Fórum témák
» Több friss téma |
Ezt egy közepes mikrokontrollerrel is meg lehet oldani, nem túl bonyolult programmal.
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2014
Sziasztok! Oprendszer hol? Neten való rádiózáshoz keresek, op.rendszert,processzort.
Szia!
Mi történne akkor, hogyha plusz egy sorral többet pötyögnél és talán értelmes magyar mondatokat alkotnál? Enyhén értelmezhetetlen a kérdésed. Oprendszer(gondolom operációs rendszerre gondolsz) napjainkban lassan már a sarki fűszeresnél is kapható. A mobilod amiről írtál is alkalmas netrádiózni. Így bármelyik nagyobb boltban veszel egy droidot, vagy almát és kész. Vaggy külön erre kitalált helyen. Ha számítógépre gondolsz, akkor pedig erre specializált boltban vagy neten vagy tacskóban lehet kapni ablakot vagy pingvint is.
Sziasztok!
Vas megyén belül hol tudok venni habkőport? Vagy esetleg olyan cég is jó aki postázik, de Google 1-2 oldalt dob csak ki. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Tunein vagy Rarmaradio. A Tunein van mobilra is.
Ha nem találsz festéküzletben, a legközelebbi fogtechnikusnál/fogtechnikai kereskedésben nézd meg. A fogak polírozásánál is használják a fogtechnikusok. Például itt rendelhető.
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2014
Tisztelt fórumosok! A következő alkatrészt (M1F 250 típusú fazékmag) keresek.Azt szeretném meg-tudni,hogy hol lehet megvásárolni.Vagy ha van valakinek elfekvőben...
Üdv.:Mindenkinek A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2014
Üdv!
Saját gyártású hangdobozaimat szeretném igényesen megcsinálni, ehhez lenne szükségem az alábbi kiegészítőre. 4 db gumikarikára, amelyeket a hangszórók alá teszek: a mélyek alá való külső átmérője: 180 mm, a magasak alá 90 mm - a szélesség legyen kb. 4 mm, a magassága 2 mm - egyáltalán lehet ilyeneket valahol csináltatni? - Mert sehol nem látok ilyet készen. (Nem szeretném azzal a gyurmázható tömítőanyaggal megcsinálni, mert fusinak tartom.) Valamint szeretnék valami sűrű lyukú rácsot is előlapnak, amelyet meg is tudok munkálni és távtartókkal feltenni. Hihetetlen, hogy mennyire nincsenek sehol ilyen kiegészítő holmik, vagy csak én nem találok semmit??? Ha valakinek van valami használható ötlete, nagyon köszönöm.
Szia!
Én az előlaphoz azt tudom tanácsolni hogy csinálj egy keretet hozzá, és vakerán,apródon is láttam előlap selymet azt felragasztod vagy felkapcsozod rá, és ilyen tartókkal pedig esztétikusan tudod rögzíteni, ha akarod levenni roncsolás nélkül is stb. A gumikarikára sajnos nekem sincs tippem.
Logotech.hu-n nézd meg, sok mindenük van.
Gumikarika: "O" gyűrű - pl. csapágyboltból, vagy szilikongumi cső - végtelenítve.
Ilyen, vagy ehhez hasonló (piros, sárga és zöld) jelzőlámpát lehet emberibb áron vásárolni?
60-100 Ft pl.Itt.
Vagy beleraksz egy 10mm-es LED-et egy foglalatba!
Glimm alapú nem játszik, kisfeszültségű (12, 24, 48 V) szintén nem. eBay-t inkább hanyagolnám a sok negatív tapasztalat miatt. Távolkeleti cuccok, mint az várható is, többnyire gagyik, kicsomagolás közben esnek szét. EU területről érdekes módon több ezer Ft a szállítás (egyszerre nem akarok 10 000 db.-ot venni). Amelyik pedig olcsóbb (pl. ez), a képről úgy tűnik, mintha nem LED lenne az elejében, hanem valamilyen lencse.
Sziasztok!!
Ennek az alkatrésznek a beszerzésében kérnék segítséget... HA minden igaz akkor ez ( idézem ) nagyobb pogácsás reed-relé.. és telefonközpontok paneljaiban is fellelhető!! ![]() Esetleg nincs valakinek elfekvőben? vagy tipp hogy hol kaphatnék?? Antenna váltót építenék.. tesztelnék és elvileg ez mőködik...! Köszönöm!
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy régebbi fajta processzorfoglalatokat hol kaphatok Pesten?
Köszönöm!
Hali. Próbáld már valaki, egyenesen a gyártótól (kínából) nyáklapot venni? Tehát nem kimart, szűz nyáklap.
Sziasztok!
Több dolog is akad, amire nem találtam boltot/beszerzési lehetőséget. A mellékelt képen látható forrfülre van valakinek valami ötlete? Illetve szeretném még megkérdezni, hogy hol szoktatok alumínium és vas lemezeket méretre vágva beszerezni? Egy egész táblát nem akarok megvenni, nem tudnám szállítani, és sohasem fogyna el. Viszonylag kis darabok kellenének csak. Előre is köszönöm a segítséget.
Illetve most jut eszembe, hogy ilyen forrszemes panel is jó lenne. Az a baj, hogy még a hivatalos nevét sem tudom, úgy elég nehéz keresni.
Már nem tudtam szerkeszteni a hozzászólást, ezért a dupla.
Sziaztok!
Lenne egy kérdésem,LM3909 IC T mivel lehet helyetesíteni? ezt az áramkört szeretném felépíteni,de ilyen ic t nem találok sehol.
Szia!
Ezt az áramkört már nem gyártják ezért csak utánépíteni lehet.
... vagy vegyél villogó LED-et.
Ahogy nézem, ez is kb. 1Hz-el villog, mint a vilogó LED. Gondolom, nem a 3 alkatrész összeforrasztásának öröme miatt akarod ezt az áramkört "felépíteni"... ?
Tisztelt Uraim,
Hol lehet kapni örvényáramos elmozdulás érzékelőt? Eddig csak a Delta-3N KFT oldalán találtam, de az egy hete írt ajánlatkérő levelemre még csak nem is válaszoltak. (valószínűleg, a radioaktív sugárzás végzett velük) ![]() Előre is köszönöm.
Sőtt 555 ös IC vel még variálni is lehet
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |