Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2852 / 3701
(#) sany hozzászólása Feb 2, 2018 /

Tegnap volt az egyik TV csatornán éppen szó arról, hogy hogyan védhetjük meg a gyerekeket a mobilfüggőségtől.
Bővebben: Link

(Semmi közöm nincs a csatornához, csak érdekességnek raktam be, az aktuális témához. )
(#) Petyaa válasza sany hozzászólására (») Feb 2, 2018 / 2

Különös egy olyan csatornától ahol a Budapest Éjjel-nappal c.agymosó műsor is megy. Aki ezt nézi, és élvezi, hááát.....
(#) sany válasza Petyaa hozzászólására (») Feb 2, 2018 /

Nem arról van szó most.
(#) pjg válasza Petyaa hozzászólására (») Feb 2, 2018 / 3

A legtöbb TV műsora hiteltelen.
(#) jani1987 válasza sany hozzászólására (») Feb 2, 2018 /

Én az embereket védeném a tévé használattól. Ha én kibírom nélküle más miért nem?
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Feb 2, 2018 / 1

Műsora? Van ilyen? Igaz, volt már olyan, hogy láttam a reklámok között pár perces műsort.
(#) Bakman válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 2, 2018 /

Szeretnék jelentkezni. Ha jól számolom, TV műsort nem néztem már kb. tíz éve. Nem hiányzik.
(#) sany válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 2, 2018 /

Én nem mondtam, hogy nézetek TV-t.
Na jó, most már látom nem kellett volna belinkelnem.
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2018
(#) tbarath válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 2, 2018 /

Jó, hát én meg édesség nélkül bírom ki, szóval ne egyen más se. Az erőset pedig szeretem, szóval mindenki ételébe tegyenek.
Ha én kibírom, akkor más miért nem?
Féloff: az elmúlt 1 évben 2 másort láttam TV-ben, egy F1 futamot és az úszó VB megnyitójának egy részét.
(#) jani1987 válasza tbarath hozzászólására (») Feb 2, 2018 /

Kicsivel ezelőtt töröltem magam faceről.
(#) tbarath válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 2, 2018 /

Én nem, jó dolog az. Csak nincs rá időm, az elmúlt kb. héten összesen egy 15 perces videót sikerült megnéznem.
(#) Robin2 válasza tbarath hozzászólására (») Feb 2, 2018 /

Folyamatosan magyarázkodsz, ezt nem veszed észre.

És igen, vannak emberek, akikkel nem lehet beszélgetni. Saját magukon kívül semmit nem hallanak. Konkrét kérdésekre nem válaszolnak, mert teljesen lényegtelen, a másik úgyse érti meg, alapból elgondol valamit, stb. Aztán jön a szövegkörnyezetből kiemelés, azt nem is úgy gondoltam, stb.

Sokkal korrektebb lett volna: nézd, ugyan használom, de gözöm nincs mit is jelent. Ennyi.

Lezárni úgy tudod, hogy ha nem válaszolsz. Menni fog?
(#) tbarath válasza Robin2 hozzászólására (») Feb 2, 2018 /

Nézd, egyértelmű: vagy nem tudod megérteni amit írok, vagy nem akarod. Nincs kedvem veled beszélgetni, ezért nem is teszem. Ennyi.
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2018
(#) granpa hozzászólása Feb 3, 2018 / 7

Akkor is enyém az utolsó szó!
(#) 7DU válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 3, 2018 / 4

Tisztelt fórumtársak,ápolók és ápoltak!
Mindenki döntse el,hogy hova tartozik.Sajnos én már az ápoltak táborát gyarapítom.Nos ha lehet
szólnom,jómagam a könyvolvasás mellett teszem le a voksom.Mindennap olvasok egy keveset.
Igaz már az is elképzelhető,hogy öregkori demenciám van és mindig ugyanazt a szöveget,de ol-
vasok.Olvasásra buzdítom a tisztelt fórumtársakat is.Az írás is lehet hiteltelen,de legálább a köny-
vekben nincsenek reklámok.
Tisztelettel:Laci bá
(#) nagym6 válasza granpa hozzászólására (») Feb 3, 2018 / 2

Csak eddig.
(#) sany válasza nagym6 hozzászólására (») Feb 3, 2018 / 1

Még jó , hogy nem maradsz csöndbe!
(#) nagym6 válasza nagym6 hozzászólására (») Feb 3, 2018 /

Ez meg lemaradt.
(#) Moderátor hozzászólása Feb 3, 2018

Ne személyeskedjetek! Ez bár az OFF, de akkor is tessék tartani a színvonalat, és beszélgetni, nem háborúzni.
(#) Petyaa hozzászólása Feb 3, 2018 /

Üdv! Tud valaki olyan régebbi mobilt ami szürkeárnyalatos kijelzővel felszerelt, illetve futna rajta az arckönyv?
(#) jani1987 hozzászólása Feb 3, 2018 /

Most hallgatom a Markos-Nádas-Boncz: csődörből vödörbe kabarét. Ez volt benne.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 3, 2018 /

Miért?
(#) 7DU válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 4, 2018 / 1

Miért? Én is ezt kérdezem.Mi ez, laza szórakozás vagy szociológiai helyzetkép?
Janikám ne haragudj,hogy rákérdezek:megvetted már az ajándékot az unokahúgodnak és mi
lenne az?Hamár megkérdeztél bennünket, "jogunk van tudni"!Mostmár a kislány valamilyen
szinten mindannyiunké.
Üdv:Laci bá
(#) mek-elek válasza 7DU hozzászólására (») Feb 4, 2018 /

Hát ez az, ha valaki sokat néz tévét, vagy sokat olvas, előbb utóbb kérdések merülnek fel benne.
(#) mek-elek hozzászólása Feb 4, 2018 /

Az én véleményem az értelmiségről annyi lenne, hogy csupán egy túlélő csoport szerveződése. Akik pajzsként papírokat mutogatnak, mellőzve, hogy az értelem csak névrokona a tanultságnak. Szerintem mindenki egyformán ember a maga értékeivel. A kötelező iskolán kívül, csak olyan padokban maradtam meg, estin, amiről tudtam erősítik a képességeimet. Én is szeretek társakra találni, tennivalóim közben, akik segítenek többet tudnom dolgokról, de ezzel nem bálványoznám magam, mert az én történetem nem erről szól.
(#) Robin2 válasza mek-elek hozzászólására (») Feb 4, 2018 /

Az, hogy mindez esszenciává érjen össze, idő is kell. No, meg persze jellem, megfelelő környezet, a hozott alapok, fejlődni vàgyás, a hibák fel- és legalább magunk számára elismerése.
(#) 7DU válasza mek-elek hozzászólására (») Feb 4, 2018 /

Magyarázza már nekem el valaki, hogy ki is az értelmiségi,akár az IQ akár az EQ vonatkozá-
sában.Nagyon érdekelne!Akinek papírja van?Mindenkinek van papírja!Ergo mindenki értelmi-
ségi.
Üdv:Laci bá
(#) Petyaa válasza 7DU hozzászólására (») Feb 4, 2018 /

(#) nagym6 válasza Petyaa hozzászólására (») Feb 4, 2018 / 3

Öt perc beszélgetés után bárkiről megmondom.
(#) Robin2 válasza nagym6 hozzászólására (») Feb 4, 2018 /

Békésen megkérdezhetem, hogy mi alapján? Mármint mik az ismérvei, tulajdonságai az értelmiségieknek? Vagy, hogy mit is takar ez a jelző?
Következő: »»   2852 / 3701
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem