Fórum témák
» Több friss téma |
STB80NE03L-06 Pontosan ez az ami kellene
a tokozás mindegy megoldom de az eredeti nem smd azt hiszem TO-220
Sziasztok! Ilyen csatlakozót hol tudnék beszerezni, lehetőleg Bp.-en? Még jobb lenne, ha nem F aljzat, hanem koax anya lenne.
IEC 192-2 szabványú antenna csatlakozót keress. Én nem találtam, meglehet a panelhez gyártották.
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2016
Sziasztok!
Veszprémben, vagy Székesfehérváron keresek elektronikai boltot. Tudtok segíteni?
Veszprémben találtam egyet, holnap felhívom, hátha van Weller PTxxx pákahegye
Most költöztem ide, gondoltam hátha ismertek olyat, ahová érdemes is menni.
Sziasztok!
5x5-ös hosszított (15mm-es) szárú nyomógombra keresek sapkát lehetőleg még plusz 15 mm-t emeljen a gombon mert a műszerdoboznak magasnak kell lennie az alkatrészek miatt, a gomb meg a panelon van és drótozni nem akarok. A lomexben sem találtam se a hestorén de lehet, hogy csak én keresek rosszul. Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok! segítséget kérek -hol tudnék vásárolni A3-as 1.5 mm két oldalas nyák lemezt
Üdv!
RN4020 típusú Bluetooth modult szeretnék venni. Valami olyan megoldás kéne, ahonnan szállítással együtt megúszom kb. 5000Ft-ból. Google nekem sajnos nem segített. Valaki tud ajánlani egy helyet?
Nem, már én is vettem tőlük ezt-azt magánszemélyként.
Sziasztok!
Ipari érzékelőkhöz tartozó csatlakozóra lenne szükségem. A kép bal oldalán lévő rádugós anya aljzat érdekelne. Jobbra pedig a könnyebb azonosítás végett, amiket csatlakoztatnék hozzá. Egy ellenőrző tesztpadot szeretnék építeni, de nem szeretném minden egyes alkalommal ki-be tekerni a menetes anyát. Festo érzékelő teszteren (Festo SM Test 1) láttam ezt az egyszerű dugaszolós anya aljzatot. Sajnos beszerzési forrást nem. Érdekelne 3 pólusú (képen) és 4 pólusú aljzat is. Tudnátok ebben segíteni? Szívesen rendelnék ebay-ről, vagy után gyártottat. Köszönöm!
Ilyen nagyobb helyeken keresgélj, én most a "HIRSCHMANN" -ra kerestem rá:
Bővebben: Link
Ha van ilyen csatlakozód, nem egyszűbb leszedni róla az anyát? Gondolom itt nem a hosszan tartó stabil kapcsolat a lényeg.
Egy ipari gépen akár több tucatnyi "anya" is lehet...
Ráadásul kapható is a keresett alkatrész... A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2016
Ez olyan mint a 3 pólusú mikrofoncsatlakozó, gondolom rengeteg boltban beszerezhető.
Nekem a csatolt képemen szereplő bal oldali kellene. Ami a conrad-nal van, annak pont az ellendarabja. Amelyik foglalatban a hüvelyek vannak, azt hívják anya csatlakozónak? Lehet itt volt a félreértés, mert rosszul tudom.
Igen, olyasmi, mint a mikrofon csatlakozó. Csak kicsit más mérettel: Bővebben: Link Ennek az ellendarabja lenne a tökéletes: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2016
Persze, de az anya lenne a tesztelő, az apákat kell tesztelni. albinolynx a csatlakozó másik felét keresi.
A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2016
Sziasztok!
Tudom, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy kapható, de hátha: digitális nyomásmérőhöz LCD kijelzőt keresek, kapott egy ütést, és cserére érett lett. Típusa: Parker ServiceJunior Kijelző képe: LCD kijelző A törött képe csatolva. (Jól sejtem, hogy nem feltétlenül tömegcikk egy ilyen LCD, hanem inkább egyfajta "termékvédelem", nehogy sok legyen a csereszabatos darab?)
Valaki tudna segíteni abban hogy jó minőségű 8µF-os P2-es motor kondenzátort hol tudnék venni? Mindenhol csak ezeket az ócska minőségűeket találni.
Sziasztok! Daewoo xx (sajnos a típusa lekopott) Porszívóba kellene szénkefe de sehol nem találok. Esetleg ha valakinek lenne illetve tudja hol lehet kapni kérem jelezze.
Méret alapján hiába mert egybe van a házzal. Hasonlókat találtam de ilyet nem...
Olyan nincs,hogy egyben van a házzal! Le kell forrasztani,vagy levágni és az újat visszaforrasztani!
Akkor neten nézz szét
Cseréltem már egy két szénkefét hidd el házzal együtt adják.
Persze,aranyárban! Éppen ezért szoktam méretet venni,és mezétlábassat rendelni,tized annyiért! Pár ezret már cseréltem 50 éves szakmai múlttal.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

a tokozás mindegy megoldom de az eredeti nem smd azt hiszem TO-220