Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Rendben, minden elkelt.
A hozzászólás módosítva: Vas, 14:58
Tv-k,rádiókSziasztok,van nálam 4 tv ami üzemképtelen.A melléket képeken látszanak a típusok. Az Toshiba lila képet ad csak a Sony mindig újraindul,a Panasonic TX nem ad képet,a kisebbik Panasonic sem ad képet. A rádiók felelt állapotban vannak,működésük ismeretlen. Szeretném,ha valaki egyben elvinné mind,és ha kell tovább osztja. Az üzenetekre valószínűleg holnap délután tudok majd csak válaszolni,ha lesz ![]() További szép estét! A hozzászólás módosítva: Vas, 20:27
Szia!
Köszönettel átvenném a 3 TV-t a TX-20LA60P kivételével. Írok üzenetet. A hozzászólás módosítva: Vas, 20:31
Én jelentkeznék a kis Sony minitoronyra.
Elmegyek érte személyesen Érdre vagy aki elhozza az egészet ahhoz megyek ha Budapesti lesz az illető. Köszönöm.
Később esett le, hogy csak egyben, de úgy is érdekel, írtam üzenetet.
ptibor elvinné az egyik rádiót,ha nem gond neked,akkor azt oda adnám neki.
Persze, nyugodtan. Én viszont visszalépek mert a szállítást sajnos nem tudom megoldani.
Azt elfelejtettem megkérdezni (és szerintem mást is érdekel), hogy ezek már javított (javítani próbált) készülékek vagy még gyári állapotukban vannak?
Bontott TV alkatrészek (táp panel, hangszóró, egyéb)Sziasztok!Ingyen elvihető a képen látható csomag. TV táppanelek, hangszórók és egyéb alkatrészek. Terveim voltak velük, de csak porosodnak egy ideje. Hátha valaki másnak megmozgatja a fantáziáját. Teszteletlenek, illetve 2 panel sérült. Helyileg Sopronban található, első körben nem szeretném postázni. További szép estét!
Még egy lehetőség jutott eszembe: főleg a Toshiba és a Sony érdekelne, így ha a két Panasonic felkelti más érdeklődését akkor megoszthatjuk és fejenként csak 2 TV-t kell logisztikázni.
![]()
Köszi a javitast!
Ezekre továbbra sincs jelentkező? Akkor holnap kuka...
SósavSziasztok,Dévaványáról még mindig el vihető kb 20kg ipari sósav.
Akkor hajrá... ott a telefon a hirdetésben. Két hete hirdetem, most fogyott el végleg a helyem annyira, hogy szerda estig maradhat, utána kirakom a kuka mellé.
Facebook a medence tulajdonosok csoportba szeretik a savat. Ph beállításra használják.
Ja csak nem a sósavat...
Meghírdettem és le is vették...
Hát pont azt szokták ha lúgos. Mindenki azt ajánlja akiknek "kicsi) medencéje van
Mindegy a lényegen nem változat, nem engedték, hogy ott ajándékozzam el valakinek sajnos.
Tehát akinek kell itt az nyugodtan jelezze. Sajnos az előző jelentkező nem jött érte.
Azt most rögtön felejtsétek el, hogy majd Granpa
![]() Vegyes kupac egybenAjkáról elvihető egyben, vagy esetleg FOXPOST.
Már meg bocsáss, de én ilyet nem írtam sehol!
Ez igaz, és nemes felajánlás
![]()
Majd Békéscsabára. Addig szerezz hozzá peroxidot.
![]() A hozzászólás módosítva: Sze, 10:02
FeleslegesIngyen elvihető felesleges cucc !Nem válogatom csak egyben ! Posta megoldható ha fizeted . |
Bejelentkezés
Hirdetés |