Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   258 / 259
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Nov 15, 2025 / 2

Jelentem végülis jó lett a vége (az indulás nehézkesen indult) a szűkített nagykörnek.
Külön köszönet az idegenvezetésért, és az extrákért (lásd csatolmány).
Gery78 sokkal jobb képeket is csinált.

Csanadfa1.jpg

(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Nov 15, 2025 /

Minden jó, ha a vége jó.
Köszönöm, hogy jöttetek!
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Nov 19, 2025 /

Én még mindig várom a képeket a szombatról (szerintem senki nem jött rá, hogy mi van a képen ), meg vasárnapról is...
(#) gyerek67 válasza Gafly hozzászólására (») Nov 20, 2025 / 1

Bagoly?
(#) Gafly válasza gyerek67 hozzászólására (») Nov 20, 2025 /

Igen.
Annyi (tucatnál felhagytam a számolással) volt mint a fene (már ugye, ha az ember tudja mit kell nézni ).
Gery78 ameddig nem osztja meg a képeit, addig érjétek be az általam készítettel (csak a NASA meg gyerek78 tudta eddig dekódolni az enyémet), de neki sokkal jobb telefonja van.
Nekem este, ködben, felfelé, kézből zoomolva ennyi tellett, meg fáztam is már mint a fene.
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Nov 20, 2025 /

Nálunk Vörös vércse van (volt).
Feltünt, hogy a galambok nagyon megfogyatkoztak.
Az állórészt keresem. Valahol a garázsban van.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Nov 23, 2025 /

Holnap is lehet menni, ingyen van, csak más a célközönség...
(#) Udvari Zsombor válasza Gery78 hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

Helyszín opciónak esetleg a keszthelyi Halászcsárda?
Itt is egészen jó halászlét tudnak csinálni, viszont nincs olyan messze, mint Paks. Parkolás is megoldott, mert ott van közvetlenül mellette a Helikon stranddal közös parkoló.
(#) jani1987 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

Nem tetted hozzá, hogy neked a paksi messze van ezért egy háttér beszélgetés során született meg az ötlet.
(#) mnyugger válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

382km.
Megfőzöm magamnak.
(#) Gery78 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

Nem, Paksra megyünk, a Keszthelyi (nekünk) 140-150km pluszt jelentene. Javasoltam korábban is, hogy Janival gyertek oda egy nappal korábban, és akkor nem olyan kimerítő az utazás. Biztos van egy olcsó szállás, amit ki tudnátok bérelni egy éjszakára.
(#) jani1987 válasza Gery78 hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

Volt rá megoldás de ha nem hát nem. Amúgy szoktam ajánlani a vendég szobát egy főre. Tőlem nincs messze bár a tömegközlekedés elég gyatra. Saját úton talán egy óra a menetidő.
A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2025
(#) Udvari Zsombor válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

@jani1987 ‒ Ez nem teljesen igaz, az ötlet magamtól született arra, hogy Paks túl messze van egyszerű halászlé evéshez egyéb program nélkül; több lenne az utazás, mint az ottlét.
@Grey78 ‒ Uhh, na ez az igazi probléma: ami nekem nincs messze, az nektek van túl messze és ami nekem van túl messze, az pedig nektek van elérhető távolságra. (Legalább megpróbáltam javasolni.)
(#) jani1987 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

És az miért gond, hogy messze van ha segítenek? Engem meg Hódmezőre vittek a Gáborék. Szóval minden más duma csak kifogás.
(#) Gery78 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

Tudom, hogy messze van, de ha Janival jössz, akkor nem unalmas az utazás. Én azért is szeretek Gaflyval autózni, mert szeretem közben nézni a tájat, közben jókat beszélgetünk, maga az utazás is hozzátartozik az élményhez, nem csak az ottlét. Mi is előkészítjük a Karácsonyt, és akkor el tudunk jönni. Tesómnak és Anyukámnak is névnapja lesz, külön őket is fogom ott köszönteni. (Már ha el tudnak jönni persze, és nem tesz keresztbe neki a munka.) Úgyhogy gyere el Janival, közben beszélgettek, nézed a tájat közben, kell egy kis kaland. Élmény lesz meglátod. Várunk, gyertek.
A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2025
(#) jani1987 válasza Gery78 hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

Arra készüljön, hogy el kell viselje a rock zenét útközben de majd igyekszek valami lájtosabbat betenni.
(#) Udvari Zsombor válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 7, 2025 /

• Sajnos az van, hogy mivel se nevelőapám, se a tesóm nem tud itthon lenni dec.24-én, így emiatt dec23-ra előre hozva kell itthon együtt karácsonyoznunk ‒ az biztos, hogy legalább tavaly is így volt ‒, szóval dec.23 mindenképpen kiesik.
• Év közben pedig leginkább az van, hogy még akkor se aludhatok ott helyeken, ha a lehetőség adott, mivel minden hétköznap a munkahelyemen kell lennem, mivel nagyon nincsenek plusz ellőhető szabadságok.
• Azt se szeretem, ha oda+vissza összesen több ideig tartana az utazás, mint az adott helyszínen töltött idő ‒ valamennyire még akkor se, ha amúgy út közben jó lenne a hangulat.
(#) jani1987 válasza Gery78 hozzászólására (») Kedd, 20:54 /

Na kiderült a havi menetrend. A jövő hét pénteken leállunk szóval hány órára kell menni?
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Kedd, 21:43 /

Olvasatomban a logisztika úgy nézne ki, hogy 2025.12.23 kedden reggel 9:30 perckor elindulok Rákoshegyről (Granpa és Szervizmacska majd eldönti hogy hol csatlakozik). Elmegyek az Üllői útra, felkapjuk a Szervezőt a rengeteg kotlával (és csajokat (ha lesznek)). Onnan átgurulunk az Ecseri útra a benzinkúthoz, ahol a szokásoktól eltérően tankolunk (úgymint Szervező bemegyen fizetni, én meg megtisztítom a szélvédőt). Paks halászcsárda, az ebéd asztalfoglalásnak megfelelően. Hazafelé nagyjából fordítva, kitesszük a Szervezőt a rengeteg kotlával, utasok meg ahol szeretnének oszlásnak indulni. Szervező majd pontosít, én csak szállító vagyok.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 21:53 /

A szervező saját gépjárművel (családdal) jön, nem vesszük fel.
Valamint, mintha "sany" és "uniman" is jelentkezett volna.
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 21:58 /

Látom, bonyolódik a dolog. Akkor végeredményben mikor, és hol?
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Kedd, 21:58 /

Én Csanádra meg Etyekre tutira nem megyek el Paksra menet.
De jó, akkor a Szervezőt nem kell vinni, megoldja magának, ha így egyeztettél vele.
(#) Gafly válasza SzervízMacska hozzászólására (») Kedd, 22:00 /

Ha engem kérdezel, rád vonatkozóan 9:30 Rákoshegy, és én viszlek.
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 22:05 /

Szuper! Akkor ehhez tartom magam.
(#) sany válasza granpa hozzászólására (») Kedd, 22:16 /

Én nem megyek, az biztos. Nem jelentkezés volt.
(#) Gery78 válasza granpa hozzászólására (») Kedd, 22:19 / 1

Nem, én Veletek jövök, mert nem férnék már be tesómék autójába. Ők így négyen vannak, kényelmesen tudnak majd utazni. Mi is négyen leszünk, mi is kényelmesen leszünk. Azért is jövök veletek, mert egyáltalán nem biztos, hogy jönnek tesómék, és akkor hogy néz ki, hogy pont a szervező nincs ott a találkozón, nem? Ha tesómnak meló van, akkor nem tudnak jönni, bízom benne, hogy nem lesz meló, és ott lesznek ők is.

Mikorra foglaljam az asztalt, én olyan 1/2-2 körülre gondoltam, ha megfelel nektek.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 22:29
(#) SzervízMacska válasza Gery78 hozzászólására (») Kedd, 22:42 / 2

Részemről teljesen mindegy, mivel 3 szabadnapot kértem ehhez az egy ebédhez (22-23-24). Az is jó , ha reggeli, meg az is, ha vacsora.
(#) jani1987 válasza Gery78 hozzászólására (») Sze, 5:21 /

Ha tudjátok mikorra értek oda akkor nekem mindegy.
(#) Udvari Zsombor válasza Gery78 hozzászólására (») Sze, 14:31 /

Az biztos, hogy velünk ne számoljatok. Talán majd jövőre, más alkalmakkor, de dec.23-án semmiképpen.
(#) Gafly válasza SzervízMacska hozzászólására (») Sze, 17:57 /

Ha a világon semmi más programot nem terveztél a paksin felül, akkor előtte napon +1 ingyen ebéd és csapszerelés lehetséges.
Következő: »»   258 / 259
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem