Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Az is lehetséges forgatókönyv, hogy elviszik ingyen, utána ha van másik/ez is használhatatlanná válik, akkor Jani kiműti belőle a dobozt.
Ezzel a nyomtatóval már nem nem éri meg szenvedni.
Olyan nyomtatóval lehetne a leginkább segíteni, amelyhez kapható olcsó (többnyire utángyártott) kellékanyag. Így az új, néhány 10e Ft-os típusok is kiesnek. Amennyiben utángyártott kellékanyagban gondolkodik az ember az is fontos, hogy több gyártótól is elérhető legyen, mert bele lehet futni csapnivaló minőségűbe is.
Utángyártott tintapatronokat viszonylag olcsón lehet beszerezni Csepelen, a NyomtassOlcsón.hu csepeli web-üzletében.
Cím: Budapest II.Rákóczi Ferenc út 107-115. A ép. Üzlet 2, 1211 Én többnyire mindig onnan szerzem be a nyomtatómba a patronokat, s ezeddig csak egyszer volt vele gondom. Általában felébe se kerül, mint egy eredeti. Régebben a Bakáts téren volt az üzletük ...
Az a gond, hogy a kis teljesítményű tintás nyomtatóknál ha megnézed a laponkénti tintaköltséget, akkor a gyári patronra számolt ár fele is horror, ha munkára használod a nyomtatót és nem csak havi 10-50 oldalra. (A legtöbb patron 150-500 oldalt bír csak!)
Vélhetően nincsen szükségük színes nyomtatásra, így a laser printer irányába érdemes elindulni, de ott is vannak arcpirító kellékanyag árak plusz szívatások. Ha sokat nyomtatsz színesben akkor "tank"-os nyomtatóra érdemes váltani. A nyomtató maga ugyan drága, de pár ezer oldalnál behozza az árát még gyári kellékanyaggal is a partonos nyomtatókhoz képest. Amiket eddig vettem azokra adtak 3 év garanciát is, ez is fontos szempont. Pl.: EPSON L6460 multifunkciós nyomtató Egy lassú, szándékosan lebutított, olcsósított ipari hulladék, de évek óra teszi a dolgát "fillérekeért": A gyári tintaszett br. 25e Ft és 6-7000 oldalra elég mind a négy flakon. Ráadásul nem "setup" patront kapsz az új nyomtatóhoz, hanem egy teljes garnitúra festéket (HP-nál is volt ilyen).
Csak egy igen-re vagy nem-re várok. Megértem, ha nem akartok vele szenvedni, viszem a bontóba. A boxot természetesen a nyomtató nélkül is odaadom.
Kellemes Húsvétot! Laci
Igazad van, átment farok méregetésbe.
![]() Állatmenhelynek nem lészen csíkosan sem működő nyomtató ingyen valameddig. Kollégának sem lészen boxa, mert ingyen bontani, postázni, meg minden. Elmenni érte meghát...
Nekem hp photosmart 4270 van scanner funkcióval. A festék már gyengélkedik de még jó. A panelházak közt volt kidobva külső táp nélkül.
Azt nézd meg, hogy a tápcsatija szürke, vagy lila színű, mert azt szerintem tudok adni hozzá.
szepyl: felajánlásodat maximálisan értékesnek tartom egy hobbista oldalon, de adományként csak használható eszközöket célszerű felajánlani.
(Évtizedek óta informatikával foglalkozom, többek között nyomtatókat is javítottam már. Mielőtt postoltam volna megnéztem az egyik legnagyobb nyomtató kellékanyag disztribútor kínálatát és az adott típushoz elérhető drivereket is) Gafly: ha még most sem érted akkor egy megfelelő nyomtatós topicban részletesen kifejthetem.
Nem írta ugyan, hogy nincs már hozzá tápja (különben honnan tudná, hogy "jó"): Szürke dugós: 0957-2231, 32V/375mA + 16V/500mA
Még anno egy maszek melóba szereztem hozzá. Csak azt mondtam, hogy külön dobták ki.
Szerintem ez egy HOBBISTA oldal. Leírtam a cucc állapotát, nem firtatom, ki és mire akarja használni. Ha szétszedi, ha ágy lába helyett akarja használni, az sem zavar. Ha alkatrész donornak akarja használni, az sem, sőt örülnék neki. Ha nem érted, sajnálom. Nem adomány, hanem FELAJÁNLÁS, olvass vissza.
Nálam feleslegessé vált, ezért írtam. Hátha valaki lát benne még fantáziát, ha nem, megy az újrahasznosítóba. Ennyi a történet, kár volt többet belelátnod, sajnálom, hogy nem értetted. Egyébként én is 30+ éve informatikával foglalkozom, de ez nem érdem, hanem állapot. Ráadásul semmi köze a témához. Ahogyan a Te hozzászólásodnak sem...
Vélhetően én fogalmaztam félreérthetően, szeretném elnézésedet kérni. Teljesen mást szerettem volna mondani, semmi sértőt irányodba.
Mint azt megírtam korábban, "felajánlásodat maximálisan értékesnek tartom egy hobbista oldalon". Igen, akár a benne lévő mechanika/BLDC/léptető motor is kincs lehet valaki számára. 2. Gafly vetette fel, hogy ez akár adomány is lehetne az állatmentő egyesületnek. Utána néztem a típusnak, segítettem volna én is szívesen, de egyértelmű lett számomra, hogy ez nem alkalmas arra a célra. Ezt meg is írtam Gafly-nak. 3. Ezután reagáltad: "Csak egy igen-re vagy nem-re várok. Megértem, ha nem akartok vele szenvedni, viszem a bontóba." 4. Mivel magamat is megszólítva éreztem megírtam neked, hogy akármennyire is korrekt a felajánlás, az egyesületnek ez nem megfelelő. Nem állítottam, hogy te ezt ADOMÁNY-nak szántad volna, csak azt, hogy annak nem alkalmas. Motorola Gp 300A hétvégén ingyen elvihető ez a Motorola rádió adó vevő.Ha a hétvégén nem viszi el senki sem akkor megy a hulladék udvarba kedden. Bp XXI kerület. Szép napot mindenkinek!
Szia!
Szívesen elfogadnám, ha foxpost lehetséges. Természetesen fizetem. Üdv. László A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2025
Szia !
Ha megmaradna én jelentkezem rá! Üdv Stefy
Most vasárnap 10 órakor a népligetnél át tudom venni. Úgyis Pesten leszünk aznap.
Szuper, az Ági presszóban vendégem vagy egy sörre.
Pultos hölgy tudni fogja...
Szia.
A személyes találkozót preferálnám, nem akarok utána járni. Útban van már nagyon, ha valaki elviszi akkor szívesen neki adom, de nem viszem sehová sem.
Szia!
Köszönöm. Át engedem Stefy forumtársnak. Üdv. László.
Szia!
Köszönöm. Át engedem Stefy forumtársnak. Üdv. László. Gyorsvágó, rezgőcsiszolóEgy ismerősöm kirakott egy rossz gyorsvágót és egy rossz rezgőcsiszolót a műhelye elé (meg egy szürke dobozt egy másik rossz géppel, de már nem emlékszik, hogy mi is az), arra gondolván, hogy majd elviszi valaki. De nem vitte el senki. Ha valakit érdekel, akkor Bp. Maglódi út. 6. alatt van. Ha szükséges, megadom a pontos helyét.
Ha aktuális akkor jelezd érte megyek!
Köszönet Bubuka 57 fórumtársnak ,hogy átengedte részemre!!! ![]() Üdv stefy
Túl sokat rugóztunk ezen (feleslegesen), lezárom, irány a bontó!
Ebben egyetértünk. (És ennyi időnek elégnek kellett lennie annak számára is, aki igazán fantáziát lát benne.)
Ingyen elvihetőIngyen elvihető 2db falikar Sárszentmihályról, posta nem.Teljesen épp állapotban, a fa része egy kis törödést igényel. TekercsekÜdv. mindenkinek!A képen látható rádió tekercsek elvihetők Zuglóból. A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2025
|
Bejelentkezés
Hirdetés |