Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na ezt sasojátok meg:Bővebben: Link
Rámtörtek az emlékek...
Hazamenni nem nagy dolog, viszont a folyamatosan mozgó kulcslyuk nagyon megkeseríti a fáradt dolgozó életét. Amúgy tökéletesen leszűrhető a videóból, hogy a legokosabb testrész az agy. Amikor a szervezet már kezdi feladni, koordinálatlanná válik a mozgás, a szemek alig látnak, akkor az agy átveszi az irányítást, a fejet előrebillentve áthelyezi a súlypontot, és ha törik, ha szakad, hazahúzza a gazdáját
Ez nagyon jól meg van csinálva
![]() Jól megijedtem először
aszongya: teljesen jól van
és :buck:
Húú mit találtam
![]() Ezt nézzétek meg! Nagyon klassz, bár csak a végére esett le , hogy mit is akar.. Bővebben: Link
Lehet, hogy már ismeritek páran ezt az oldalt, de biztos van aki még nem, tehát úgy döntöttem, megosztom veletek
.Szerintem nagyon hasznos, és azt hiszem, hogy nagyon sok emberre ráfér még ez a kis fejtágítás, amit ez az oldal nyújt lánclevél-ügyben. Nem pont ebbe a topicba való, annyira azért nem vicces, de muszáj volt hogy beírjam valahova...
A részeg, a krokodil és a rend "bátor" őrei, Zsuu,.. :eek2:
A TV-ben láttam ma egy jelenetet, ahol két rendőr sétált Budapesten. Egy híradó jellegű műsorban ez nem ritka.
Amit mondtak az érdekesebb: Rádión szóltak nekik: "Bejelentést kaptunk, hogy az Örs Vezér téren graffitiznek." Mi mást lehet egy graffitivel csinálni: "Rendben, megnézzük."
Kis költségvetésű videoklipp, feltörekvő együttestől. A megcélzott célközönség a 10éves korosztály.
Nem látom semmi értelmét. 12 percig néztem nem lett vége.
:wave:
Badger, Badger, Badger, Badger, Badger, ...... Badger, Mushroom, Mushroom, Snaaaaaake.....
:gun: Hát vannak még hibbantak a világon... ilyet még egy gyereknek sem mutatnék, mert depressziós lesz tőle.... Hogy lenne kénytelen egész nap hallgatni ezt a vackot az aki csinálta!
Nem akarok politizálni!!!
Csak a humor kedvéért de tényleg nem akarom hogy valami félreértés legyen!
szia!
ilyen "300Ft"-osom van nekem is
Ez annyira szar hogy már jó.
De amúgy én sem értem a lényegét.Bár lehet hogy nincs is lényege.
ez még a lolitumánál is v minél is sz@rabb
annak legalább volt valami értelmesebb dallama
Töltsd ki ezt a kérdőívet!
Kérdőív a szerelőtől: Kérdőív számítógépes problémák jelentésére 1. Írja le a problémát! 2. Most írja le PONTOSAN a problémát, mindenféle fölösleges kiegészítő megjegyzés nélkül. 3. Erőteljesen törje a fejét, hol van a kutya elásva. 4. a) Mennyire súlyos a probléma? - életbe vágó - kifejezetten súlyos - hihetetlenül fontos - elképesztően fontos 4. b) Mennyire fontos a probléma valójában? - nem fontos - nem fontos - nem fontos - ráér holnapig 5. A probléma jellege: - megállt - nem működik - lefagyott - nem megy már, na! - furcsa szaga van 6. A számítógép be van dugva a konnektorba? - igen - nem 7. Be van kapcsolva a számítógép? - igen - nem 8. Megpróbálta saját maga megoldani a problémát? - igen - nem - tényleg nem? - persze! 9. Rosszabb lett ennek következtében? - igen 10. Megpróbált segíteni megoldani a problémát egy olyan kolléga, "aki mindent tud a számítógépről"? - igen - nem 11. Rosszabb lett ennek következtében? - igen 12. Elolvasta a kézikönyvet? - igen - nem 13. Legyen őszinte! Tényleg elolvasta a kézikönyvet? - talán - nem 14. Teljesen biztos benne, hogy elolvasta a kézikönyvet? - nem 15. Ha elolvasta a kézikönyvet, értette? - nem 16. Ha igen, akkor magyarázza el, hogy miért nem tudta maga megoldani a problémát! 17. Mit csinált a számítógéppel, amikor a probléma fellépett? 18. Ha azt válaszolta, hogy "semmit", akkor magyarázza el, hogy miért volt bekapcsolva a számítógép! 19. Biztos, hogy nem csak bebeszéli a problémát magának? - igen - nem 20. A VCR-jén az óra villogó 12:00-t mutat? - igen - nem Ha igen, akkor mit jelent a VCR? 21. Megvan Önnek a "Számítógép használata hülyéknek"? - igen - nem 22. Van egy semleges tanúja a problémára? - igen - nem 23. Van valamilyen elektromos készüléke, ami működik? - igen - nem 24. Van valaki, akire rákenheti a problémát? - igen - nem 25. Mért egy erőteljes ütést a számítógép házára? - igen - nem 26. Ég a számítógép? - igen - nem.
Minden elektromos alkatrész füstel megy, mikor kijön a füst belöle meg sem moccan !!!
kisértetiesen hasonlít a topic leges legelső hozzászólására
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |

és :buck:
:rinya:
Csak a humor kedvéért de tényleg nem akarom hogy valami félreértés legyen!