Fórum témák
» Több friss téma |
Bővebben: Link ...mi a gond véle?
Előző este még szépen működött. Ezt követően, következő este feltöltöttem, indítom, a ledek rövid vibrálása, és leáll.
A párásítós topikba kéne szétnézni...de tény, hogy víz nélkül pont így (nem)működnek.
Igen. Víz nélkül pont így (nem) működnek. Ezért feltételezem, hogy az általam felvetett alkatrész a probkémás.
Autós menetrögzitő kamera zSziasztok .Ez milyen alkatrész ? Sehol nem találom . Kérlek segítsetek beazonosítani . Köszönöm . A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2026
Makita rádió alkatrész beazonosításaSegítséget kérnék alkatrész beazonosításában és esetleges beszerzési forrásában. Egy Makita BMR100 típusú rádióból való. Ez egyik hangszóró nem szól mióta eltört. L6-os alkatrész.Előre is köszönöm ha tudtok segíteni! Üdv: Szabolcs SMD DC/DC step down?A képen látható, SMD IC beazonosításában kérnék segítséget.Típusa ismeretlen a neten, legalább is nem találok róla semmit. A jelölése &42L. Milyen feszültségű lehet? A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2026
Szia! Feszültség stabilizátorra tippelnék. De semmi konkrétum.
Szia!
Valószínűleg valami LDO: ha megméred, hogy mik csatlakoznak a kimenetére, akkor abból meg lehet tippelni. Egyébként 3,3V-ra vagy annál kisebbre tippelek.
Ha jól nézem, mérem, akkor egy SD kártya tápját adja, de nem biztos. A bemenetére 5 V megy.
@Imi68: stabilizátor, igen ez ésszerűbb.
Amit keresel, az egy állítható induktivitás. Az értékét a másik ugyan olyan megmérésével tudod megtippelni, beszerezni meg bontott panelből, rádióból...
Ha normál méretű SD akkor 3,3V-os, ha micro SD, akkor lehet 1,8V-os is (programozható LDO).
Micro SD. De szerintem a reset is erről megy . Így nem is indul a készülék.
mi lehet?üdv!Felismeri valaki, mi lehet ez? Lehet, hogy dc-dc konverternek vettem, de már nem emlékszem biztosan. Viszont konkrét adatok (bekötés, ki-be feszültség) jól jönnének. köszi
Trafó. De a konkrét típust nem lehet megtalálni, csak hasonlót pl. a gyártó honlapján: https://premiermag.com/wp-content/uploads/2022/08/PM-Product-Catalog.pdf
Socapex érinkezőkSziasztok! Socapex licensz aranyozott érinkezőt kellene beazonosítanom:A képen, a vastagabbat (mama). Úgy tudom van árnyékolt (koax) és tömör változat ezekből. Ezek közepén végig furat van, az lenne a kérdésem, hogy a nagyáramú "mama" teli érinkezőkben is így van? Mintha vakfuratra emlékeznék, hogy forrasztáskor az ón ne folyjon be rossz helyre... |
Bejelentkezés
Hirdetés |