Fórum témák
» Több friss téma |
Folytatás. Sajnos a 6Zs5BV (drótlábú, orosz) csövet hiába kerestem a Frank's-on (meg a másik 2-n). Erről is kérek infót, ha van. Köszönöm.
Sziasztok!
Egy dióda adatlapját keresem, de egyelőre nem jártam sikerrel, lenne valakinek öklete mik az értékei ennek a típusnak? A felirat ami rajta van 0291, ha az számít a 91 90fokkal döntve van a másik kettőhoz képest. A hossza fele akkora mint egy 4007-es diódáé.
Köszönöm! Eszerint 'szokásos' adatlapot ne is keressek.
![]()
Attól függ, kinek mi a szokásos. Orosz adatlapot oroszul keresd. Az sem mindig tuti, de sokkal nagyobb az esély. Seperc átállítani a billentyűzetet cirill, (vagy görög) betűsre.
Olyanra gondoltam, amin karakterisztika görbék vannak, meg standard alkalmazás (bekötés).Igen, már mondtam a fiamnak, de még nem vette rá magát.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2015
Köszi!
Az első és az utolső betűt ki tudtam silabizálni,kizárólagos alapon a középső a kollektor.(ecb)
Sziasztok!
Kaptam máma egy panelt hogy deritsem ki hogy mire való. a panelon egy Sony felirat van setöbb se kevesebb.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a H-val jelölt alkatrész micsoda? Bővebben: Link Köszi Ch1p1 A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2015
Sziasztok.
Lehet ide jobban illik a kérdésem: Bővebben: Link Kérem aki tud mondani valami konkrétat írjon.
Hany LED et kell,hogy meghajtson?
Rakerestem a Google en,letezik kulsore ugyanolyan kinezetu un. kapcsolo dioda,itt az adatlapja,szerintem ez lehetett: Bővebben: Link
Sziasztok. Nagyban szétbontások közepette szétkaptam 17db bébiőrt és a hasznos részeket próbálom megmenteni.
A következővel már meg is gyült a gondom: Az IC típusa: FS8107E Phase-Loked Loop IC Az ic -t SPI protokolon lehet megszólítani. Egyszerűen nem jövök rá, hogy ennek az ic nek mi volt a szerepe. Ezt az IC -t egy TM58PT20SCW kontroller vezérelt ami egy kódkapcsolóhoz kapcsolódott. Köszönöm mindenki segítségét.
Sziasztok!
A képen látható ic mi lehet mert nem lelek róla semmit. Az előző hozzá szólásomba feltet panelen van rajta. A panel valami féle programozó.
Itt az adatlapja,nagy nehezen kaptam meg,valami kinai oldalon:
Bővebben: Link A leirasban az all,hogy 8 bites mikrokomputer.
A nagy ic gondolom olyan mint egy pic.
Gondolom hogy ki fogom belőle tudni szedni hogy mit csinált.
Igen olyasmi,mikroszamitogep.Csak a kerdes,hogy mi a szerepe,mire programoztak be
![]()
Lehet, hogy analóg botkormány vezérlő, ha már Sony-ról van szó.
Ez amit te nézel az egy PLL IC. Ezzel stabil, pontos oszcillátort lehet csinálni. Egy bemenetén méri az oszcillátor kimeneti frekvenciáját és az SPi porton beprogramozott frekvenciára hangolja az oszcillátort és ott is tartja. Röviden kb ez a funkciója.
Köszi a segítséget Ricsi.
![]()
Máma haza hosztam egy pár darab d sub csatlakozót jó lesz valamire alapon.
Az egyik csatiba egy kis panel rejtőzik egy ic vel. Max3223cap az ic tipusa. 4 vezeték jön ki belőle 2 megtaláltam hogy mi mi lehet a másik 2 amit meleltem az a Gnd DIN2
Az IC adatlapja
Ez egy CMOS/TTL szintet RS232-re illesztő áramkör. A 4 vezeték nyilván GND, táp az IC-nek, Rx, Tx. Az adatlapból biztosan azonosítható.
Idézet: „nem jövök rá, hogy ennek az ic nek mi volt a szerepe.” Mivel a bébiőr rádiófrekvencián viszi át az információt, az adőnak kell egy stabil frekvenciájú oszcillátor, amit hangolni is kell. A kvarc stabil, de nem hangolható, erre találták ki a Pll áramkört, ami nagy vonalakban a következőt teszi: egy hangolható L-C oszcillátor frekvenciáját varicap-pal képes változtatni, a kvarcot saját frekvenciáján járatja, a hangolható oszcillátor jelét programozható osztón keresztül figyeli, a programozható osztót az SPI-n keresztül kapott parancsok alapján úgy állítja be, hogy az L-C oszcillátor leosztott frekvenciája azonos legyen a kvarcéval. Eltérés esetén a hibajelből képzett hangolófeszültséggel a varicap "behúzza" az oszcillátort a pontos értékre.
Jó reggelt!
Itt az alkatrész. A csatiba csak a 3 és 5 láb van bekötve.
A kettes láb is be kell kötve legyen, mert így csak egyirányú az adatátvitel.
Melyik végét kell a gépbe dugni?
Be van kötve a 2 láb és 5 láb az előbb el irtam. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2015
Simán lehet egyirányú is, szerintem. Bár nagyon rég volt már.
A képről nem tudom eldönteni, mert nem látni. Azért linkeltem az adatlapot, hogy nézz bele.
A 9p Dsub megy a gépbe, de azért nézd meg, az IC melyik lábára megy a 2-es pin. |
Bejelentkezés
Hirdetés |