Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Sziasztok a 2015/11 hidrotechnikában volt egy kivezérlő cikk erre lenne szükségem megköszönném
bocsika rosszul jelen tmeg rádiótechnika ujjúságot akartam írni
Üdv!
Én a Rádiótechnika 2003/9.számában közölt aktív műterhelésről szóló oldalakat keresem vagy az egész számot ha esetleg valakinek meg van elektronikusan az kitenné ide esetleg ?Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2015
Üdv.
Keresek egy rádió t. könyvet amiben egy E130L PP kapcsolás van. sajna nem tudom mikori kiadás. PDF be akármibe jó lenne. Köszönettel.
Közben megkaptam, ezt kerestem . Köszönöm
Üdv!
Nekem a 94-es RT évkönyv 170. oldalára lenne szükségem, de nem pdf-ben hanem a papírról színesben beszkennelt formában, amin rendesen kivehetők az ültetési kép alkatrészei egy átrajzoláshoz.
Nem, ilyen van nekem is. Olyan kellene ahol a papír van beszkennelve, de nem 2 bitben hanem színesben, mert úgy az alkatrészek sokkal jobban elkülönülnek a fekete fóliarajzolattól. Papír alapon talán ez nem is ilyen sötéten néz ki, hanem szürke. Az a jó hogy megvan néhány szám azokból az évekből, de pont ez nincs.
Tudom hogy át lehetne már ez alapján is rajzolni, de ha lenne jobb akkor nem erőltetném a szemem ha nem muszáj.
Szia !
Az eredeti hátha segít
Nekem ilyenem van. ha megfelel.
Köszi mindkettőtöknek, mentek a mancsok.
![]()
Udv,
A Radioamatorok Kezikonyve-t (1978) keresnem elektronikus formaban. Koszonom.
Remélem működik neked is, ha nem, csinálj egy fiókot magadnak: Bővebben: Link
Üdv mindenkinek!
Keresem jó minőségben a RádióTechnika 1981/7 számának 336-337. oldalát ("Lineáris skálájú ellenállásmérő"), szkennelve. Ami nekem van, abban a rajz olvashatatlan. (Szerintem valaki az eredetileg DJVU formátumot áttette pdf-be... annyi a minőségnek) Előre is köszönöm!
Sziasztok!
A 2015-ös évkönyvből engem a továbbfejlesztett pic nevű cikk érdekelne, jó minőségben. Ha valakinek megvan, elküldhetné mail-emre. Köszönettel:L.
Sziasztok. A rádiótechnika 2007/7 lapszámból A DBELL db19-16 230 V-os hálózatról működő
vezetéknélküli csengő kapcsolási rajza. című cikkre lenne szűkségem. Nincs meg valakinek?
Üdv mindenkinek!
Szükségem lenne a HE füzet 15/10 számára. Valaki tudna segíteni?
A tranyó jelleggörbe rajzoló érdekelne belőle! hogy pontosítsak
Lehet, hogy csak én nem értem, de hogy kell értelmezni a 15/10-et ? A HE 1990-től 2004-ig jelent meg, ha jól tudom, így nem tudom, mi a 15.
Szia. Keverd a kettőt. Volt a HE. és volt a HE füzetek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |