem, hogy a nevem kis kezdőbetűvel regisztráltam. Lehetséges, hogy azóta megnőtt? Vagy csak rosszul emlékszem?
(#) pjg válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Vagy csak rosszul emlékszel. Az enyém kicsi ősidők óta.
(#) zolika60 válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Rosszul emlékszel sok itt a kisbetűs nick.
(#) Buvarruha válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Az a fránya pia.
(#) pjg válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Az koptatja az agykérget rendesen, de jó.
(#) Kovidivi válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Kicsivel jobban néz ki pedig... kovidivi
(#) Buvarruha válasza pjg hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Az biztos.

henesszi.jpg

(#) pjg válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Ilyen nincs itthon, csak házi szilva, meggy.
(#) nagym6 hozzászólása Dec 12, 2014 /

Toshiba tévénk elromlott 1 év 3 hónapos korában. Senki nem tudja, hogy mennyi a garancia idő, 1 vagy 2 év. A bolti blokkon 1 év van, de az nem biztos, hogy jól van, mondják. A garanciát is javító szerviz, és a márkaképviselet sem tudja. Tehát, hogy garis, vagy fizetős lesz a javítás, nem tudják előre megmondani. Érdekes. Esetleges javítás után honnan tudják majd. Ha akkor tudják, előtte miért nem. Ezért áll már 1 hónapja itthon. Mert ha nem garis, akkor helyben van szerviz. A garis szerviz 100Km-re van.
A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2014
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Anno Toshiba CD írót vettem 105 ezerért. A garancia lejárta után (1év) 1 hónappal elromlott. Azóta ez a márka nálam szigorúan tiltott listán van.
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Állítom beprogramozzák.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 12, 2014 /

Vagy csak a technológia van úgy beállítva, hogy a lézer x idő után elpusztuljon.
Elég egy icipici túlhajtás.
(#) Buvarruha válasza pjg hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

1 meghibásodott eszköz miatt? Azért ezt gondold végig, főleg, ha toshibáról van szó...
(#) kitartás válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Vésztartalék!

P7180013.JPG

(#) granpa válasza kitartás hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

~10 l étolajjal sok rántott húst ki lehet sütni. Amire persze bort illik inni.
(#) danielsos2 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

A fotók alapján én is kedvet kaptam a sütéshez. Nem légkeveréses gáztűzhellyel is van értelme próbálkozni? Egy közeli hozzátartozóm lisztérzékeny. Neki szeretnék kenyeret sütni kukorica- vagy rizslisztből. Próbálkoztál már ilyen lisztekkel vagy csak búzával?
(#) granpa válasza danielsos2 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Nem kell hozzá légkeverés, az enyém sem az (~30éves Karancs). A spéci liszteseket keresd a NET-en, bár lehet, hogy valaki itt is ismeri. Én csak kukorica prószát szoktam sütni.
(#) kitartás válasza danielsos2 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Tegnap sütöttem féladagos kukoricaliszteset. (20% kukoricalisz 80% búza) Sűrűbb lett, lassabban kelt, de finom. Szerintem kísérletezni kell. Én a légkeverést nem kapcsoltam be. Szerintem inkább csak kiszárítaná a sütit.
(#) vicsys válasza danielsos2 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Nem lesz jó. A rizsliszt abszolút nem jó. Lehet kapni, külön spéci a gluténmentes kenyérlisztet.
(#) pjg válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Ez kb. 15-20 éves döntés. Végleges. Nekem akkor akkora érvágás volt az a CD író elvesztés... Amit megtermelt hasznot, az mind el is úszott. Potyán dolgoztam vele.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Nekem még van 20 éves Toshiba laptopom, ami működik, csak az idő járt el fölötte így félre van téve. Nagyon szerettem annak idején. Sőt az elődje egy 286-os két flopis még kék monokróm kijelzős gépem is Toshiba volt és csak erkölcsi avulás miatt lett kiselejtezve. A keresztlányomnak is Toshiba gépet vettem már három éve is elmúlt semmi baj nincs vele egyenlőre, pedig napi sok órás üzemben van használva folyamatos hurcolászás mellett. Egyszer volt rossz egy bögre beleöntött kávé miatt tönkre ment a billentyűzet. Kicseréltem azóta megy gond nélkül.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Elhiszem, de akkor sem tudsz meggyőzni. Majd egy évi munkámnak az eredményét veszítettem el miatta. Soha többet "Toszika"!
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Nem akarlak meggyőzni. Mindenki olyan gépet használ amilyet akar.
(#) gernerakos válasza pjg hozzászólására (») Dec 13, 2014 / 1

(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Következő: »»   2391 / 3639
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem