Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is szívből gratulálok, és minden jókat kívánok! (Természetesen a szavazatot leadtam én is.)
Holnap villamos nap
Sajnos nem találom a kirándulós/üzemlátogatós topic-ot...
Nem ismerlek,de azért én is beállok a sorba,szavazatom leadtam.Kitudja még mikor segítesz meg amikor én is rá leszek szorulva.Üdv: Szikora Péter
Ezt a tisztító ajtót hogyanlehet szakszerűen beépíteni a hagyományos helyére szakszerűen?
Tiplivel rögzíthető, ha méret passzol. Tehát a fém ajtótok behajlított lemezei a régi beton ajtótok oldalfalába rögzíthető. Tipli hőálló legyen. És malterozni is kell, hogy a régi keret és a fém altótok között hézag nem lehet. Malterba kell benyomni a tokot, úgy tiplizni. Több méretben létezik ez a fémajtó. Nekem nem passzolt, kivéstem a régi tokot, kisméretű tömör téglából megfelelő méretre csináltam.
Az enyémen -szemből nézve- a négy sarokban is van furat, én itt tipliztem fel.
Remélem még érvényes volt. Gratula a babához!
Srácok! Valahogy kilehet deríteni a miskolci egyetem most induló villamosmérnöki szakának osztálynévsorát?
Szerintem írj egy levelet a TO-nak, hátha. Valószínűleg alapos indok kell, hogy kiadják...
Hivatalosan biztosan nem. Én a saját csoporttársaim nevét sem tudtam amíg nem volt meg az első pár óránk.
Esetleg akkor, hogyha van egy olyan ismerősöd aki azon a szakon és évfolyamon van és Neptunban hajlandó neked megnézni.
Szóval ez nem egyszerű. Gondoltam.
![]() Köszi.
Tegnap megindítottam az eljárást a Frászbúkos fiókom megszüntetésére. Igaz a teljes végbemenetelig még van 12 nap. Már nem láttam értelmét megtartani. Inkább skype-olok Zoliékkal.
Kis naívok!
A face olyan mint a kutyagumi! Belelépni könnyű, de a cipőd is rámegy mire megszabadulsz tőle! Nejem is időről időre felveti hogy regisztrál (a barátnők miatt), de eddig szerencsére mindig sikerült lebeszélnem róla.
Nekem már másnap megvonási tünetem volt, de kitartok.
Segítséget kérnék. Hogy kell ebből a fécsbukból kilépni? Én azt hallottam, hogy nem lehet. Köszönöm.
Köszi megvan, remélem törölni fognak.
A legnagyobb gondom az vele, hogy töméntelen (és gusztustalan) politizálás megy benne. A "magánélet" - amiről Te beszélsz, Zoli - egyre inkább háttérbe vonul, ami önmagában még nem volna baj, de a helyét átveszi az " 'A' pártot támogasd, a 'B' pártot meg utáld", és hasonló, nekem már gyomorforgató, politikai megnyilvánulásnak nevezett hablaty. (Ameddig a valós közösség-építő jelleg dominált, addig nem zavart, hogy ki mit oszt meg önmagáról, legyen ez a szuverén ügye, ha valaki oly mértékben szégyentelen, az az ő baja.)
A másik, ami egyre inkább zavar benne, hogy átvette ezt a gúgl-stílust, és ajánlgat nekem ezt-azt. Nekem egy weboldal ne akarjon ajánlgatni! Ha keresek valamit/valakit, megtalálom én a nélkül is, hogy "ő majd kitalálja"!
Na igen, a google-ra haragszom, mert annyira a reklámhajhászást teszi előtérbe, hogy akadályozza az embert a neten való böngészésben. Nem elég, hogy szinte minden oldalon van valamilyen értelmetlen felsleges reklámtömeg, meg ugyanígy az összes médiában, még a google is tesz rá egy jó nagy lapáttal, sőt még felszólít, hogy vásároljak. Szerintem az Interneten lévő szenny egy (nagy) része a reklámok. Ha az ember venni akar valamit, akkor felkeresi a webáruházakat és kész. Nem fog rákattintani egy csilli villi linkre, még (általában) akkor se, ha érdekesnek tűnik. És mivel a youtube a google része, ezért perszehogy ott is nyomatja a semmirevaló reklámokat. Nade, van egy "megoldás", az AdBlock telepítése. Ami elég jól blokkolja a reklámokat, viszont telepítéskor beleegyezünk abba, hogy az AdBlock hozzáfér az összes információhoz, ami a böngészőben megjelenik. Ez az, ami kicsit aggaszt, de hátha nem élnek vele durván vissza.
Upsz, kicsit egyhangú lett a hozzászólásom, de jól esett leírni. Idézet: „Ami néha feldühít, ha egy progi kitalálja mit is akarok én, tiszta sci-fi.” Pontosan erre gondoltam magam is.
Sziasztok! Nagyon köszönöm a szavazatokat, jó sok helyet léptünk előre általatok is. Nagyon rendes Tőletek!
Ha valaki még erre jár és katintana kettőt-hármat, akkor nagyon örülnék neki. Baba-mama fotópályázatról van szó. Egyébként egy gépen belül több böngészőről is elfogad szavazatot. (Eddig nem is tudtam, hogy ennyi féle böngésző létezik )Szavazás Köszönöm Uraim!
Üdv.!
Én is szavaztam, remélem még érvényes.
Szavazat leadva Firefox, IExplorer, Chrome, Opera, Safari böngészőkön két gépen is. (Ismerős amikor nem figyelt telepítgettem egy kicsit
.) Illetve telefonon is 1.Sok sikert és gratulálok a babához. A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)
.) Illetve telefonon is 1.