Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ma a tanár kérdezte tőlünk hogy mi okozhat látáskárosodást (valami ilyesmit kérdezett). Az osztálytársam elkezdi: heggesztés, forrasztás
Addíg oké hogy heggesztés közben sasolod az ívet de a forrasztásnál max akkor ha kinyomod a szemed a pákával. Ő is a páka meleg végét fogná meg.
Amikor smd-t forrasztgat az ember résen kell legyen, belemegy a füst és be kell kapcsoja a makrót, amit a szem nemmindig szeret
Nekem is ment már a szemembe a füst. Hát nem jó érzés. :no: Egyszer meg olyat forrasztottam amin pillanatragasztó volt. Na azt ne tudjátok meg milyen volt, amikor belement a füstje a szemembe.
Pillanat ragasztót forrasztani az egy picit durva, azt én se ajánlom senkinek
Én ezért szoktam nyitott ablaknál forrasztani,hogy ne legyen 2napig ón szag a szobában.
Én nem akartam pillanatragasztót forrasztani, csak rajta volt a nyákon és nem láttam, csak amikor már nem láttam semmit.
(Na ezt jól megfogalmaztam )
Ez ellen én (már a legelső forrasztómra) PC cooler-t szereltem, ami elfujja a füstöt.
Az oldalára szereltem hogy a cint azért ne "fagyassza" meg, eddig sose volt gondom vele. A trafót is teljesen hidegen tartsa, és a hegye fele annyi levegőt fúj, ami épp elég hogy a füst elszálljon ellenkező irányba. "Nekem bevállt, próbálja ki ön is
Pillanatragasztóhoz már nekem is volt szerencsém...
Pisztolypákával, ill pill.ragasztóval "javítottam" törött műanyag burkolatot. Gondolhatjátok, műanyag, pillanatragasztó, füst... kellemes.
Senkinek nem lett vírusos a gépe? Nekem nagyon gyanús ez a labirintuska ugyanis ma este olyat csinált a gépem, h olyan hangot adott mint ki/be kapcsoláskor és a képernyő totál megfagyott. Többszöri újraindításkor elindult az op, de perceken belül kifagyott....szintén mintha magától újraindult volna,de a képernyő még ott maradt....
Remélem, hogy nem ez a labirintuska szórakozik....
Nekem semmi baja nem lett. A virusirtó se háborgott. Valahonnan máshonnan szerezted be.
Hát ha neked ettől kiakad a géped akkor csak annyit mondhatok hogy "ezt jóó megszívtad", különben ha van vírusölőd, az úgyis jelezne, még akkor is ha nem tudná megállítani.
Ne aggódj, a labirintuska ártatlan, legfennebb benned tehet kárt, minthogy a gépedben. Szerintem ott annál nagyobb bajok vannak (/voltak ha már megoldottad).
Egyesíti a futópad és a kerékpár összes hátrányát!
Hasonlóan a quadhoz, ami a motor és autó összes hátrányát
Eszem-megáll, nemlenne könyebb egy bottal futni az úton?
(biztos van valami élettani hatása) ![]()
Ezek után már meg sem fogok lepődni a mókuskerékkel közlekedő embereken.
Viszont a kreatív fejlesztőknek még ajánlanám az evezős bringát, vagy ha már konditerem, lehetne mondjuk egy fekvenyomópad is rajta.
max a feltalálónak volt itt élettani (be)hatása
nemtom milyen pihentagyú idióta találta ezt ki
de a leg csúcsabb hogy a végén kijelenti hogy ez a "jövő városi közlekedési eszköze" beszarás
Kerékpár amin szaladni kell, és még ráadásul alig megy? Tényleg nem volt teljesen toppon a feltaláló. Lehet, hogy beszippantott valamit véletlen!
Én ha kerékpározok, akkor száguldjon alattam a canga!
A quadokat eredetileg tengerpartra tervezték mert minden más elsüjedt a homokban. Homokfutó
Féljetek, mert amikor a legmélyebb álomban vagytok, rátoktör a gonosz ember!!!!!! Multiméterekkel, és oszcilloszkópokkal, és a kék szinüen világító LCD-kel!!!!
Ez a nagyon gonosz ember
egyébként sztem volt a "bicajon" váltó....
Más: egyik okos kollegám kijelentette, hogy a földnek 1F kapacitása van, merthogy a legjobban a gömb tudja tárolni az energiát, és a föld gömb, tehát gömbkapacitása van. Ezt tanulta elvileg 4-ben a fizika könyvben. Van valami valós alapja, vagy mostmár 100%-ig biztos lehetek benne, hogy akkor hazudik csak, amikor mozog a szája? ![]() Köszi!
A régi melóhelyemen volt egy "túlképzett" lakatossegéd, aki kétségbe vonta a föld gömb mivoltát.
[/quote] Na nehogy má, hát persze ,oszt a másik oldalon meg fejjel lefelé csüngnek az emberek mi! Idézet: Na nehogy mán azt mondjátok hogy három K-val kell írni! [quote] „ És komolyan is gondolta! Másik nagy dobása volt amikor az öltözőszekrényre felírta krétával hogy: "sekfej" Amikor mondták neki hogy azt nem úgy irják, kijavította:"sekkfej-re" Mikor mondták neki hogy így sem jó, akkor azt mondta.”
azért a nyolc általánis megvoltneki?
De több azóta sem, pedig már 50 felett van!
A nyolc általánost úgy érted, hogy 5-ször első, meg 3-szor második?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

(Na ezt jól megfogalmaztam