Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha megkérlek, akkor az én nevemben is vinnél egy szál virágot?
A hozzászólás módosítva: Sze, 22:26
Találtam még néhány képet.
Emlékét megőrizzük.
Azért, mert nagyon jó/szak/ember (ezek minden kombinációja igaz) volt, és tiszteltük/becsültük.
Virágot senki nevében nem viszek, ez volt a család kérése. Csak egy szál virág legfeljebb, minden csomagolás és cicoma nélkül. Én egy fehér rózsa/szegfű (inkább ez utóbbi) és a HE részéről díszegyenruhában megyek.
Jani, ha eddig nem esett volna le, Pucuka végleg letette a pákát és Győrben lesz a szertartás, melynek része lesz, hogy emlékére virágot dobnak a Dunába.
Most hirtelenében nem tudom, vagy tegnap, vagy előtte napon jutott eszembe, rég láttam fent és mi lehet vele...Megérzés, véletlen...? Isten nyugosztalja, értékes ember volt, szerencsénkre sokáig volt közöttünk, sokan szerettük.
Én is a héten gondoltam rá, hogy mi lehet vele. Valóban itt a fórumon, illetve ebben a közösségben értékes ember volt. Mi privát üzenetben is sokat beszélgetünk, és személyesen is sikerült találkoznunk néhány alkalommal.
Egy nagyszerű embert, és fórumtagot ismertem meg benne. Nyugodjék békében!
Bajusz völgyben volt egy HE találkozó pár éve. Madzagossal és a vezetőnkkel Granpával, aki előző nap be járta a terepet, fél óráig kerestük a találkozó helyszínét. Pucuka minden kíséret nélkül oda talált, fel jött a hegyre a négy kerekű rokkant kocsijával. A mai napig nem értem, hogy sikerült Neki. Akkor értettem meg , hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Akkor zártam örökre a szívembe.
Az első kép a Bajusz völgyi. A hozzászólás módosítva: Csü, 13:49
![]()
Részvétem. Egyszer amikor még nem alternatív HE találkozó is volt, vele és Köbzolival mentem a Bókay kertbe. Sajnálatos, hogy egyikük sincs már.
Nagyon sajnálom..
Pont ma voltam a Péterfy-be és a lányomnak mondtam, hogy a Bartókon lakott valahol a Feri.. Azért meséltem Neki, mert ha jól tudom, Ő is németkéri volt. Mikor halottak napján egyszer a leányával jött a németkéri temetőbe, kértem, hogy guruljanak erre, hogy láthassam az orrát. Mert anno a Skype-on sokat beszélgettünk, vele és a Köbzolival, de életben sosem láttuk egymást. Most már mind ketten hiányoznak és hiányozni is fognak.. Nyugodj Békében Feri!
Nem vagyok sírós típus de ezt már bekönnyeztem. Ha tudjátok hova lesz temetve szóljatok. Az idén kimennék hozzá. Akár ti is jöhettek. Az idősebbeknek üzenem még maradjatok köztünk nagyon sokáig.
A hozzászólás módosítva: Csü, 17:31
Sajnálom nagyon. Részvétem a családnak. Hatalmas tudás ment el vele együtt. Mindig segített rajtunk. Én úgy éreztem, hogy Ő egy kulcsembere ennek a csapatnak. Már többet nem lesz itt velünk sem. Nem is tudtam, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz.
![]() A hozzászólás módosítva: Csü, 18:02
|
Bejelentkezés
Hirdetés |