Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ugyan, hol van má ehhez képest Csáknorisz.
Ez valami török/indiai reinkarnációja és vagy klónja. Lehet, hogy így csinálja a halhatatlanságot?
![]()
Az a kontinens tele van világmegváltókkal. Tehát nem kell aggódnunk.
![]()
A Feláldozhatók c. filmben, őt is Chuck Norris mentette meg
![]()
Őt aligha. Törököt, indiait nem szerepeltetnek hálivúdi prodokcijóban.
Neked inkább a Könnyedebb szórakozást ajánlom.
![]()
A 2. linkedre gondoltam
![]()
Nálunk már beköszöntött a jégkorszak.
Ez nem semmi Bővebben: Link
Nálunk sem a postás hordja...
![]()
Nálunk nincs semmi hó. A múltkori adagot szépen elmosta a két napos eső, azóta meg semmi nem esett.
Nálunk is esik reggel óta. Már hóembert is építettünk. De bevittük a konyhába nehogy megfázzon szegény.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2012
Kedves fórumtársak!
Hogyan álltok a fafaragással? Én idén nem idegesítem magam vele. Olyan tartót vettem amit 3 részből lehet összerakni. Rátettem a fára a fát egy karácsonyi kis szőnyegre alá meg könyveket tettem, hogy egyenesen álljon ![]()
Egy silányabb minőségű mobilos kép:
Esik a Hócska,
Jaj, de ócska, Írta Petőfi Jóska. ![]()
Látom nagyon megvisel, hogy börze helyett vásárolni kellett.
![]()
Minden versben,
Fő a rím! Kovács Pisti Fogat mos. ![]()
Enyém két darabból van, az elv ugyan az. Ja, és házi készítésű, van vagy 25 éves.
Ami a havat illeti, délelőtt esett vagy öt centinyi, délutánra átváltott szemerkélő esőre. Mostanra minden kezd jégpáncélba burkolózni.
Nálunk is. Most először történt meg, hogy befújta hóval a DIGI tányérját. A fejtartó vason szépen felpúposodott a hó és a fej előtt egy kisebb hegy képződött. Egy 4m-es tetőléc végére egy rózsaszínű szőnyegkefét szigszalagoztam és kint masszíroztam a tányért és a fejet. Közben azon röhögtem, hogy az arra haladó autósok mennyire röhöghetnek rajtam...
![]()
Tavaly volt nekünk ilyen eset, egy szép kövér hógolyóval orvosoltam
![]()
Amíg nekünk volt parabola, azt csak elérhető magasságba szereltem. kényelmesen a földön állva lehetett takarítani. 3600km-en nem igen számít azaz egy két méter.
A vasgyűjtők és egyéb Istentől elrugaszkodott emberek miatt került a csúcsra. Egyébiránt mindig jól teljesített, eddig még rá sem néztem.
![]()
A vasgyűjtők csak golyóálló öltözékben jöhettek volna be a három kutyám közé, de úgy meg nehéz átmászni a kerítésen.
![]()
Egyszer már talán leírtam, hogy azért nincs kutyusom, mert a fiatal németjuhász kölök kutyám kiszökött és egy kamion elütötte. Egész éjjel kerestük és hajnalban a szomszéd talált rá az árokparton a harmatos fűben. A kis élettelen testét, könnyek közt ástam el az öreg almafám tövében. Majd ha már vén leszek, talán lesz egy másik kutyus a háznál, de addig még sok időnek kell eltelnie...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |