Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Már kapható nálunk a legújabb örökmozgó. Legalábbis a meghajtója.
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2020
PMPO-ban van megadva, ha az indító árammal számolunk végig. Akkor biztosan kijön.
![]()
Szerintem a legnagyobb gond hogy nincsen emberi joga a hóembernek , pedig ember ő is.
Ezt is felkarolhatnák az egyetemisták , nem csak a Tv maci és a baktériumok jogát ... Hátha lenne gumicsont az eunak Brüsszelben . A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2020
Nem írtam, postázás helyett vízhálózaton megy a víz, otthon kiereszthető. A répa sem postán, hanem helyi boltban megvehető, árból le van számítva, ezért nem 4200, csak 4000 az ár.
Kicsit ahhoz a hirdetéshez hasonlít: 10kg pony eladó, kifogástalan állapotban. Érdeklődni: Duna part 10.
Évekig, tanulóként átutazva a szomszéd kisvároson, fel sem tűnt sokáig a hirdetés valósága:
"Élő hal kapható, szeletelve is."
Még jó, hogy nem kifogástalan állapotban.
Már valamikor említettem, a nem gondolkodás(omra) jellemző:
A tollkereskedő hangosbemondója: "...és a kocsinál átvételre kerül a sor." Sokára figyeltem fel rá, azóta gyűjtöm a sorokat, ha lesz megfelelő mennyiség, leadom azt. Tollam csak golyósban és filcben van...
Ha már a szocilizmus szóba került. Még a hetvenes években, (is), előzetes engedélyt kellett kérni az illetékes minisztériumban, ha Dollárért kellett valamit venni, nyugatról.
Történt hogy egy Ny-Német generátorban elkopott a szén kefe. Speciális méret, igénybevétel és minőség. A termelés, hát, akadozott. Csak az eredeti lett volna jó. Kérelem indult és a válasz is megjött. Jelenleg nem áll rendelkezésünkre elegendő pénzeszköz. Ameddig elhárul az akadály addig a szén kefélését oldják meg máshogy.
Most nálunk az egyetemen előzetes engedélyt kell kérni, ha BÁRMIT (ideéertve 2db grafitceruzát) akarsz venni, forintért....
Figyelem figyelem asszonyok! Megérkezett a tollfelvásárló! Mindenféle tollakat felvásárolunk! Dunnákat, párnákat, kacsatollat, libatollat, régi használt tollakat, hagyaték tollakat! Bárkinek bármilyen toll van eladó, tessenek szólni, vagy kézzel inteni, és itt helyben a kocsinál átvételre kerül a sor!
Hogy mi nem foglalja, az ember memóriáját.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2020
Az írott szöveg a lényeg 10 %-át adja vissza. Ezt egyszerűen hallani kell. Kerestem YouTube-on de az az ízes akcentus, ami időnként felénk hallható, nincs fenn.
Ha hallanád, neked is helyet kellene szorítanod. ![]()
Azért az irek sem semmik.
De abbahagyom, és igérem hogy senkinek nem segitek, nem szólok hozzá semmihez, egy darabig, a ma kapott privát visszajelzés alapján.
Mostanában nem hallottam, ősszel járt errefelé utoljára.
![]()
Bocsánat, akkot viszont nagyon is tudod, miről van szó.
![]()
Akkor ezek szerint nem csak az én fülemet bántja a megfogalmazás. Sokszor gondoltam már rá, hogy megállítom a tollfelvásárlót és felhívom a figyelmét a fogalmazási hibára.
Somebody is a big pig!
Miért is tennéd? Nem minden hallik ám az égig!
Sose értettem hogy a hagyaték toll mi a túrót jelent.
Pl. Nagybátyám arany Parker tőltőtolla. Nem én örököltem sajnos.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2020
Vagy az anyám papagájának kipergett tolla. De lehet hogy tyúk volt.
Mármint nem az anyám, hanem a papagáj. Vagyis mamagáj, mert hát tojó. Mármint nem az anyám, hanem a tyúk. De már a tyúk nincs meg, mert Morzsa rákapott az húsára. Vagyis az ízire. Morzsa kutya ízi rájder.
Méghogy a nők nem értenek az autóhoz? Pedig de.
A nők az autóhoz, mi a nőkhöz...
![]()
Persze! Vendégelektródával. Két deszkát egy hurkapálcával. Vagy bevonatos bambusszal (kínai füstölő). Csak el kell találni a fa olvadáspontját.
De előtte a hurkapálcát be kell áztatni sós vízbe,különben nem tudsz ívet fogni!
![]()
Tudhatnátok, hogy a nő és a férfi soha nem fogja megérteni egymást, mert min d a kettő mást akar:
- A férfi a nőt - A nő a férfit ... |
Bejelentkezés
Hirdetés |