Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha már levizsgáztattam volna a kocsit tudtam volna azzal menni, de akkor is 4 után tudok délután elindulni ami már javába késő. Főleg ha a km-eket nézzük.
Vizsga nélkül is meggyőzte volna a főnöködet a "kispolszki", ha kell "rükverc"-ben is.
![]()
Még nem látta, mert általában gyalog járok fel melózni.
![]()
Nem a helyére, a fejére!
A mai előrejelzés szerint 10% esélye van 8mm-es esőnek.
Esernyőt, esőkabátot mindenki hozzon magával. Akkor biztosan nem lesz. Bükkszentkereszten főztem a bográcsban. Akkor kezdtem párolni a hagymát, mikor elkezdett cseperegni az eső. Beszaladtam esernyőért a házba, s mire visszaértem már három ujjnyi víz állt a hagymán. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2017
Idézet: „Eső esetén van vészforgatókönyv?” Csapadék mennyiséggel arányos zaftos káromkodás. Esőnap nincs...
OK Boss! Visszaolvastam,de úgy kicsit lassabban haladok.
![]()
Azért a lényeg már megvolt előbb, könnyebb volt keresni.
![]()
Olvasgattam folyamatosan ,de nem jegyzeteltem,ki mit hoz,és nem szeretnék üres kézzel érkezni.
A nejemet megfűztem,.hogy süssön egy meggyes sipeményt desszert gyanánt. Idézet: „sipeményt” Olyat még nem is láttam ![]() Próbálom elképzelni a szituációt: - Gafly, ő Sipemény. - Sipemény, ő Gafly. - Mindketten: Segítség, megesz ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2017
Helyi szleng.
![]()
Még mindig kell szkóp? Lett egy eladó Tv oszcilloszkópom. Régi, csöves occó. Ha kell elviszem azt is.
Ha úgyis autóval utazol, hozd el. Úgyis meg kéne "szkópolni" az "janiféle" erősítőt. Legfeljebb utána visszaviszed (pár óra) tesztelés után...
Akkor inkább egy Dso-t vinnék mert ez bazinehéz...
![]()
Mennyire nehéz? És mennyi az annyi? Egy képet hogy hogy néz ki.
Nem csak azt: a pedált is mert olyan hangja van amilyen.
Küldök majd képeket meg árat is privátban.
Patch, de csak 2 színű, tehát ki kell csengetni bekötéskor.
Én viszek "szines drót" bányát, ingyen vihetőbe. Az mindig kell a háznál...
Milyen hosszú? Nekem épp kellene ~15 m.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |