Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   255 / 256
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 22:24 /

Ha megkérlek, akkor az én nevemben is vinnél egy szál virágot?
A hozzászólás módosítva: Sze, 22:26
(#) jani1987 válasza mnyugger hozzászólására (») Sze, 22:56 /

Miért is?
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 22:58 /

Találtam még néhány képet.
Emlékét megőrizzük.
(#) mnyugger válasza jani1987 hozzászólására (») Sze, 23:01 /

(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 7:01 /

Azért, mert nagyon jó/szak/ember (ezek minden kombinációja igaz) volt, és tiszteltük/becsültük.

Virágot senki nevében nem viszek, ez volt a család kérése. Csak egy szál virág legfeljebb, minden csomagolás és cicoma nélkül.
Én egy fehér rózsa/szegfű (inkább ez utóbbi) és a HE részéről díszegyenruhában megyek.
(#) bbb válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 7:37 /

Jani, ha eddig nem esett volna le, Pucuka végleg letette a pákát és Győrben lesz a szertartás, melynek része lesz, hogy emlékére virágot dobnak a Dunába.
(#) Ódenka válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 10:13 /

Most hirtelenében nem tudom, vagy tegnap, vagy előtte napon jutott eszembe, rég láttam fent és mi lehet vele...Megérzés, véletlen...? Isten nyugosztalja, értékes ember volt, szerencsénkre sokáig volt közöttünk, sokan szerettük.
(#) sany válasza Ódenka hozzászólására (») Csü, 11:01 /

Én is a héten gondoltam rá, hogy mi lehet vele. Valóban itt a fórumon, illetve ebben a közösségben értékes ember volt. Mi privát üzenetben is sokat beszélgetünk, és személyesen is sikerült találkoznunk néhány alkalommal.
Egy nagyszerű embert, és fórumtagot ismertem meg benne.
Nyugodjék békében!
(#) nagy hoho válasza sany hozzászólására (») Csü, 13:44 / 4

Bajusz völgyben volt egy HE találkozó pár éve. Madzagossal és a vezetőnkkel Granpával, aki előző nap be járta a terepet, fél óráig kerestük a találkozó helyszínét. Pucuka minden kíséret nélkül oda talált, fel jött a hegyre a négy kerekű rokkant kocsijával. A mai napig nem értem, hogy sikerült Neki. Akkor értettem meg , hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Akkor zártam örökre a szívembe.
Az első kép a Bajusz völgyi.
A hozzászólás módosítva: Csü, 13:49
(#) nagy hoho válasza nagy hoho hozzászólására (») Csü, 13:47 / 2

Még egy kép:
(#) Frankye válasza mnyugger hozzászólására (») Csü, 16:47 / 1

Nagy kár érte, hatalmas tudású szakember volt. Nyugodjék békében!
(#) zolika60 válasza Frankye hozzászólására (») Csü, 16:58 /

Részvétem. Egyszer amikor még nem alternatív HE találkozó is volt, vele és Köbzolival mentem a Bókay kertbe. Sajnálatos, hogy egyikük sincs már.
(#) proli007 válasza nagy hoho hozzászólására (») Csü, 17:16 /

Nagyon sajnálom..
Pont ma voltam a Péterfy-be és a lányomnak mondtam, hogy a Bartókon lakott valahol a Feri..
Azért meséltem Neki, mert ha jól tudom, Ő is németkéri volt. Mikor halottak napján egyszer a leányával jött a németkéri temetőbe, kértem, hogy guruljanak erre, hogy láthassam az orrát. Mert anno a Skype-on sokat beszélgettünk, vele és a Köbzolival, de életben sosem láttuk egymást.
Most már mind ketten hiányoznak és hiányozni is fognak.. Nyugodj Békében Feri!
(#) jani1987 válasza bbb hozzászólására (») Csü, 17:27 /

Nem vagyok sírós típus de ezt már bekönnyeztem. Ha tudjátok hova lesz temetve szóljatok. Az idén kimennék hozzá. Akár ti is jöhettek. Az idősebbeknek üzenem még maradjatok köztünk nagyon sokáig.
A hozzászólás módosítva: Csü, 17:31
(#) nagym6 válasza Frankye hozzászólására (») Csü, 18:00 /

Sajnálom nagyon. Részvétem a családnak. Hatalmas tudás ment el vele együtt. Mindig segített rajtunk. Én úgy éreztem, hogy Ő egy kulcsembere ennek a csapatnak. Már többet nem lesz itt velünk sem. Nem is tudtam, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz.
A hozzászólás módosítva: Csü, 18:02
(#) Gery78 hozzászólása Vas, 11:03 / 1

Karácsony előtti HE találkozó Dec. 23.-án, Halászlé beszerzés a Paksi halászcsárdában

Sziasztok!
Gaflyval és Granpával már évek óta hagyomány nálunk, hogy December 23.-án el szoktunk menni halászléért. Egy kis utazás, egy kis kaland, egy kis együttlét a barátokkal Karácsony előtt, ez a mottója a találkozónknak. Idén szeretném kibővíteni ezt a kis találkozónkat nagyobbra, többetekkel jó volna együtt lenni egy kicsit. Eddig ahova jártunk, ott tavaly nem ízlett nekünk a halászlé, most idén, másik helyszínt találtam ki, ahová mehetnénk. Sokan ismeritek Ti is.
Igen, Paksra gondoltam, a paksi halászcsárdába, ahová a Paksi Atomerőmű látogatások után mentünk. Ide elmehetnénk egy jó halászlét enni, találkozni, együtt lenni, beszélgetni. Tudom ilyenkor sokatoknak bokros teendőik vannak az Ünnepek kapcsán, de talán beleférhet az Ünnepi készülődésbe. Mi innen fogunk halászlét vinni a Karácsonyi asztalra, ha van kedvetek, és időtök, akkor gyertek Ti is. (Nem utolsó sorban meg lehet úszni a halászlé főzést is... )
A hozzászólás módosítva: Vas, 11:03
(#) Udvari Zsombor válasza Gery78 hozzászólására (») Vas, 11:23 / 1

Azt sajnálom, hogy mióta a 2010-es évek második fele óta keszthelyiek vagyunk eléggé kiesnek nekem a találkozók, tulajdonképpen ha a helyszín nem Granpa Györökön, akkor el se tudok menni, mert az utazás fél napot elvesz, úgy pedig már nem éri meg. ☹
(#) rectamas válasza Gery78 hozzászólására (») Vas, 11:38 / 1

Néztem térképen és menetrendben is, nem talátam a közelben buszmegállót
Budapestről mennék kb. 50% valószínűséggel...
(#) Kera_Will válasza rectamas hozzászólására (») Vas, 11:59 / 1

Nem gond kb 1 - 2 km az óvárosi buszmegállótól
Geryek se gyalog mennek BPről ...
(#) jani1987 válasza Gery78 hozzászólására (») Vas, 12:12 / 1

Ottan körül tervezünk az ország másik végébe menni. Még meglátjuk mi lesz.
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 12:13 /

Számomra óriási megtiszteltetés volt, hogy tavaly Győrből eljött a csabai találkozóra, hogy találkozzon velünk.
Emberileg és szakmailag is nagyszerű volt. Örültem, hogy személyesen is megismerhettem.
Nagyon sajnálom, hogy elment...
(#) Gery78 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Vas, 12:27 /

Gondolkozhatsz két napos kirándulásban is, ha mondjuk 22.-én lemész Paksra, és a találkozó után hazautazol Keszthelyre. Úgy nem olyan fárasztó talán, vagy ha van arrafelé valaki, aki autóval jönne, betársulsz hozzá.
Mi is autóval megyünk majd.

Rectamas: Még messze van az időpont van időd kitalálni, hogy tudsz-e jönni. A Téglagyárnál is ír egy buszmegállót a Google Maps, onnan 750m a csárda a térkép szerint. De a helyiek, majd kiigazítanak, akik jobban ismerik a terepet.

Csinálok majd egy Excel táblázatot, amit megosztok majd Veletek, és akkor kérlek oda írjátok majd be, hogy ki jön, mit szeretne rendelni (helyben fogyasztani), és elvinni. Majd leadom idővel az étteremnek, és akkor egyszerre tudunk majd eszegetni. Ennek majd lesz egy határideje, majd beszélek az étteremmel, hogy mennyivel előtte kell leadni, hogy ők is fel tudjanak készülni. Mindenki egyénileg az étteremmel rendezi majd a fogyasztását, én nem gyűjtök előre senkitől manit.
(#) Gafly válasza Gery78 hozzászólására (») Vas, 12:55 / 2

Én végülis benne vagyok (sok más választásom nincsen, mert úgyis nekem kell elvinni).
Az mondjuk nem volna baj, ha drága kétszemélyes tálat nem a kutya enné meg, mint 2024-ben.

Innen lehet válogatni, szerintem méltányolják ha előre tudják mire számíthatnak.

Ha Kálmán jön, akkor szerintem megosztozunk ketten (egy adag két tányér)
Harcsa halászlé
4800 Ft

Cigánypecsenye
3900 Ft

Ha nem jön Kálmán, akkor
Pacalpörkölt
3800 Ft

Elvitelre meg:

2 x Harcsa halászlé
2 x 4800 Ft

Halas tál 2 személyre
14000 Ft
Harcsa szelet roston, filézett pontyszelet rántva, süllőfilé Orly módra, hallal töltött palacsinta vegyes körettel és tartár mártással

Sajttésztában sült csirkemell
4600 Ft
(#) Gafly válasza Gery78 hozzászólására (») Vas, 13:08 / 2

Ottan a fizetés úgy szokott lenni, hogy kifelé menet a pultnál lerovod amit rendeltél.
Amikor megrendeled, akkor jelzed, hogy mondjuk "Kálmán fogyasztását én fizetem (és tüntetően ráböksz)", és akkor egy kutyanyelvre írják.
Az előztes jelentkezés meg azért is jó, mert akkor ennek megfelelően tosznak össze asztalokat.

Másrészt meg ha tudom ki jön, akkor esetleg viszek neki valami specifikus/ingyen vihető dolgot.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 18:54 /

Idézet:
„Én végülis benne vagyok (sok más választásom nincsen, mert úgyis nekem kell elvinni).”

Majd tegyetek egy tisztelet kört az erőműnél is.
(#) sany válasza Gery78 hozzászólására (») Vas, 18:57 /

Én örülnék találkozásnak, akkor is.
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Vas, 19:03 /

LKP azaz lánykori nevén Látogató Központ nem tudom nyitva van-e 23.-án.
Meg nem én szervezem.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 19:13 /

Nincs nyitva, most néztem. Csak az úton előtte tudtok majd előtte elmenni.
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Vas, 19:45 /

(#) nemgyuri válasza Gafly hozzászólására (») 12:00 /

PUCUKA nyugodj békében!
Bókay kerti találkozón ismertem meg, nagyon érdekes dolgokat mesélt. Csabán már csak keveset beszélgettünk, kihagyott lehetőség volt!
Következő: »»   255 / 256
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem