Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt egyébként oktatják, mondhatni komoly sértődés is lehet belőle...
Csak eggyel csúsztál el a válaszban
![]() Pályázatnál meg egyébként sokszor előírás, hogy mi legyen rajta a táblán, az hogyan nézzen ki, mekkora legyen, ...
Ugyan nem engem kérdeztél, de gondolom a képeken látható tábláról lenne szó.
A kerítés osztásköze, illetve az egyéb adatok alapján az eredeti tábla mérete becsülhető lenne, én ebbe már nem fektettem energiát, az egész eredeti kérés-beszélgetés dinamikája nekem elég fura, de "Én ideológiailag nem vagyok elég képzett." Az egyesület évi 12 ezer Ft-ot szed a tagoktól, kb. 20-30 fős tagság esetén becsülhető a kassza és a kiegészítő táblára fordítható keret. "Nincs mit tenni. Kinyírjuk Dezsőt." "Itt valami tényleg nem stimmel." Sejtésem szerint az önkormányzat adta a pénzt, a tábláról meg lemaradtak... "A jegyszedőt internáltuk – ő felel az egész incidensért." A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:39
Moderátor által szerkesztve
Ilyen alá simán mehet a "készült az x.y. jóvoltából" feliratú réztáblácska
![]()
T2 oszlopra kellene a kiegészítés, Granpa megerősítette.
Mondjuk, illőbb lenne egy 15x25 cm-es tábla, mert elég hosszú a szöveg. Valamint színben is a másikhoz kéne passzolni. Egy s.réz vagy inox tábla túl csillogós lenne.
Nem akarlak nagyon győzködni, csak az illendőség/esztétikum kedvéért rárajzoltam neked, hogy mekkora lenne a 10*10cm-es kiegészítő táblácska (Grafika1.jpg). Az arányokat tekintve véleményem szerint remekül mutatna és el se vonzaná a tekintetet a lényegről.
A 25*15-ös viszont a 30-as oszlopon már elég durvának tűnik... (Grafika2.jpg)
Amíg nem az angolszász és a metrikus méreteket kevered, addig nincs nagy gond többnyire
![]() Egyébként is, utólag lehet majd mondani, hogy eleve így terveztétek, hiszen a szponzort sokszor külön szokás megemlíteni ![]()
Én lájkolom ezt a megoldást, szerintem pont olyan mintha pont így terveztétek volna!
Ez így van, kérünk szépen fényképet arról az ízléses kicsi bronz tábláról, amit felcsavaroznak ahová bbb mutatta.
Nem bronz, hanem kínai fekete pala és 10x10 cm.
![]()
Nem látom róla a fényképet, hogy milyen lett...
![]()
Arra még várnod kell 1-2 hetet, mire megérkezik a gravírozott tábla
![]()
Efféle táblát országunkban is napok alatt legyártják.
Szerintem ízlésesebb egy kicsi bronz, és évek (mint már írták) után lehet mondani, hogy dehát ezt szándékosan ilyen (meg a kutya se kérdezi akkor már).
Akkor jó, mert még MÉM lesz belőle.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |