Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3022 / 3692
(#) Kovidivi válasza Frankye hozzászólására (») Márc 11, 2019 / 7

Tudod mi lenne a megoldás erre az egész feljelentgetősdire? Ha a névtelenséget eltörölnétek. Legalább jelenjen meg, hogy: "A hirdetést xy jelentette a moderátornak". Nem azért, hogy utána a két felhasználó össze tudjon kapni, hanem azért, hogy mások is lássák, ki az, aki a hibát keresi a hirdetésekben. Ezt én mint egy "szégyenfal" is értelmezném. Innentől a feljelentgető 2x is meggondolná, hogy jelentsen, vagy ne. Ha a hirdetés tényleg javításra szorul, akkor nem fogja a jelentő magát szégyelni, de ha csak kötöszködik, akkor magát szégyeníti meg. A hirdetést pedig nem tüntetném el addig, amíg egy modi fel nem dolgozza.
A hozzászólás melletti ujjakkal is ez a helyzet. Mivel ott az ember neve, hogy ki dislike-olta a hozzászólást, csak okkal nyomják meg az emberek a gombot. Ha nem látszana a név, mindenki nyomogatná, ok nélkül is, főleg arra, aki unszimpatikus neki. Én azt mondom, látszódjon, hogy ki jelenti be a hirdetést! Aki csak kötöszködik, az szégyelni fogja magát, a korrekt bejelentőknek pedig nincs okuk a félelemre. De szerintem ők sem jelentgetni fognak, hanem inkább üzenetet írni, mert ha már látszik a neve, akkor lényegtelen, hogy jelent, vagy üzenetet ír...
(#) bbalazs_ válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 11, 2019 / 1

Nekem be kell valamit vallanom. Amikor az ágyban tabletről olvasok, a jobb hüvelykujjam pont a dislike gomb felett van. Sokszor megnyomom véletlenül, a legtöbbször tudom korrigálni, de pár dislike-ot kiosztottam már így ) Úgyhogy utólag is elnézést kérek. De legalább nem vagyok részrehajló
(#) Topi válasza Skori hozzászólására (») Márc 11, 2019 /

A hirdetésed érvénytelenítve lett, ezért ilyenkor pár nap pihenőt követően van csak lehetőség újra hirdetést feladni. A 28 napos szabály (ahogyan más apróhirdetési oldalaknál is van ismétlési korlát) azt a célt szolgálja, hogy ne 51x adjon fel valaki hirdetést, csak hogy róla szóljon a hirdetési szekció.

Többször is volt már rá példa, hogy formai hiba miatt szinte azonnal érvénytelenített hirdetések visszakerültek. A végigfutott és az érvénytelenített hirdetések között az a különbség, hogy a türelmi idő leteltével az érvénytelenítettnek neki lehet futni mégegyszer, de a végigfutott, vagy felhasználó által archivált hirdetéseknek érthető okokból a 28 napos limitet be kell tartaniuk. Ha ez nem így lenne, minden nap archiválhatnám és újra feltehetném az X apróhirdetést.
(#) attika válasza Topi hozzászólására (») Márc 11, 2019 /

Olyankor mi van ha 31 napra teszek fel egy hirdetést és lejár, nem archiváltam, nem adtam el.
Akkor is várnom kell 28 napot vagy az a 31 nap már fedezi a 28 napot?
(#) fastaction hozzászólása Márc 11, 2019 /

Rendszeresen olvasom a fórumot , így nem okoz nehézséget kitalálni , hogy kik azok , akik a Moderátorokat napi szinten dolgoztatják . Egyetlen egyszer visszajelentettem egyet a sok közűl , de természetesen nem történt moderálás . Nekem természetesen nem okozott örömöt a jelentés , sőt , még el is szégyeltem magamat .
(#) Bakman válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 11, 2019 /

Sok éve forumozván én úgy látom, ez csak elvileg működne így. A gyakorlatban ezekből, tisztelet a kivételnek, mindig szájkarate lesz. Egy-két dislike miatt is időnként kiüt egy kisebb csetepaté, hát ha még pénzről is van szó... A másik variáció, hogy nem merik jelenteni a szabálysértést, mert félnek az elkövető haragjától, ez pedig rontaná a színvonalat ami itt legalább elég magasan van ahhoz, hogy szívesen járjak ide.
Idézet:
„vannak, akik számára - hogy ne mondjam - "élvezetet" jelent, hogy feljelent másokat.”
Ilyenek mindig is voltak, vannak és lesznek is. Az emberi gyarlóság már csak ilyen.
(#) CIROKL válasza Bakman hozzászólására (») Márc 11, 2019 / 4

Gumicsonton rugóztok!
Amennyiben mindenki betartaná a szabályzatban leirtakat soha senkinek nem jutna eszébe hogy jelentse a szabálytalanságot!

Az úton ha szabálytalanságot követsz el a rend őre büntet ha szabályosan közlekedsz akkor semmi gondod ugye .
Itt is kiderült hogy nem a ruter hirdetésével történt a gond.csupán nem szabályzat szerinti kép volt feltöltve a.hirdetett termékről tehát ki volt a bünös aki ezt jelezte vagy aki nem a szabályzatnak megfelelően járt el?
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2019
(#) jani1987 válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 11, 2019 2 /

Soha nem olvasom el a szabályzatot de igyekszek korrekten fogalmazni.
(#) Bakman válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 11, 2019 /

Idézet:
„Gumicsonton rugóztok!”
Ez a fórumok egyik sajátossága.
Idézet:
„Amennyiben mindenki betartaná a szabályzatban leirtakat soha senkinek nem jutna eszébe hogy jelentse a szabálytalanságot!”
Ilyen nem lesz, ez egy emberi sajátosság. Mindössze arra akartam felhívni a figyelmet, hogy jó így, ahogy van, mert perpillanat nincs jobb.
Idézet:
„Itt is kiderült...”
(#) kameleon2 válasza Bakman hozzászólására (») Márc 11, 2019 /

Kétféle ember van. Az egyik folyton feszegeti a határait. A másiknak eszébe sincs még csak megközelíteni sem egy elméleti határvonalat, nemhogy átlépni azt. Vagy ha már rászólnak tudja, hogy átlépte. A gyerekeimnek is mindig azt mondom: Ha már rád szóltam - régen rossz! El sem kellene idáig jutni.
(#) tbarath válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 11, 2019 /

Nem, 10 féle ember van, mert van aki ismeri a bináris számokat és van aki nem

Egyébként a vannak olyan időszakok, amikor kb. törvényszerű a határok keresése, vagy épp feszegetése. A kamaszkor pl. ilyen, de kisebb gyerekeknél is vannak ilyenek.
(#) granpa hozzászólása Márc 11, 2019 /

Kollégák!
(Megint!) Nem működik a keresőm! Valaki legyen szíves a levelezőmbe linkelni a hozzászólásaimat, az ingyenes rovatból (kb. júniustól-szeptemberig).
Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2019
(#) tbarath válasza granpa hozzászólására (») Márc 11, 2019 /

Erre gondolsz? Bővebben: Link
(#) granpa válasza tbarath hozzászólására (») Márc 11, 2019 /

Köszönöm, ezek azok. Sajnos nincs itt, amit kerestem (egy felajánlásom), mert lehet máshova írtam anno (az Apróba, vagy magánban tárgyaltuk egy kollégával, más kapcsán).
(#) kameleon2 válasza tbarath hozzászólására (») Márc 11, 2019 /

Ahogy mondod. IQ20 alatt és a demenciában szenvedőknél. A nőkre nincs szabály. Ők 16-os számrendszerben mozognak.
(#) Skori válasza Topi hozzászólására (») Márc 15, 2019 / 2

Végülis a feljelentgető "nyert". Amit úgy említesz itt, hogy pár nap, az valójában = 10 nap. Egyszerűbb máshol meghirdetni.
(#) Bakman válasza Skori hozzászólására (») Márc 15, 2019 /

Elismerte, hogy hibáztál és még neked áll feljebb. Szép.
(#) mineral válasza Bakman hozzászólására (») Márc 15, 2019 / 2

Addig, addig lesz feszegetve ez az apróhirdetés téma, hogy a Topi törli az egészet.
Aztán minden ki árulhatja a kalapácsát meg a mérőszalagját a jófogáson...
(#) Skori válasza Bakman hozzászólására (») Márc 15, 2019 /

Csakis valós tényeket írtam le, mind a három mondatban.
(#) Bakman válasza Skori hozzászólására (») Márc 15, 2019 4 /

Ez a tényeken nem változtat. Szabályt sértettél saját bevallásod szerint is, mindezek után pedig csapkodod a kalapod a földhöz, miszerint micsoda igazságtalanság ért. Ehhez kell vastag bőr.
(#) zolika60 válasza Bakman hozzászólására (») Márc 15, 2019 / 5

Nem unod még, hogy folyamatosan kioktatsz másokat? Nem egy szimpatikus tulajdonság ez.
(#) Bakman válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 15, 2019 /

Vállalom, hátha észreveszi magát. Nem szeretem az igazságtalanságot, senkivel szemben, védem a fórum becsületét.
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2019
(#) zolika60 válasza Bakman hozzászólására (») Márc 15, 2019 / 1

A fórum nem szorul erre.
(#) szikorapéter válasza Bakman hozzászólására (») Márc 15, 2019 2 / 2

Ahhoz is hogy valaki így beszéljen a másikkal.
Érdemes lenne visszasétálni átolvasni a fórum szabályzatot mielőtt nagyobb baj ér.....
(#) Skori válasza Bakman hozzászólására (») Márc 15, 2019 /

Csak megállapítottam a tényeket, ez valóban nem változtat a tényeken, és nem is akartam változtatni a tényeken. Nem csapkodom a kalapomat sem Sajnálom ha neked nem tetszik, de talán másnak is lehet véleménye, nem csak kizárólag neked. Esetleg nézz szét a hirdetéseknél hátha valaki más is szabályt sértett...
(#) Bakman válasza Skori hozzászólására (») Márc 15, 2019 1 /

Idézet:
„Csak megállapítottam a tényeket”
Én is.
(#) Moderátor hozzászólása Márc 15, 2019

Akkor, most hogy mindenki megállapította a maga nézőpontjából a tényeket, kérünk Titeket, hogy térjetek vissza a... az OFF-hoz. (És kerüljétek a személyeskedést)
(#) (Felhasználó 1947) hozzászólása Márc 15, 2019 /

Ténymegállapitgatás és **** helyett inkább kúltúrálódjatok:

Red Hot Chili Peppers Live In Pyramids

19:00 helyi idő szerint. Csókollak bennetek
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2019
Moderátor által szerkesztve
(#) Feri007 hozzászólása Márc 15, 2019 /

Nos, a szigszalag új felhasználási módja
Black Tape Project
(#) jani1987 válasza Feri007 hozzászólására (») Márc 15, 2019 /

Nem ugyanaz de...
Következő: »»   3022 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem