Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Talán túl nagy volt a mérete, vagy nem megfelelő volt a fájlformátuma.
Én sem tudok , jeleztem is többször , pár kilós kepéket sem *.JPG -t.
JPG 920 Kbit volt a mérete. Lehet a keresőm miatt mert az Opera.
Az igazság az hogy én is operát használok , de azelőtt tudtam , és akkor is operát használtam.
Nem megy most sem , pedig tényleg tetem mar fel több képet , a tegnap sem sikerult , IGY oldottam meg.
A másik gépemen amin Win7 van erről úgy nézem sikerülni fog.Szintén Opera.
Öröm és boldogság! A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Ilyent kell csinálnom. Ez egy kézi tamponozó gép.Tampon gyomó.
Érdekes , most sikerült feltennem azt is amit a tegnap nem , nem értem .
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Dehat láttad hogy olyan is volt hogy át kellet küldjem másnak mailban hogy feltegye
![]() Törölheted a másik hozza szólásom ne foglalja a helyet potyára . Gondolom ez az OFF gomb fel van ruházva egy olyan alaptulajdonságal, hogy egy idő után törlődik automatikusan ami avval van írva ? A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Kínozom meg egy kicsit ezt a gépet, úgy a szívemhez nőtt , hogy sajnálok lemondani rolla .
Pedig az a szándékom hogy üzemképesen tegyem le , valamikor eszembe jut meg tudjam elindítani
Nem nyomatom a bögréket ez nem az én fotóm csak mintának van. A bögréket egyébként szublimációs eljárással készítik. Ki van nyomtatva a kép egy transzferre, és ez van rávasalva..
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Azért ez csak poénnak jó, de itthon, magyarországon ez egy napig sem maradna meg, leszaggatják, kilyukasztják, összefirkálják, stb. Azért ötletes.
Ügyes. Mit fűtesz vele és hová megy a füst?
Szabad térben igen hamar tönkre mennek a lufik és csak szélcsendben működik, de reklámnak jópofa.
Köszi, még nem fűtöttem vele vizet, csak próbából begyújtottam vele, a füst a hatalmasan nagyon tágas műhelybe megy
Ma megvolt a nyomáspróbám, 6:26-tól 9:48 ig volt nyomás alatt 1,5 Bar-al. Volt egy picike hibám + ajtókat és egyebeket raktam fel, így honlap még egy próba
Jó neked. Melóhelyen szabadidőben ilyet csinálsz és még fizetnek is neked.
Megyek én is oda.
Most kivételes eset kifogytunk a melóból év végére, amúgy megszokott a 12 órás műszak és majdhogynem természetesnek veszik a szombati műszakot is. A munkákat extrém rövid határidővel vállalják, ehhez pedig nagyon kevesen vagyunk. Most pangás van, az utóbbi 2 hétben jóformán sz....t se csináltunk. Ez a kazán eddig kb 22 órát emésztett fel
Nagyon élveztem, a kolegák meg csodájára jártak
Ez ügyben inkább a csajokat kellene megkérdeznem. A takarókat a gyárban nem az én egyéni igényem szerinti méretben készítik, ezért terveztem egy a téli időszakban használt vastag takaró készítését. A gondot a varrás okozza, mert itt azért nem kis méretekben gondolkodunk. A minimális méret amire gondoltam 200x130-140cm. A kérdés a hogyan. Remélem érthető a kérdés.
Ilyen méretű paplant lehet(et) kapni. Nekem is van. Anno extra méretű paplanként vettem.
Ami rajtam van esténként azzal 2 bajom is van:
1, Kicsi. Ha rendesen magamra húzom akkor kilóg a lábam. 2, Lecsúszik róla a huzat. Töltetnek a gyékény pelyhes virágzatára gondoltam (nem voltam olyan jó biológiából).
Akkor most az egész évi hajtást kellene kipihenni, nem dolgozni még ilyenkor is.
Ma is kapni. Bővebben: Link Nem is nagy összegért.
Cseréld le egy szőke kékszeműre.
Mondom van nagy méretben. Bővebben: LinkÉn már nem használom, de még megvan valamelyik ágyneműtartóban. A paplan négy sarkára és a huzatban belül a négy sarkára pántlikát kell varrni és azt a párjával összekötni. "a gyékény pelyhes virágzat" Biztosan a kibomlott buzogányra gondoltál? Nagyon jó mikrocsöves műszálakat használnak töltésre. A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Addig nyújtózkodj amíg, ...(ki nem nyúlsz; ahogy Hofi mondta)
Örülj, hogy egy nagyon jó nyújtózkodás alkalmával csak a takaró kicsi, én azzal szenvedek, hogy nem csak a takaró, de már az ágymatrac is kicsi, arról is lelóg a lábam, hacsak nem csúszok koppanásik a tetejéig, de akkor meg már ott kényelmetlen.
Mekkora óriások vagytok? Kisebbségi érzésem kezd kialakulnia a magam 182 cm-ével.
Én körülbelül 190, de ha fekszem, hosszabb
Nene! Az nem adódik hozzá!
Amúgy reggel az ember magasabb, mint este. Nem nem! Akkor sem adódik hozzá!
176 és ha kinyújtom magam, akkor akár 182 is lehet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ma megvolt a nyomáspróbám, 6:26-tól 9:48 ig volt nyomás alatt 1,5 Bar-al. Volt egy picike hibám + ajtókat és egyebeket raktam fel, így honlap még egy próba