Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2382 / 3641
(#) mhatalyak hozzászólása Nov 11, 2014 /

(#) kala1982a válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 11, 2014 /

Nem rossz ötlet, sőt. De az első verzióból kihagynám, mert ahhoz még sokat kellene tanulnom, szabadidő viszont kevés van. A motoros rázogatás is csak terv. Először az alap játék működjön
(#) kérdező hozzászólása Nov 12, 2014 /

Sztereóban valóban jobb, de ha túl sokat hallgatjuk, nehogy ez legyen az eredmény.
(#) nagym6 válasza kérdező hozzászólására (») Nov 12, 2014 /

Kvadrofon hangzás sem veszélytelen. Így is járhatunk, ahogy a cica.
(#) kérdező válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 12, 2014 /

Atyaég. Szerencse, hogy nem nagyon terjedtek el a kvadrofon lemezek. Igaz, egy 5.1-es rendszer ezek után hol fog fület növeszteni? Szegény cica csupa fül.
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 14, 2014 /

Még jó, hogy látszik, hogy fotosop.
(#) Gafly hozzászólása Nov 15, 2014 /

Gyakorlatban mi a B és B+C kategári's vizsga közötti különbség?
Gondolom a kresz ugyanaz, a C drágább.
Viszont lehet hogy ugyanazt a rutint és városi vezetést Suzukival és Ifával is meg kell csinalni?
(#) pjg hozzászólása Nov 15, 2014 /

Karácsonyra egy szép pulcsi?

pulcsi.jpg

(#) 20sz Jófiú válasza pjg hozzászólására (») Nov 15, 2014 /

Jöhet!
(#) pucuka válasza Gafly hozzászólására (») Nov 15, 2014 /

A kresz az ugyanaz, csak a vizsgakérdések mások, jóval több korlátozás vonatkozik a C -s járművekre.
(#) pjg válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Nov 15, 2014 /

Majd a Jézuska...
(#) 20sz Jófiú válasza pjg hozzászólására (») Nov 15, 2014 /

Vagy a Télapó. Bár ha ilyen elfoglaltak a szarvasai nem hiszem, hogy időben ideér.
(#) zolika60 hozzászólása Nov 15, 2014 /

Szegény tizenhat éves Álmos nevű kutyám ma elpusztult. Öreg volt már és csetlett botlott, de nem számítottam rá hogy ilyen hirtelen elmegy. Tegnap még a kertben trappolt, ma meg leköltözött örökre.
(#) Kari55 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 15, 2014 /

Részvétem, Én is megsirattam a kutyáimat.
(#) zolika60 válasza Kari55 hozzászólására (») Nov 15, 2014 /

Nekem van még kettő. Az egyik ugyanilyen öreg, a másik két évvel fiatalabb. Sajnos ezek sem lesznek már sokáig. De Álmost szerettem a legjobban. Kicsi kölyök korától volt nálunk.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 15, 2014 /

Őszinte részvétem. Ugyan így voltam én is, amikor Manó kutyusunk az égi kutyafuttatókra költözött.
(#) Buvarruha hozzászólása Nov 15, 2014 /

Ó ne már. Fél centi...
A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2014

Ahh.jpg

(#) zoly15 hozzászólása Nov 16, 2014 /

Sziasztok!
Eléggé eltűntem mostanában, nem tudom hiányoztam-e valakinek
A kis műhelyecskémben megy a moddingolás, 1:8 arányú RC autó készül.
Még csak a lengőkaroknál tartok, de jó masszív lesz. 8mm-es húzott hidraulika csőből lesz a váz.
1:8 Buggy
(#) BarnaPili válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 16, 2014 /

Én már kezdtem aggódni...
Jó kis cucc lesz.
(#) zoly15 válasza BarnaPili hozzászólására (») Nov 16, 2014 /

Az biztos, hogy jó kis szerkezet lesz. Először elektromos, később lehet hogy 10Ccm diesel lesz
(#) zolika60 válasza Frankye hozzászólására (») Nov 16, 2014 /

Köszönöm az együttérzést neked és Kari55 kollégának is. A maradék két jószág is igen szomorú. Egész nap keresték és alig esznek.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 16, 2014 /

Idézet:
„de jó masszív lesz”
Ez nem lehet kérdéses, hiszen te csinálod.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 16, 2014 /

Ennyire kiismertél már? Állandóan alul méretezem a dolgokat...
A garázsom is 6 oszlopon áll, elég gyengék az oszlopok, vasúti sín van elvágva hosszában, 3 "T vas" és 3 "bunkós vas" oszlopok vannak, félek hogy ki fog hajlani oldalra, hogyan merevítsem?
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 16, 2014 /

Miért kellett azt a sínt kettévágni? Oszlop is lehetett volna akár 20 is.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 16, 2014 /

Igaz, akkor már az oldalfal meg lett volna oldva... tán még golyó álló is lenne
(#) mark.budai válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 17, 2014 /

Szia!
Komolynak ígérkezik, kíváncsi leszek a folytatásra. Jó dolog a "modellezés", csak egy dolgot nem értek. Ott van a Merci Unimogod, a legutolsó kép két és fél éves, pedig elég jól haladtál vele. A Babetta motoros RC autóval is leálltál több, mint egy éve, pedig komoly fejlesztéseket végeztél a motoron.
Vagy csak a dokumentálást hagytad abba? Érdekelne, mi lett velük.
(#) Ricsi89 válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 17, 2014 /

Pont ugyanezt akartam én is kérdezni tőle, de te már megtetted.
(#) zoly15 válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 17, 2014 /

Szia!
Köszönöm, az Unimogom befuccsolt, a felfüggesztés nem sikerült és eléggé instabil volt, ezért visszaalakítottam az eredeti autóra. Iazából azért is álltam le vele, mert a fülke hegesztése nem jött össze, elég nagy döfés volt nekem...
A Babettás autóm is befuccsolt, illetve pihenőben van, a kerékagyak és a sok minden miatt, amit gyártani kéne, nincs rá gép itthon, vagy szerszám, vagy alapanyag, no meg rengeteg- rengeteg meló. Gondolkodtam hogy venni kéne egy gyerek quad vázat és azt összeszerkeszteni, majd valamikor...
Ez a kis autó pedig azért jó mert az eb@y-en tudtam venni mindent hozzá, kerékagyak, difit stb stb... Így nem kell annyi mindent gyártani hozzá, meg ez elfér a kis műhelyem asztalán.
A Babetta motoros autó még várat magára. Egyébként kint pihen a garázsban, a frissen fúrt hengerével kb 1 órát mehetett. 50ccm 4 felömlős henger.
A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2014
(#) mark.budai válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 17, 2014 /

Nagyon sajnálom, pedig olyan jól indult! Eléggé beleélted magad, rossz lehetett felhagyni vele.
A babettás tényleg komolynak indult, ehhez nem lehetne a futóművet körül beszerezni? Bár el sem tudom képzelni, mire kellhet egy ekkora RC autó. Egy kamerával kiegészítve érdekes lenne.
(#) zoly15 válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 18, 2014 / 1

Igen, jól indult, de már túlléptem rajta.
Később meg fogom csinálni a Babettásat is, egy gyerek quad vázat kell keríteni kerekekkel és mehet a buli
Következő: »»   2382 / 3641
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem