Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egyszer találkoztam egy könyvvel, amit tatám adott, hogy olvassam el, mert érdekes. Valami p*rnóregény volt
Abban voltak ilyen szövegek!
Ez messze nem az volt!
![]() Valami más, ami még őszinte és makulátlan, patyolattiszta. Remélem, hogy láthatok még ilyent!
Ez is szívet melengető....
Bővebben: Link
Az bizony, de a hozzászólások "kissé" lelombozóak.
Sziasztok!
Ma reggel tanulsága: Az alábbi kombinációban nem érdemes elfogyasztani ezeket: gyümölcslé, joghurt, energiaital, banán. Hogy is mondjam (írjam), a közérzet megváltozását okozhatja...
Gratulálok a dinnye-sör kombót próbáltad már ?
Hasmars ellen viszont a görögdinnye konyak párosítás hatásos.
Az energiaital hatásos ellenszere az egészségnek.
Én hetekig margarint se ettem és nem is vettem. Olyan fura volta kenyér nélküle.
Idézet: „Mindenki így kezdi, majd kiöl belőlük minden érzést a mai durva primitív világ az ehhez illeszkedő emberekkel.” Lakótársam anyja csinált nemrég olyat, hogy lekiabálta a 4 éves gyereket hogy nem hallom tőled a tévét.
Mit lehet kezdeni némely készülék idővel ragacsos gumi bevonatával?
Vagy valamilyen szesz, ha nem akarsz drasztikus lenni, a nitro elég masszív.
Ez már tetszik, valahogyan lekaparnám, de a megmentése jobban tetszene.
Már várom, mikor lesz egy újabb topic.
Ha műgyantával, ragasztókkal dolgozok, akkor is a kezemre került ragacsos anyagot hintöporral kenem, hogy ne ragadjanak ujjaim. Kész. Majd lekopik.
Idézet: „a belsejébe pedig LED-égőket helyeztek el” ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2016
Ha egy CD-R-ről amit adattárolónak használok letörlök valamit, akkor mi történik? Mert hely nem lesz több, ha jól gondolom a lézer valahogy áthúzza/roncsolja azon a részen a piteket?
Bővebben: Link Angol tudás nem hátrány. Érdekes dolgokat mond egyébként.
Szerintem csinál egy új betöltő szektort, a régit meg érvényteleníti. Van talán olyan program, ami képes mindkét/több táblát is látni. így olvashatóvá is teszi, a törölteket.
Az R-es CD-hez csak hozzá tudsz írni, ha nincs lezárva. Ha RW lenne, akkor tudnál törölni is. De nyugi, ha még most olvasható a lemez, pár hónap/év, és nem lesz az. De hogyan akartad törölni a CD-R lemezt? Mert ez tudomásom szerint nem lehetséges.
Nem egy szakmai oldal. Bár itt nálunk is olvasom néha, meg a LED diódát is.
Multkor az Apróban volt led izzó...
Sajnos igen, bár itt illene tudni mit is írunk.
Megfelelő árammal megtáplálva izzó lesz az is..
Az biztos, de nem sokáig.
Akkor majd a szárára kapcsolják és az fog izzani.
Megjött a hó Túronyba!! Tegnaptól ennyi esett!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Abban voltak ilyen szövegek!