Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ahogy elnézem, ember is fog kelleni nem csak gatya.
![]()
Ha ő ül a szánkón még a csámpás rénszarvas is többször néz hátra mint előre ....
![]()
De hol a maszk? Anélkül hozzám ne jöjjön, ha sok mindenkihez elmegy előtte.
![]()
Remélem mindenki ezt mondja, így végül csak hozzám jön.
Megtörtént...
Még az "átkosban" Tiszt, az atomfegyverekről oktatás. - Az első atombomba egyfázisú volt, de azt már nem gyárcsák. Halkan az egyik katona: - Gyártják... - Most montam, már nem gyárcsák! Másik, ezt saját fülileg hallottam: ... és most énekeljük el együtt az Internacionalizmust.
Nem tudom milyen fiúkhoz megy. Nem tud helyesen írni, na jó az nem annyira lényeges.
![]()
Magyar tanár sima dolgozatban aláhúzta vagy háromszor "látyák" szót. Reakció: " Miért két ty-vel kellett volna írni? "
....... és az orrodat is tisztíccsa.
Egy ideig "hódoltam" e szenvedélynek (rajtam kívül álló okból), de fejem lágya benővén, elhajítottam.
G.A. Rossinit viszont kedvelem ma is. ![]() Megnéztem "wiki"-n, amaz valami focista. ![]()
Azt úgy írják hogy rossz inni. De nem értek vele egyet.
Sevilla, sekanál, setányér,
Meghaloka, meghaloka babámér.
Valentino Rossi. Bővebben: Link
Bocs, nekem egyből ő jutott az eszembe a 46-os számról, ami az ő rajtszáma már nagyon régóta.
Őt is megtaláltam, de nem néztem a számát. Csak a "tömeg tudat"-ra gondolva írtam a focistát.
![]()
Na igen, jogosan gondolhattál focistára, engem viszont ők és a sportáguk hagy hidegen, viszont Valentinonak legalább akkora rajongótábora van, mint a legnépszerűbb futballistának, többek között én is közéjük tartozok.
Minek vegyek öreg maszkot? Van saját.
![]()
A gombokkal mi történt? Eltüzelték a grillpartin? De hát nem volt engedélyezve a csoportosulás!
Kellettek másra, nincsenek. Azért ilyen olcsó. Így nagyon megéri, eredeti ára 4000 helyett 6000 Ft. szemekkel. A kedves vevőnek lesz hóembere, és 2000 Ft.-ja, otthon talál hozzá gombokat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |