Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Én nem akarok többet fizetni, csak anno akartam venni NiMH akksit, és mindenhol azt írták, hogy nem szabad ebayen megvenni, mert amire rá van írva, hogy 1900 mAh-s, az jó, ha 400-as... Nem akarok 75$-t csak úgy kidobni...
Nincs ezekkel semmi baj. Az üzletekben meg egyéb helyeken is ezeket árulják, csak más címkével.
Meg nyilván rárakódik pár kereskedelmi réteg árrése, azért lesz drágább.
Idézet: Néhány nappal azelőtt, hogy ezt írtad, elfogadtam egy újraküldést, és ma megjött. Vannak rendes szállítók is... „Újraküldést nem szabad elfogadni, mert ő is tudja, ha nem adja fel, akkor is kicsúszol a reklamációs időböl.”
Okés, akkor max ha átvernek, ott a visszafizetése
![]()
Nézd meg az eladó értékelését és a legjobbtól vedd meg az árut.
Üdv.Sajna nekem nincs Pay-pal-om,de akarok valamit rendelni az ebay-ről.Tud valaki segíteni?
Arra gondoltam,hogy akinek van ilyen Pay-pal-ja az megrendelné helyettem én meg kifizetném neki...
Szia!
És miért nem csinálsz Paypal-számlát? Van banki folyószámlád?
Van, de Eurós az OTP-nél mert külföldön dolgozok és az nem Pay-palos,nem is lehet úgy megcsinálni csak forint alapúval de ahhoz kéne egy másik számlaszámot nyitnom amit meg nem akarok.
Amúgy nem kell félni tőle, szerintem az OTP hamarabb fog tőled pénzt lenyúlni különböző jogcímeken, mint a PayPal.
Semmibe nem kerül a fenntartása, először mikor hozzáadod a bankkártyádat, végez egy próbaterhelése 400 Ft-al, de azt is visszakapod a PayPal egyenlegedre. Ha nagyon nagyon félsz az egésztől keresd fel ŐT. Rengeteg embernek segített, és elismert ott a fórumon, megbízhatsz benne. Szerk: Attól hogy euró alapú, szerintem tudsz csinálni paypalt, mi akiknek HUF alapú számlájuk van, be lehetne állítani, hogy a paypal primary pénzneme mi legyen, EUR, USD, bármi... A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
"Ha valakinek van euros, dolcsis bevétele is érdemes létrehozni ilyen pénznemekre számlát. Ha nincs akkor a paypal autómatikusan átváltja a napi árfolyamon forintra ha abban van vezetve. Ha létre van hozva akkor külön átváltás nélkül tárolódik és bármikor kérhető a későbbiekben az átváltása. A paypal árfolyama eddig mindig jobb volt mint a bankoké." Bővebben: Link
Az nem lényeg hogy Eurós ugyanis , ha pont Euróba vásárolsz , akkor mentesülsz az deviza okozta különbségektől. Ha forint alapú lenne mindig az adott vásárláskor hiteles árfolyamon fogják átszámolva számlázni neked.Csináld meg a Pay Pal számlát , és onnantól megy minden mint a karika csapás.
Nem arról van szó,hogy félek..csak utálom az OTP-t.
Na,nem adja be a linket,pedig beszéltem volna vele. Idézet: „Csináld meg a Pay Pal számlá” Na,de azt mondta a csaj a bankba,hogy ezzel a devizaalapú kártyával nem lehet ilyet csinálni.
Nem kell kártya, mert a bankszámlaszámodról is töltheted a Paypal-számládat, mindenféle fizikai kártya nélkül.
Óhh,te Mária...,ja most már elolvastam a linkedet.Leesett,én meg azt hittem,hogy ehhez speckó kártya kell.Akkor nem tudom mit magyarázott az a h@lye p@csa a bankba.Biztos meg akart vezetni..még jó,hogy nem értettem mit is akart kihozni az egészből.
Na köszi srácok.
Párszor frissíts rá, valamiért a ProHardver most akadozik.
Ha OTP-s vagy, és van elektronikus banki szolgáltatásod, akkor nagyon egyszerű a dolog.
Igaz úgy 4 évvel ezelőtt nekem is meg kellett találnom a 15 ügyintéző közül azt az egyet, aki nem nézett bután mikor netes PP fizetési lehetőség után érdeklődtem. Azért remélhetőleg manapság már nem így van. Odamész, és kérsz egy virtuális webkártyát. Náluk így hívják. Ez gyakorlatilag egy Master Card jellegű számlaszám, amit kézbe adnak egy sajtcetlin. Ehhez rendelnek egy transzfer számlaszámot, amire a lakossági folyószámládról (vagy az élő valutás számládról) tudsz majd utalni. Amíg nem utalsz a transzferre, addig nincs mit levegyenek a PP által. Tehát elég vásárlás előtt fellépni a netbankodba , és a transzfer számlaszámodra átteszed a 24 órás (ez a gyorsabb) opcióval az összeget. Ez perceken belül (akár 7végén is) megjelenik a Mastercardos linkeden, azaz a PayPalon. Vagyis mikor regisztrálsz a PP-re, ennek a Master Card sajtcetlis számát kell megadni. Ne félj tőle, a világ legkényelmesebb, legbiztonságosabb és leggyorsabb fizetési lehetősége. Kicsit azért nem árt angolul érteni, mert értelemszerűen így lehet elérni az oldalon a sok lehetőséget, aminek legtöbbje a felhasználóért van.
Küld el hozzám azt a csajt majd én megtanítom egy s másra
![]() Tulajdonképpen úgy zajlik az egész mintha kártyával fizetnél , csak nem fizikálisan vagy ott hanem online .És te csak ülsz otthon , rendelgetsz Pay palon keresztül kártyával fizetsz , és már csak várni kell a postást.Ugye milyen jó? És ha kiszámolod , de biztos kiszámoltad már hisz, ezért akarsz e bay en vásárolni sokkal jobban megéri, mint bármit is venni itt nálunk .Nem csak ha a posta költséget nézem , de az árak is jóval barátságosabbak.Na szóval hajrá csináld meg a számlát , és már rendelhetsz is.
Na mármost beregisztráltam a Pay-palhoz.A feltöltés menü pont alatt kidobott nekem egy Unicredites bankszámlaszámot transfer ID-t stb....,akkor most nekem ide kéne átutalni lóvét és akkor ez lenne a pay-palos számlám?Ja és itt minden forintban van az nem baj,hogy eurót tudok csak átutalni ?Bocs a hülye kérdésekért de abszolút nem vágom ezt a témát.
Vagy most ez nem automatikus,nem értem... A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
Jááájj... csak nem a magyar PayPalos oldalon regisztráltál???
Mikor bementem az Unicredit bankba (mert akkoriban az a hír járta hogy csak ők vannak közvetlen kapcsolatban Mo-on a PayPallal) , az ügyintézőnek halványlila segédfogalma sem volt, miről beszélek. Ezt a verziót nem ismerem ![]()
Két opciód van:
- pénz átutalással "feltöltesz" a Paypal számládra, és ebből használsz el a fizetésekre - regisztrálsz egy bankkártyát, és minden egyes fizetésnél a Paypal az adott tranzakciót továbbküldi a bank felé, mint bankkártya-terhelés. Az első előnye, hogy nem kell hozzá bankkártya, és amit nem utalsz oda, azt nem lehet a Paypallel elkölteni. Hátránya, hogy előre oda kell rakni a pénzt (ugye éjszaka/hétvégén nincs átutalás), az odautalás se mindig ingyenes manapság, de a maradékot visszautalni biztosan nem ingyen van. A második előnye, hogy nem lakik náluk a pénz, csak akkor megy hozzájuk, amikor a bankkártya terhelés megérkezik. Előnye az is, hogy a bankodnál a "normál" bankkártyás panasztételi mechanizmusok működhetnek (pl. átver az eladó, nem csak a Paypalnél panaszkodhatsz, hanem a bankodnál is). Hátránya, hogy kell hozzá bankkártya, ill. ki kell adnod a bankkártya adataidat, amivel a Paypal tud terheléseket kezdeményezni. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
Nem magyar volt,végig angol szöveg volt nem győztem másolgatni a gugliba.....
Na jól van nem is érdekel már...h@lyeség az egész.
Az nem baj konvertibilitás van , és a Pay Pal átkonvertálja automatikusan bármilyen pénz nemben legyen is a kártyádon a pénz.
Be regisztráltál az addig ok , de kel csinálni egy NEW Account magyarul egy új számlát a Pay Pal oldalán itt értelem szerűen kell kitölteni mindent, de vigyázz minden adatodat a hiteles neved stb add meg ne pedig nick nevet . És nem beszélve a postázási cím itt azt add meg ahová szeretnéd majd kapni azokat a dolgokat amiket rendelgetsz.Ha tovább mész , akkor lesz majd egy olyan rész is ahol a bank kártyád hátulján lévő 3 db számot kell megadni , ezután a rendszer mindjárt leellenőrzi , hogy a kártya nem hamis e stb , és létező banki háttere van.Ha ez meg van , és végig mész ezeken a kitölteni valókon , akkor a Pay Pal visszaigazol e mailbe , aztán már akár vásárolhatsz is. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
Akkor azt nem értem ,hogy mi a rossebnek ehhez lennie nekem egy bankszámlámnak,hogyha akárhonnan tudok utalni a pay-palos számlámra pénzt.
Igen, arra számlaszámra kell utalnod. A "Beneficiary name" a kedvezményezett neve, a "Transfer ID" a te saját azonosítód és ezt kell a közlemény rovatba írni az OTP-s utalásnál. Az Euro-t átváltják Forintba, tehát még ezzel sem lesz gondod. De ha nem akarod, hogy váltsák, akkor készíts egy Euro elszámolású fiókot, például németet (paypal.de).
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
Azon már túl vagyok,különben meg sem tudta volna adni,hogy hová utaljam a lóvét.
Akkor mégse h@lyeség.Csak sikerült.
Köszöntem mindenkinek aki segített.
Akkor nem értem mi nem megy még ?Egyet kérdeznék van létező bankszámlaszámod , és ehhez van bankkártya is ? Mert ha igen , akkor amit itt leírtunk neked működnie kell .
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |