Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem rossz ötlet, sőt. De az első verzióból kihagynám, mert ahhoz még sokat kellene tanulnom, szabadidő viszont kevés van. A motoros rázogatás is csak terv. Először az alap játék működjön
Sztereóban valóban jobb, de ha túl sokat hallgatjuk, nehogy ez legyen az eredmény.
Kvadrofon hangzás sem veszélytelen. Így is járhatunk, ahogy a cica.
Atyaég. Szerencse, hogy nem nagyon terjedtek el a kvadrofon lemezek. Igaz, egy 5.1-es rendszer ezek után hol fog fület növeszteni? Szegény cica csupa fül.
Gyakorlatban mi a B és B+C kategári's vizsga közötti különbség?
Gondolom a kresz ugyanaz, a C drágább. Viszont lehet hogy ugyanazt a rutint és városi vezetést Suzukival és Ifával is meg kell csinalni?
Jöhet!
A kresz az ugyanaz, csak a vizsgakérdések mások, jóval több korlátozás vonatkozik a C -s járművekre.
Majd a Jézuska...
Vagy a Télapó. Bár ha ilyen elfoglaltak a szarvasai nem hiszem, hogy időben ideér.
Szegény tizenhat éves Álmos nevű kutyám ma elpusztult. Öreg volt már és csetlett botlott, de nem számítottam rá hogy ilyen hirtelen elmegy. Tegnap még a kertben trappolt, ma meg leköltözött örökre.
Részvétem, Én is megsirattam a kutyáimat.
Nekem van még kettő. Az egyik ugyanilyen öreg, a másik két évvel fiatalabb. Sajnos ezek sem lesznek már sokáig. De Álmost szerettem a legjobban. Kicsi kölyök korától volt nálunk.
Őszinte részvétem. Ugyan így voltam én is, amikor Manó kutyusunk az égi kutyafuttatókra költözött.
Ó ne már.
Fél centi... A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2014
Sziasztok!
Eléggé eltűntem mostanában, nem tudom hiányoztam-e valakinek ![]() A kis műhelyecskémben megy a moddingolás, 1:8 arányú RC autó készül. Még csak a lengőkaroknál tartok, de jó masszív lesz. 8mm-es húzott hidraulika csőből lesz a váz. 1:8 Buggy
Én már kezdtem aggódni...
Jó kis cucc lesz.
Az biztos, hogy jó kis szerkezet lesz. Először elektromos, később lehet hogy 10Ccm diesel lesz
Köszönöm az együttérzést neked és Kari55 kollégának is. A maradék két jószág is igen szomorú. Egész nap keresték és alig esznek.
Idézet: Ez nem lehet kérdéses, hiszen te csinálod. „de jó masszív lesz”
Ennyire kiismertél már? Állandóan alul méretezem a dolgokat...
![]() A garázsom is 6 oszlopon áll, elég gyengék az oszlopok, vasúti sín van elvágva hosszában, 3 "T vas" és 3 "bunkós vas" oszlopok vannak, félek hogy ki fog hajlani oldalra, hogyan merevítsem?
Miért kellett azt a sínt kettévágni? Oszlop is lehetett volna akár 20 is.
Igaz, akkor már az oldalfal meg lett volna oldva... tán még golyó álló is lenne
Szia!
Komolynak ígérkezik, kíváncsi leszek a folytatásra. Jó dolog a "modellezés", csak egy dolgot nem értek. Ott van a Merci Unimogod, a legutolsó kép két és fél éves, pedig elég jól haladtál vele. A Babetta motoros RC autóval is leálltál több, mint egy éve, pedig komoly fejlesztéseket végeztél a motoron. Vagy csak a dokumentálást hagytad abba? Érdekelne, mi lett velük.
Pont ugyanezt akartam én is kérdezni tőle, de te már megtetted.
Szia!
Köszönöm, az Unimogom befuccsolt, a felfüggesztés nem sikerült és eléggé instabil volt, ezért visszaalakítottam az eredeti autóra. Iazából azért is álltam le vele, mert a fülke hegesztése nem jött össze, elég nagy döfés volt nekem... A Babettás autóm is befuccsolt, illetve pihenőben van, a kerékagyak és a sok minden miatt, amit gyártani kéne, nincs rá gép itthon, vagy szerszám, vagy alapanyag, no meg rengeteg- rengeteg meló. Gondolkodtam hogy venni kéne egy gyerek quad vázat és azt összeszerkeszteni, majd valamikor... Ez a kis autó pedig azért jó mert az eb@y-en tudtam venni mindent hozzá, kerékagyak, difit stb stb... Így nem kell annyi mindent gyártani hozzá, meg ez elfér a kis műhelyem asztalán. A Babetta motoros autó még várat magára. Egyébként kint pihen a garázsban, a frissen fúrt hengerével kb 1 órát mehetett. 50ccm 4 felömlős henger. A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2014
Nagyon sajnálom, pedig olyan jól indult!
Eléggé beleélted magad, rossz lehetett felhagyni vele. A babettás tényleg komolynak indult, ehhez nem lehetne a futóművet körül beszerezni? Bár el sem tudom képzelni, mire kellhet egy ekkora RC autó. Egy kamerával kiegészítve érdekes lenne.
Igen, jól indult, de már túlléptem rajta.
Később meg fogom csinálni a Babettásat is, egy gyerek quad vázat kell keríteni kerekekkel és mehet a buli |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Fél centi...

Eléggé beleélted magad, rossz lehetett felhagyni vele.