Fórum témák
» Több friss téma |
Van egy olcsó zöldséges a Határ úton, a Jókai utca környékén. Igaz, elemeket nem árul, de a tojása mindig friss...
![]()
![]() ![]() Amugy köszi a tippet megnézem! Mi a véleményed adok stab 5 voltot a tojglinak meg mellé rakok egy 4 megás kristályt... tudnék belőle csinálni egy tojás főző idözítőt ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2014
Szerintem kicsit nagyobb fesszel próbálkozz...
![]()
A Metaloglóbosznak Bp XIII. Mór utcában van egy színes fém üzlet.
Esztergálási alapanyagot szoktam vásárolni és levágnak mindent. Lemezdarabolójuk is van és pénzért felvágják. Egy rézműves művésznek egész apró darabokat vágtak fel. De hogy az egész táblát meg kellet-e vennie azt nem figyeltem mert nem érdekelt.
E-bayen az érvéghüvely nyomót vajon hogy találok? Milyen néven lehet fent?
Eljutottam odáig, hogy az is kellene már. ![]()
Crimp-re szerintem kidobja, vagy end sleeves-el keres rá.
Itt is van. A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2014
Sziasztok!
A szobi Ballast Kft.-től lehet valahogy fojtót rendelni? (18W-os fénycsőhöz, sima mezei 50Hz-es.) Biztosan olcsóbban kijönne, mintha boltban venném. Meg ez garantáltan magyar. Ha már hazautazok Magyarországra, és hozok egy adag fojtót, akkor igenis magyar kell. A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
A telefonjuk megtalálható, kérdezd meg őket.
Sziasztok!
Még egyszer megkérdezem, aztán nem zaklatlak vele Titeket: Tudtok valami helyet, ahol lehet alu és/vagy vaslemezt venni méretre vágva, kis mennyiségben? (lehetőleg Budapesten ![]()
Már kaptál választ: Bővebben: Link
Annyit hozzá teszek, hogy nem kell az egész táblát megvenni, csak valami díjat számolnak a vágásért.
Sziasztok
SSD vásárlásán gondolkozok, de gőzöm nincs a dologról. Keresgéltem, kb 100 gigás kellene, de elég nagy szórás van árba, meg aztán nekem nem laptopba való kellene (gondolom így olcsóbb is) Valaki megmagyarázná (hozzáértő) ezt a linket:? Ezmostez hogyvanez?
Nincs jelentôsége mibe kell. Amit linkeltél az eszement drága.
Egy normál 128G kb 20k forint körül van.
Amit linkeltél az egy 200 GB-os darab. Valami "überstrapabíró" és ezért kerül ennyibe. Meg az örökös technikai támogatásért.
25 ezer Ft ért van a Kingston, 120 Gb-os szériája ami nagy sebességű. 19-21 között indul a kis sebességű(megéri az 5 ezrest a nagyobb). Azzal számolj, hogy az SSD jó(és hosszú) működéséhez 30-40% szabad helyet kell hagyni rajta, hogy tudjon hol dolgozni.
Én is úgy tudtam, hogy e-körül van Poén, hogy az itteni hirdetésbe is benne van XD
Úgy akarom, hogy erre teszem föl az oprendszert, egy satás 160 gigás vinyóra pedig a dokumentumokat. Köszi a választ mindkettőtöknek. Üdv
kondi problémám a következö(.) nem találtam ilyen kondit(.) paraméterek(
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2014
Lomex: 3300µF 6.3V 10x25 Rm 5.0 20% 105° 5000h DSY338M6R3S1A5H25K (TEA) Low ESR & Imp motherboard [12-06-02]. Nem egészen ugyan az, de kb 5 darabot kapsz a másik linekn található árából.
szia tudsz egy linket küldweni??
köszönöm
Sziasztok!
Van valami ötletetek, hol tudnék olyan dc-dc konvertert venni, mely az alábbiakat tudja: Bemenet: 7.5 V Ki: kb 200 V Teljesítmény max 2 W. Sajnos nem minden adatot tudok pontosan, ugyanis a régi tönkrement alkatrészről infót nem találtam a neten, az egyetlen épen maradtról pedig annyit tudtunk kimérni, hogy terhelve 190 V-t, terheletlenül pedig 200 V-t ad le. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv: István A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2014
Szép napot.
Az M51995 kapcsolóüzemű szabályzót keresném SMD kivitelben. Tudja valaki, hogy hol kapható?
Sziasztok!
Tudtok olyan céget Budapesten, vagy környékén, ahol a csatolt képen levő préselt drótkötélvégződést el tudják készíteni nekem? És persze, nem aranyáron...
Van egy emelő bolt az Üllői út legvégénél, szerintem ők tudnak ilyet elkövetni; egy telefont megérne.
( novotransz ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |