Fórum témák
» Több friss téma |
Jókor törlöd ki a hozzászólásodat
![]() ![]()
Jah jah azt hittem h kitörlödöt közbe meg másik topikba volt az egész.
![]() ![]() ![]()
köszi srácok a segítségeteket és a képeket most már eltudok indulni ha kész lesz! akkor csinálok videót és képeket is , köszi szépen , amúgy jól megvan csinálva a shark-od grat!
én is neki kezdenék de az elektronikába elakadtam mert akinek van ilyenje az mondta h a parabola ide-oda forog szóval 1 olyan kapcsolás kellne ami tényleg két motort vezérel.A másik az az hogy nem tudom mivel hajtsam meg a burkolatát 45°-okba. valaki ebben tud segíteni?
Egy vezérlőre bekötsz két motort vagy két vezérlőt építessz.
én is arra gondoltam h megcsinálok 1 vezérlőt és megnézem úgy hogy milyen ha csak szimplán forog vagy a dichroval együtt mozog és ha nem jó csinálok még 1 vezérlőt. mivel a parabola forgatója középgyors akkor vajon a dicro-é is ilyen? ilyen kis kocka tükröket honnan lehet venni? vegyek egy gobot és arra ragasszam rá? úgytudom hogy +5-ös nagyító kell bele, igaz ez? ha igen hol és kb mennyiért lehet kpni? és még mindíg a nagy kérdés mivel hajtsam meg? 0,75ös vagy1milis lemezből? bocsi a rengeteg kérdésért de ha már csak ennek a felére választ kappnák akkor már eltudnám kezdeni. előre is köszi
Azt hogy milyen lemezből építed azt döntsd el te ami maszívabb. Kis tükröket meg üvegvágóval simán tudsz vágni. A parabolást én se tom h hol tudok kapni... Nem tudom milyen a középgyors és a gyors motor között a különbség de szerintem jó lesz mind a két helyre a középgyors.
köszi szépen. szerintetek ha 2laposvasközé beszórítom a lemezt mondjuk satuba úgy meglehet hajlítani vagy inkább keressek vmi bádogost?
Úgy szerintem nem nagyon lesz szép.
És valaki nem tud segíteni a meghajtásban? persze nem ingyen
fero 89 az nem az én sharkom csak kölcsönöztem és belekukkantottam
![]()
Én ugy szoktam lemezt hajlítani hogy leteszek a földre egy bútorlapot, ráteszem a lemezt úgy hogy a hajlítási volnal a bútorlap szélénél legyen , arra mégegy bútorlapot és rátérdelek és felhajtom kézzel
![]()
gyerekek már készülget , nem foglalkoztam sokat a mintával beletettem egy sima spot izzót ami 50w os és 12 helyett 24 re tettem , faszán bírja és nagy a fénye!és mivel spot azért jo a spot hátulján lévö nyomatok és tökéletesen megfelel mintának
![]()
12v helyett 24v-ot adsz neki??
![]() ![]()
és a többi kép
rem megfelelők ![]()
sajnos még nem tudok mert még semmi sincs kész , csak a kezemben fogtam össze az egészet és gyors lefényképeztem és majd most délután fogom megcsinálnia dobozát fábol és egy nagy ventilátort teszek bele amugy 12cm-es és 220volt os
mivel ? alkoholos filc
![]() kifacsartam és a szint végigfoylattam rajta ennyi votl és megvártam mig megszárad
Kajak jó. Hogy csináltad h egyenletesen fedje be? Azt írtad h rácsepegtetted... Ha hozzáérsz nem kenődik el?
végigfolatom rajta , a nagyitot ? egy haveromtol elkunyertam
gyerekek kész a háromszög :d már csak színfólia és kész
amúgy valaki nem tudja mennyibe kerül piros sárga kék színfólia kb 8x8 cm
10X10centiset szoktam venni aszthiszem olyan 200ft körül. Egyébként nem akarok beleszólni de nem inkább tükörből kellet volna megcsinálni?DE lehet hogy így lesz jó
![]()
én egyszerűbbnek találom ha a színfóliát házilag készítem el
![]()
az sem rossz ötlet
![]()
Mi lenne ha trafó helyett PC tápot tennénk a Shark-ba? Könnyen átalakítható akár h 24v-os izzót tápláljon. Könnyebb és olcsóbb is.
nem kell azt átalakítani 24 voltra!
![]() ![]() ![]()
Hát ha át tudod alakítani akkor tegyél bele azt. Nekem mondjuk van egy 24v 250w-os trafóm de nem rakom bele a sharkba hanem külön dobozban lesz azért mert özel 10 kilós és ha az valakire ráesik az azonnal szörnyethal
![]() ![]()
10 kilós tápegység ?!?!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |