Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Leginkább öntöttvas (szürkeöntvény), de csináltam már 8-as kazánlemezből is (300×400 mm-est); nem vetemedett el. Függőleges résekkel (10×100 mm), ami mögött 3-as hőálló lemez volt a "suber". A keret 50-es vinklivasból, homlokrésznek fele levágva (ahová az ajtó záródik).
Nem tudod a sütő ajtó mit bír? Van egy üvegem de vagy kibírja vagy nem. Ezt most nem tudtam elképzelni. Dobsz majd egy képet?
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2018
Kép nem lesz: >40 éve csináltam néhányat, és nem nekem. Rajzold le: egy ajtó, kerettel, zsanérokon. Az ajtón 2 keresztrésben mozgó csapon 1 lemez, ami zárja a függőleges réseket az ajtón. Sütőajtó kibírja, mert elméletileg hőálló üveg.
Ha üvegajtót akarsz, kicsit macerásabb, mert rögzítőkeret kell, és azbesztzsinór tömítés, ami egyúttal a feszüléses repedést, szelelést is meggátolja. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2018
Apám szögvas keretből készített keretet és ezt fedte be házilag készített zsanéron futó kazánlemez ajtóval. 25 éve bírja.
Netán Paks közelében vagy?
(Úgy látszik, Nálad a hó is tudja, hogy radiológiailag veszélyes a kerted...)
Én egy fejenálló hóangyalnak nézem
GRILL AJÁNLAT
Bárányhússal töltött grillezett tintahal mentás zöldborsópürével 1 990 Ft
Ezt: mentás zöldborsópürével kihagynám. Helyette sört kérek. Meg majonézes krumplisalátát.
Mára már csak a bal lába maradt meg.
Mikor még hó volt, belefeküdtél és gyártottál egy hóangyalt. Erre emlékszik olvadáskor is.
A bárány meg a tintahal , hogy illik össze?
A lényeg a rókabőr előkészítése. Vagy az óriáskígyóé. Opcionális.
Elég legyen a személyeskedésből!
Sziasztok. Tud valaki jó videó konvertert? DAV videófáljt kellene .mp4 vagy .avi -ra konvertálnom. Eddig a DHAVI programot használtam, csak moso valamiért feldarabolta a videót.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2018
Hóangyal, Hóbetyár, vagy egy atomreaktor van ott.
Bár az elsőt és a harmadikat már mondta más is. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2018
Ami nekem van az pár másodperc alatt megcsinálta, és tokéles volt a minosege. Ez nagyon lassan csinálja, 4 óra felvételt kell átkonvertálnom.
Ha az pár másodperc alatt megcsinálta akkor az nem konvertált, hanem csak más konténerbe rakta ugyanazt a streamet
Rájöttem hogy miért szedi szét. Mert megszakad a felvétel. Hiába vam NON-STOP ra állítva a felvevő, néha milimásodpercre megáll. Nemtudom hogy mit csinált vele, de aztán .avi ban volt. Dhavi a program neve.
Tiszteletem az uraknak!
Bojler vásárlás előtt állok. Szerintetek van értelme ilyen vagy ehhez hasonló "okos" készüléket venni, vagy bőven megteszi a bimetálos is?
Szerintem felesleges. Sőt, ha jól tudom, ez csak akkor működik megfelelően ha állandóan áramot kap, tehát a vezéreltről nem is lehet használni.
Épültegépészeti áruházban dolgozó ismerősöm szerint mindegyikkel baj van, a Hajduval a legkevesebb.
Erre tippeltem én is... az egyszerű, mint a facsipesz!
A mechanikusat kb. 10-20 (pontosan nem emlékszem) éves korukban cseréltem ismeretségi körben 8-10db.-ot, kb.: 2000Ft. körüli áron vettem az újat. Kell ennél jobb? Mind Hajdú volt.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2018
A Hajdu sem bimetall-os már rég, de azért tényleg magasan a legjobb.
Köszönöm Mindenkinek!
Holnap megyek a Hajdu-ért
Okosbojlert azt semmiképpen se. A Bosch is gyárt még hagyományos bimetalos bojlereket, én olyat vettem, nekem lebontva az alját a szerelése egyszerűbbnek és korrektebbnek is tűnt mint a Hajdué. Meg a mérete miatt mindenképpen muszáj volt olyat vennem, a Hajduban nem volt slim kivitel csak szögletes horror árban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

(Úgy látszik, Nálad a hó is tudja, hogy radiológiailag veszélyes a kerted...)