Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. ProciFeladás díjáért, aki még fel tudná használni.A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2025
Számítógépes cuccokValaki keresett itt a multkoriban még IDE /avagy ATA/ csatlakozós DVD lejátszót (úgy láttam - írni is tud). (Ha jól emlékszem rá, a hege88 nevű fórumtársunk) -Válasznak ezt írtam neki, de sajna még nem reagálta le: "Tudok adni fekete előlapos DVD írós meghajtót, a típusa DVR-1120DBK (2007-ben készült), tehát a még klasszikus "százlábú" IDE aljzatos verzió. (vagy talán ATA? - nem igazán értek én ezekhez ...). Ha jól vettem észre, valami PIONEER típus." A felajánlásomat még tartom. ingyen elvihetőElvihetőek a képeken látható cuccok: Link(Vérnyomásmérő (elvileg néha rosszul mér), háromfázisú csatlakozó aljzatok, és trafók. A fekete trafó kapocstábláján a primeren kívül csak a 2300V/10mA-es, a 6.3V/1.5A-es és az árnyékolás kivezetései vannak csak bekötve.) Csak foxpost.
Szia! Elsősorban a dugalj érdekelne, de elviszem mindet ha van személyes átvétel mint korábban.
Üdv, P.
Elsőként Vargham jelentkezett érte. Ha nem viszi el értesítelek.
Üdv.
22 szombaton járhatunk arrafelé (is, kicsi macskaugrás), ha éppen csak az a szűk keresztmetszet, hogy miként jut el Pestről Hódmezőre.
![]() Múzeumi műszerekKaptam 2 műszert, nem tesztelt. Szívesen odaadom, ha kell valakinek, sajnálnám kidobni.Egom és környéke, vagy foxpost
Szia köszönettel alfogadnám őket és Foxpost.
Írik privit.
Bocsi, de most akkor miért is? A fekete előlapos DVD íróért?
Mivel itt én már felajánlottam néhány dolgot, aztán érdekelt is néhány fórumtársat - meg nem is. Idézet: „Ha jól emlékszem rá, a hege88 nevű fórumtársunk” Bővebben: Link Jövő szombaton járunk arrafelé, ha az segítség, akkor simán befér a csomagtartóba. De ugyanúgy befér az automatába is... Tessék kitalálni. ![]()
Egy DVD író a klasszikus télikabát zsebében is elfér ...
Attól függ, hogy akarsz-e csomagolni, Postára menni vagy várni a csomagküldőt. Avagy elugrok érte és elvisszük "hege88"-nak.
Igazándiból tőle még nem volt visszajelzés hogy kell-e neki egyáltalán, de ha ennyire nekibuzdultál, tőlem mehetünk arrafelé is (Szolnoktól úgyis kicsi macskaugrás).
![]() First Austria táskarádióZuglóból vihető két dolog.First Austria kis méretű táskarádió (18x14x4 cm) és egy mini USB-s fülhallgató. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Köszönöm a nyomtatót. Kiválóan működik.
Csak a közérthetőség kedvéért, az nem mini usb, hanem lightning kábelvég, ami az iphone-ok sajátja..
Amúgy ha már így nézegetem, az a hallgató nekem éppen kellene is
![]() Postai levél játszik? zacsi, boríték, 'oszt hadd menjen A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Tiéd.Ha nem nagy kerülő Szentesre menet -nem tőlem függ- szombaton meg is kaphatod.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Szentes picit odébb van mondjuk, azért kérdeztem a levelet. Mehet úgy?
Nagyfaluból menet, több út is lehetséges. Utálok Postára járni, pedig Zuglóban nem 3 km-re van, mint Györök(küls)ön
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Ha nem működik valami távolhordó szolgáltató, akkor el kell engednem a lehetőséget, mert nagyon rapszodikusan vagyok elérhető, emiatt nem ugráltatnék senkit. Köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |