Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2846 / 3695
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 24, 2018 /

Leginkább öntöttvas (szürkeöntvény), de csináltam már 8-as kazánlemezből is (300×400 mm-est); nem vetemedett el. Függőleges résekkel (10×100 mm), ami mögött 3-as hőálló lemez volt a "suber". A keret 50-es vinklivasból, homlokrésznek fele levágva (ahová az ajtó záródik).
(#) jani1987 válasza granpa hozzászólására (») Jan 24, 2018 /

Nem tudod a sütő ajtó mit bír? Van egy üvegem de vagy kibírja vagy nem. Ezt most nem tudtam elképzelni. Dobsz majd egy képet?
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2018
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 24, 2018 /

Kép nem lesz: >40 éve csináltam néhányat, és nem nekem. Rajzold le: egy ajtó, kerettel, zsanérokon. Az ajtón 2 keresztrésben mozgó csapon 1 lemez, ami zárja a függőleges réseket az ajtón. Sütőajtó kibírja, mert elméletileg hőálló üveg.
Ha üvegajtót akarsz, kicsit macerásabb, mert rögzítőkeret kell, és azbesztzsinór tömítés, ami egyúttal a feszüléses repedést, szelelést is meggátolja.
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2018
(#) kameleon2 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 24, 2018 /

Apám szögvas keretből készített keretet és ezt fedte be házilag készített zsanéron futó kazánlemez ajtóval. 25 éve bírja.
(#) Frankye válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Jan 25, 2018 / 1

Netán Paks közelében vagy? (Úgy látszik, Nálad a hó is tudja, hogy radiológiailag veszélyes a kerted...)
(#) Remci válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Én egy fejenálló hóangyalnak nézem
(#) Gafly hozzászólása Jan 25, 2018 1 /

GRILL AJÁNLAT
Bárányhússal töltött grillezett tintahal mentás zöldborsópürével 1 990 Ft
(#) sany válasza Remci hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Én is annak nézem különben.
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Jan 25, 2018 / 2

Fujj. Inkább egy bajor csülök.
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Ezt: mentás zöldborsópürével kihagynám. Helyette sört kérek. Meg majonézes krumplisalátát.
(#) lelkes amatőr válasza Remci hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Mára már csak a bal lába maradt meg.
(#) Alkotó válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Mikor még hó volt, belefeküdtél és gyártottál egy hóangyalt. Erre emlékszik olvadáskor is.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

A bárány meg a tintahal , hogy illik össze?
(#) granpa válasza sany hozzászólására (») Jan 25, 2018 / 2

A lényeg a rókabőr előkészítése. Vagy az óriáskígyóé. Opcionális.
(#) Moderátor hozzászólása Jan 25, 2018

Elég legyen a személyeskedésből!
(#) cupika97 hozzászólása Jan 25, 2018 /

Sziasztok. Tud valaki jó videó konvertert? DAV videófáljt kellene .mp4 vagy .avi -ra konvertálnom. Eddig a DHAVI programot használtam, csak moso valamiért feldarabolta a videót.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2018
(#) vizor válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Hóangyal, Hóbetyár, vagy egy atomreaktor van ott. Bár az elsőt és a harmadikat már mondta más is.
(#) xule válasza cupika97 hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Xvid4psp
(#) cupika97 válasza xule hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Ami nekem van az pár másodperc alatt megcsinálta, és tokéles volt a minosege. Ez nagyon lassan csinálja, 4 óra felvételt kell átkonvertálnom.
(#) tbarath válasza cupika97 hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Ha az pár másodperc alatt megcsinálta akkor az nem konvertált, hanem csak más konténerbe rakta ugyanazt a streamet
(#) cupika97 válasza tbarath hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Rájöttem hogy miért szedi szét. Mert megszakad a felvétel. Hiába vam NON-STOP ra állítva a felvevő, néha milimásodpercre megáll. Nemtudom hogy mit csinált vele, de aztán .avi ban volt. Dhavi a program neve.
(#) enree hozzászólása Jan 25, 2018 /

Tiszteletem az uraknak!
Bojler vásárlás előtt állok. Szerintetek van értelme ilyen vagy ehhez hasonló "okos" készüléket venni, vagy bőven megteszi a bimetálos is?
(#) Bakman válasza enree hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Szerintem felesleges. Sőt, ha jól tudom, ez csak akkor működik megfelelően ha állandóan áramot kap, tehát a vezéreltről nem is lehet használni.

Épültegépészeti áruházban dolgozó ismerősöm szerint mindegyikkel baj van, a Hajduval a legkevesebb.
(#) enree válasza Bakman hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Erre tippeltem én is... az egyszerű, mint a facsipesz!
(#) nagym6 válasza enree hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

A mechanikusat kb. 10-20 (pontosan nem emlékszem) éves korukban cseréltem ismeretségi körben 8-10db.-ot, kb.: 2000Ft. körüli áron vettem az újat. Kell ennél jobb? Mind Hajdú volt.
(#) gkari válasza enree hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

A Hajdu sem bimetall-os már rég, de azért tényleg magasan a legjobb.
(#) enree válasza gkari hozzászólására (») Jan 25, 2018 /

Köszönöm Mindenkinek!
Holnap megyek a Hajdu-ért
(#) Ge Lee válasza enree hozzászólására (») Jan 26, 2018 /

Okosbojlert azt semmiképpen se. A Bosch is gyárt még hagyományos bimetalos bojlereket, én olyat vettem, nekem lebontva az alját a szerelése egyszerűbbnek és korrektebbnek is tűnt mint a Hajdué. Meg a mérete miatt mindenképpen muszáj volt olyat vennem, a Hajduban nem volt slim kivitel csak szögletes horror árban.
(#) Gafly hozzászólása Jan 26, 2018 /

(#) pjg válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 26, 2018 /

Mondanál egy típust?
Következő: »»   2846 / 3695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem