Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
XVII. kerületből elvihető egy doboznyi vegyes kábel (VGA, DVI, USB, IEC), bontott lengő autós biztosíték foglalat, meg ami éppen van benne. A piros kábel egyik vége mini USB, a másik meg 9p Cannon. Csak személyes átvétel lehetséges a megbeszélt időpontban. Megértést előre is köszönöm! A nagy tábla milkát szeretjük, de nem feltétel.
Mint köztudott, én hiszek abban, hogy kellene tudni nyelveket.
Na jó, ha már érettségihez nem is kell, de legalább diplomához esetleg. Legalább olvasni, és legalább angolt... 5 perc angol megkímélt papír formában ingyen vihető. Aki dolgozott már papírral/nyomdában tudja hogy 20x32x26 cm már nem vicc, azaz nem csomagolom és postázom. Jófej fórumtárshoz elvihetem (ingyen, ha közel van). A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2023
Szia !
Elviszem a felajánlott dolgokat . A többit privátban .... Köszönöm.
Akkor itt senki, és a családja sem akar angolul tanulni, és nem kell ingyen sem az 5 perc angol.
Ha március 1-ig tudnád kerülgetni, akkor elmennék érte. Köszönöm.
Most van az, hogy a másodszori felajánlásra is nulla érdeklődés miatt, a cégnél is írtam (én is szoktam mondani, hogy nem illik ) később körlevelet, és ott három percen belül lecsaptak rá...
Azt nem tudom, hogy meddig illik itt etikusan kivárni az ingyen vihetőkre jelentkezésre, mielőtt kidobja/tovább ajándékozza az ember?
Semmi probléma, szombat óta éppen eleget vártál.
Ha a kolléga sem viszik el, akkor a tiéd (ha már ládát is kerestem hozzá).
Azt egyébként még mindig nem tudom, itt mennyit illik várni?
Inkább a szénre keríts valakit, ládák sem kellenek...
Cégnél is megkérdezheted, ezek szerint ott gyorsabb
Köszönöm a monitorokat.
A Dell és Nokiát újra felajánlom ingyen elvihetőnek szintén a 18. kerület Pestszentlőrincről, hétköznap hétfő kivételével 17 óra után, hétvégén előre egyeztetett időpontban. Telefonszámot magánban adok.
Szia! Nokia engem érdekel. Mi a pontos típusa? Köszönöm.
Nem tudom, nem nálam van egy ismerősöm tárolja nekem de nagyon szép 19" digitális vezérlésű monitor. Szemüveg főrumtársunk felajánlásánál van kép róla.
Én nem ott lakom de holnap járok arra és csinálok képet a hátáról. Holnap este ide felteszem.
Köszönöm. Nagyon valószínű, hogy kérem. Ha ezt megerősíti a típusszám, akkor a napokban el is tudok menni érte.
Hát erről lemaradtam, bakker. Duolingózok már száz napja de még most is olyan vagyok mint mikor elkezdtem. Lehet, hogy ez a szint nem is nekem való lett volna?
Azt én is próbáltam, aztán meguntam és abbahagytam.
Tavaszi nagytakarítás!
Kamerák, tapimonitorok, ipari elektronikai panelok, tápegységek, csőmotorok Érdről elvihetőek. A java működik, de kérdezz. Igazándiból annak örülnék, ha valaki egyben elvinné és a szétosztásról gondoskodna helyettem.
Szia! Jelentkeznék rá. Árpi
Hello!
Szigetelésvizsgáló az hátul? Az érdekelne csupán. Ha letet kérnem.
Keressük egymást privátban és viheted!
Ok. Írtam.
Igen, az.
Pont mikor szükségem lett volna rá, behülyült. Vettem helyette a TME-ben újat.
Lemaradtam róla. Nem tudom orbana esetleg lemondana e róla?
Szia Jani18! Igazándiból szeretném megtartani. Ha úgy alakulna, hogy mégsem, akkor keresni foglak.
Üdv!
Amennyiben a sor úgy alakulna jelentkeznék rá, egyben... Jövő hét kedd elszállitással. Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |