Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   314 / 444
(#) ocsigep hozzászólása Máj 21, 2016 /

STB80NE03L-06 Pontosan ez az ami kellene a tokozás mindegy megoldom de az eredeti nem smd azt hiszem TO-220
(#) Imre hozzászólása Máj 25, 2016 /

Sziasztok! Ilyen csatlakozót hol tudnék beszerezni, lehetőleg Bp.-en? Még jobb lenne, ha nem F aljzat, hanem koax anya lenne.
(#) pucuka válasza Imre hozzászólására (») Máj 25, 2016 /

IEC 192-2 szabványú antenna csatlakozót keress. Én nem találtam, meglehet a panelhez gyártották.
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2016
(#) hop hozzászólása Máj 25, 2016 /

Sziasztok!
Veszprémben, vagy Székesfehérváron keresek elektronikai boltot. Tudtok segíteni?
(#) orcika70 válasza hop hozzászólására (») Máj 25, 2016 /

Googleba beírva?
(#) hop válasza orcika70 hozzászólására (») Máj 25, 2016 /

Veszprémben találtam egyet, holnap felhívom, hátha van Weller PTxxx pákahegye Most költöztem ide, gondoltam hátha ismertek olyat, ahová érdemes is menni.
(#) Zoli1974 hozzászólása Máj 27, 2016 /

Sziasztok!
5x5-ös hosszított (15mm-es) szárú nyomógombra keresek sapkát lehetőleg még plusz 15 mm-t emeljen a gombon mert a műszerdoboznak magasnak kell lennie az alkatrészek miatt, a gomb meg a panelon van és drótozni nem akarok.
A lomexben sem találtam se a hestorén de lehet, hogy csak én keresek rosszul.
Előre is köszi a segítséget.
(#) Tóth László hozzászólása Máj 28, 2016 /

Sziasztok! segítséget kérek -hol tudnék vásárolni A3-as 1.5 mm két oldalas nyák lemezt
(#) Gj hozzászólása Máj 28, 2016 /

Üdv!
RN4020 típusú Bluetooth modult szeretnék venni.
Valami olyan megoldás kéne, ahonnan szállítással együtt megúszom kb. 5000Ft-ból.

Google nekem sajnos nem segített.
Valaki tud ajánlani egy helyet?
(#) nedudgi válasza Gj hozzászólására (») Máj 28, 2016 /

(#) Gj válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 28, 2016 /

Chipcad nem csak cégeknek árul?
(#) Bakman válasza Gj hozzászólására (») Máj 28, 2016 /

Nem, már én is vettem tőlük ezt-azt magánszemélyként.
(#) albinolynx hozzászólása Máj 29, 2016 /

Sziasztok!
Ipari érzékelőkhöz tartozó csatlakozóra lenne szükségem. A kép bal oldalán lévő rádugós anya aljzat érdekelne. Jobbra pedig a könnyebb azonosítás végett, amiket csatlakoztatnék hozzá. Egy ellenőrző tesztpadot szeretnék építeni, de nem szeretném minden egyes alkalommal ki-be tekerni a menetes anyát. Festo érzékelő teszteren (Festo SM Test 1) láttam ezt az egyszerű dugaszolós anya aljzatot. Sajnos beszerzési forrást nem. Érdekelne 3 pólusú (képen) és 4 pólusú aljzat is. Tudnátok ebben segíteni? Szívesen rendelnék ebay-ről, vagy után gyártottat. Köszönöm!

isc.jpg

(#) qvasz2 válasza albinolynx hozzászólására (») Máj 29, 2016 /

Ilyen nagyobb helyeken keresgélj, én most a "HIRSCHMANN" -ra kerestem rá:
Bővebben: Link
(#) Bakman válasza albinolynx hozzászólására (») Máj 29, 2016 /

Ha van ilyen csatlakozód, nem egyszűbb leszedni róla az anyát? Gondolom itt nem a hosszan tartó stabil kapcsolat a lényeg.
(#) uniman válasza Bakman hozzászólására (») Máj 29, 2016 /

Egy ipari gépen akár több tucatnyi "anya" is lehet...
Ráadásul kapható is a keresett alkatrész...
A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2016
(#) Doky586 válasza albinolynx hozzászólására (») Máj 29, 2016 /

Ez olyan mint a 3 pólusú mikrofoncsatlakozó, gondolom rengeteg boltban beszerezhető.
(#) albinolynx hozzászólása Máj 29, 2016 /

Nekem a csatolt képemen szereplő bal oldali kellene. Ami a conrad-nal van, annak pont az ellendarabja. Amelyik foglalatban a hüvelyek vannak, azt hívják anya csatlakozónak? Lehet itt volt a félreértés, mert rosszul tudom.

Igen, olyasmi, mint a mikrofon csatlakozó. Csak kicsit más mérettel: Bővebben: Link

Ennek az ellendarabja lenne a tökéletes: Bővebben: Link
(#) Bakman válasza uniman hozzászólására (») Máj 29, 2016 /

Persze, de az anya lenne a tesztelő, az apákat kell tesztelni. albinolynx a csatlakozó másik felét keresi.
(#) kajozs hozzászólása Jún 2, 2016 /

Sziasztok!

Tudom, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy kapható, de hátha:
digitális nyomásmérőhöz LCD kijelzőt keresek, kapott egy ütést, és cserére érett lett.
Típusa: Parker ServiceJunior
Kijelző képe: LCD kijelző
A törött képe csatolva.

(Jól sejtem, hogy nem feltétlenül tömegcikk egy ilyen LCD, hanem inkább egyfajta "termékvédelem", nehogy sok legyen a csereszabatos darab?)
(#) Sendi hozzászólása Jún 2, 2016 /

Helló. MC6802 microprocessort keresnék. Tud valaki segíteni?
(#) exabit hozzászólása Jún 2, 2016 /

Valaki tudna segíteni abban hogy jó minőségű 8µF-os P2-es motor kondenzátort hol tudnék venni? Mindenhol csak ezeket az ócska minőségűeket találni.
(#) kowi hozzászólása Jún 6, 2016 /

Sziasztok! Daewoo xx (sajnos a típusa lekopott) Porszívóba kellene szénkefe de sehol nem találok. Esetleg ha valakinek lenne illetve tudja hol lehet kapni kérem jelezze.
(#) zolika60 válasza kowi hozzászólására (») Jún 6, 2016 /

Méret alapján próbálj keresni.
(#) kowi válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 6, 2016 /

Méret alapján hiába mert egybe van a házzal. Hasonlókat találtam de ilyet nem...
(#) yulo5310 válasza kowi hozzászólására (») Jún 6, 2016 /

Olyan nincs,hogy egyben van a házzal! Le kell forrasztani,vagy levágni és az újat visszaforrasztani!
(#) kowi válasza yulo5310 hozzászólására (») Jún 6, 2016 /

Akkor neten nézz szét Cseréltem már egy két szénkefét hidd el házzal együtt adják.
(#) kowi hozzászólása Jún 6, 2016 /

(#) yulo5310 válasza kowi hozzászólására (») Jún 6, 2016 /

Persze,aranyárban! Éppen ezért szoktam méretet venni,és mezétlábassat rendelni,tized annyiért! Pár ezret már cseréltem 50 éves szakmai múlttal.
(#) zolika60 válasza kowi hozzászólására (») Jún 6, 2016 /

A ház nem megy tönkre. Vágd ki a régit forraszd be az újat és örülj. Amikor nekem kellett én is így tettem.
A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2016
Következő: »»   314 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem