Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sztereo kóder

Témaindító: gyusz, idő: Dec 17, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) gyusz hozzászólása Dec 17, 2007 /

Sziasztok!

Van egy sztereo kóder kapcsolási rajz Bővebben: itt. Összeraktam de az a probléma merült fel, hogy a rádión világit a kis piros LED, hogy sztereo de hang semmi csak halk búgás. Javasolták, hogy szedjem ki a C28-at de semmi. Tud valaki segiteni?

Üdv.
(#) Gettobike válasza gyusz hozzászólására (») Dec 17, 2007 / 4

Hali! Ilyen BA1404 ics kóderem nekem is van, igaz nem használom. Először próbálj meg a Q1, Q5 csatlakozási pontokra kötni vonalszintű jelet, hátha a csatornák előtti limiterrel van a gond. Az ic valószínüleg hibátlanul működhet, hiszen a kimenetén ottvan a 19KHz-es pilotjel.
(#) gyusz hozzászólása Dec 17, 2007 /

Kipróbáltam de sajnos semmi.
(#) Gettobike válasza gyusz hozzászólására (») Dec 17, 2007 /

Hmm .Másik icvel próbáltad? Esetleg még nézd át alaposan a nyákot, vagy mérd ki, hátha szabad szemmel nem látható szakadás van rajta. Nekem majdnem ugyanez a rajz alapján megépített kapcsolás van (limiter nélkül), és működik frankón. A balnce potit finoman állítgasd, hátha akkor hangfrekis jel is jön ki az icből. Ha jól emlékszem akkor nem a jobb és bal oldal arányát állítja, hanem a multiplex jel és a pilot jel arányát. Legjobb ha középállásba van.
(#) tiggersoft válasza gyusz hozzászólására (») Dec 17, 2007 /

Találtam ilyet magyar oldalon talán ez BA1404többet segit
(#) gyusz hozzászólása Dec 18, 2007 /

Valaki megnézné a nyákrajzomat?
(#) proli007 válasza gyusz hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Jó, de hol van?

üdv! proli007
(#) gyusz hozzászólása Dec 21, 2007 /

Az volt a baj, hogy kevés volt a türelem és talán az hogy a bal oldali bemenetre kötöttem a jobb oldali és forditva Gettobike adta a legjobbnak tűnő tanácsot neki adom a pontot ha lehet
(#) mlhe_vr hozzászólása Márc 2, 2010 /

Az említett oldalon található kapcsolásban LM386 -os IC-k vannak.
Ez érdekes, mivel ez egy végfok ic.
Nincs ez esetleg elírva?

A végén már színpadi erősítő kimenetéről fogjuk az adót hajtani vagy mi?
Az Ic 13. lábáról levéve a pilotjelet RDS kóderrel való szinkronizálásra alkalmas e?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem