Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szia! Nem tudom hogy kinek és hogy hogyan sikerült ezt így összehozni. Én a FunPic-en találtam ezt a gyöngyszemet.
![]() De valamit csak konyított emberünk a dologhoz mert szigetelő elátétet azért rakott nehogy zárlatot okozzon. ![]() ![]() vagy 3x megnéztem egymás után, annyira jó volt ![]()
Na azért ezt se bírtam ki nevetés nélkül... Óriási karakterek, első hozzászólás, és még megoldásnak is elfogadta a kérdését, írásjel többszörözés, plusz még jónéhány smile
![]()
Ha akartok eszeveszett filmet látni, nézzétek meg a "Nagyi szeme fénye" című filmet.
Trailer: Bővebben: Link
ez mekkora
![]() csak az az érdekes hogy a csontből vér jün... ![]()
Ez egy rohadt nagy sorozat.
![]() Ez a rész: inspired by Horrora Akadva 4.
Sziasztok!
Ma reggel egy vas-műszaki bolt falán fényképeztem: (csatoltam) ![]()
Te!
Én nem értem ebben hol van a mókás történet....
hm májas kacsa... első ránézésre nekem az jutott eszembe, van máj nélküli kacsa is?? meg vas-műszaki bolton... tom nemnagy durranás de akkor nekem vicces volt
![]()
az "tök" jó :integet2:
![]() hány éves vagy? (bocsi hogy tegezlek ha idősebb vagy nálam)
aha..
arra tippeltem volna, hogy mondjuk a tolómérős polc fölötti falra szögelték ezt a táblát bent a boltban azt azér vicces... ok ![]()
Hello!
Íme egy "karrier": Bővebben: Link A srác 21:14-kor reggelt, első hozzá szólása 21:20, első figyelmzetetés 21:21. ![]() Elnézést, de ez nagyon nagy :vigyor5:
Ez jó, főleg ha megnézitek hol lakik.
![]() ![]()
tugyatok mekorat lo egy 22000mf kondi 63v egy erositobe ha roszul van berakva????
![]() en ma delutan ota tudom k---a nagyot ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |