Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Skálaüveg hátsójához ne érjél.
Papírtörlőbe becsavar/békénhagy.
Na, holnap pont nem, hiszen húsvét, vagy ilyesmi van
![]() De a (jövő) héten elmegyek.
Szia!
Még, nem. Így akkor a tiéd. Köszi
Írj majd választ, írtam PÜ-ben neked. Ha kell küldök számot és azon tudsz érdeklődni az átvételről cimboránál.
Azóta került bele még egy pár Hangfal is.
Írtam választ
![]() Jövő héten teherautóba pattanok, és elhozom. Ingyen elvihetőProlite hibás. Jobb oldalán van 1 pixelnyi függőleges csíkEIZO működő képes, Műhelybe, alkatrésznek. Személyes átvétel. Hétvégéig tartogatom, utána megy a gyűjtőbe.
Az ország melyik felében vannak ezek a monitorok?
Samsung UE32M4002AKXXH kijelző törött, ingyen vihetőIngyen vihető kijelző törött TV, távirányítóval, tápegységgel.Személyes átvétel, Budapest, Csepel. HP monitor ingyen vihetőHP monitor működőképes állapotban, ingyen vihető.Budapest, Csepel. Személyes átvétellel.
Üdv!
Ismerőst érdekelné a HP monitor személyes átvétellel. Szokott járni feléd, kérdés, hogy meddig vagy hajlandó jegelni számára? Köszi. A hozzászólás módosítva: Kedd, 13:10
Szia!
Rendben, tiétek. Mikor jönne érte? Privátban írj rám a többit úgy intézzük. Üdv. A hozzászólás módosítva: Kedd, 16:43
Sok apróság, melyek értékesek lehetnek valakinekJó pár dolog, amelyek valakinek érdekesek lehetnek. Ingyen vihetők, de kizárólag egyben, ahogy az itt lévő képeken láthatók.- Új állapotú, régebben használt számítógépekhez való csatlakozók, csatlakozó részek. (Több is van, külön fotón részletesebben is láthatók) - Új állapotú lemezjátszó kar, dinamikus betéttel (tű nélkül). - Magnószalag, szalagos magnóhoz, zárható műanyag dobozban. A XVI. kerületben, vagy Budörsön személyesen, vagy csomagküldéssel is átvehetők. Nekem fontos! Ha a fiók alján csak hever nálad, kis méretű (1-2-4-8Gb-os), hibátlan pendrive, vagy micro SD, vagy SD memóriakártya, azt örömmel elfogadom cserébe, de természetesen enélkül is vihető ingyen minden.
Szia!
Küldéssel érdekelne az egész. Üdv:Attila Rádiotechnika/Hobbi Elektronika ujságok és évkönyvek ingyen elvihetők Bp. XXNem postázom. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha 1...2 napon belül el tudod vinni Bp. XX kerületből.Ha senki nem viszi el, akkor a jövő héten kukatöltelékké, vagy tüzelőanyaggá válik.
Na kérem szépen, ma aki jelentkezett egyben érte, sajnos nem jött, így külön külön is vihetőek! A Határidő 04.11 utána ami marad az kuka.
A Cuccokat 2 csomagba osztottam, csomagonként lehet rájuk jelentkezni! Az aláhúzott cuccokat idő közben elvitték, így azok már nincsenek meg, viszont cserébe bővült a lista plusz cuccokkal. Ami van: -Thomson kis hangfal -AKAI Hangfal -4 csatornás rádióerősítő -Viglen régi számítógép -ORION és Videoton előlap -DVI+VGA LCD Monitor -ORION LCD TV 12V-os 32" -Blaupunkt LCD TV 230V -Kis méretű Samsung TV 15" -Komplett mini HIFI + Hangfalai -ORION 331 régi rádió káva és komplett bele -ORION Duna TV belseje -Centrifugális ventilátor -A szállításhoz egy sporttáska Bővülés: -Sharp Hangfal pár -Quadral QLX202 Hangfal doboz -Vegyes kisdoboz mindenféle -M10 Melodia rádió Sasszí 1. Csomag -AKAI Hangfal -4 csatornás rádióerősítő -Viglen régi számítógép -ORION és Videoton előlap -DVI+VGA LCD Monitor -ORION Duna TV belseje -Sharp Hangfal pár -M10 Melodia Sasszí 2. Csomag -Thomson kis hangfal -Komplett mini HIFI + Hangfalai -ORION 331 régi rádió káva és komplett bele -Centrifugális ventilátor -A szállításhoz egy sporttáska -Quadral QLX202 Hangfal doboz -Vegyes kisdoboz mindenféle A hozzászólás módosítva: Sze, 19:43
Aki jelentkezett, az 11.-ig ment volna érte.
Nem azonnal, nem hísvét napján. Ma pedig arról volt szó, hogy bár a szombat nem jó, de péntek estig mehet Sok szerencsét. A hozzászólás módosítva: Sze, 20:07
Igen, de Kedd/Szerda volt megbeszélve, Szerda este kapta ismerősöm a telefont, hogy nem tud érte menni. Ez így nem fair, a többiekkel szemben sem. Ezért két külön csomagra bontottam, ha valakinek kell valami. A határidő továbbra is adott. Köszönjük az érdeklődést!
Nem, nem volt szerda este megbeszélve.
Te jelentetted ki a húsvétot is, meg a szerdát is. Vsak úgy privatban, amiből meg csak a húsvetit lattam. Ma pedig a szerdára felhívást. Eddig én nem ígértem semmit, ma egyeztettem volna -először. De elégge zárkózottság volt, bár pénteket mégis megbeszéltünk. Boztosan beleszoktál, hogy utasításokat osztogatsz. De ahogy látod, nem kötelességem nekem osztogatni a dolgaidat másoknak A hozzászólás módosítva: Sze, 20:31
Nap közben is jó lehet, vagy csak délután? S melyik kerület? Úgy igazán egyik dolog se érdekel, de egy darabig elfér, s ami marad, azt bevágom az informatikai selejtünk közé...
Holnap sajnos nem jó az biztos, de péntek és szombat jó lehet. A péntek 10:00-tól 22:00-ig a Szombat 13:00-22:00-ig. Írj egy Privátot Telefonszámmal és megbeszéljük.
Nekem se a péntek, se a szombat nem lesz jó. Holnap pedig vagy kiugrok érte nap közben, amikor az időm engedi, vagy kora délután hazafele menet tudok elmenni érte. Ilyen rövid határidővel nem olyan egyszerű ám
Holnap az a baj cimbora jelezte, hogy dolga van nem tud otthon lenni hogy átadja.
Viszont annyit sikerült vele beszélnem, hogy akkor ennek apropóján csak jövő héten kedden viszi el a cuccokat, így akkor 14-ig tud várni vele. Mit szólsz?
Kérünk mindenkit, hogy az időpont egyeztetést privát üzenetben végezzétek. A topik nem időpont foglaló rendszer, százak kapnak teljesen feleslegesen topik értesítést, amikor időpontot egyeztettek egymás között.
Kérjük, időpont megbeszélést, privát üzenetben végezzétek. A topik nem erre való. Köszönjük!
Szia!
Úgy látom senkinek nem kellett még, de nehogy kidobd én szívesen átveszem. Írok üzenetet Ingyen elvihetőkSziasztok!Ingyen elvihető Nagyatádról: - Tevion MD 7115 VTS-S TV hibás (sorvégtranyót mindig kilövi, utoljára is ez történt. Ha jól emlékszem csere után már eltérítés sem ment az egyik irányba, illetve nem vezérli ki a színvégfokokat, de képcső nyakon méregetve látszik a vonal /ezek a legjobb emlékeim) - Samsung CW-50137 kistévé, működő - 2db Lehel hűtő, alapvetően mindkettő megy és hűt, jegesedés, szabalyzás baja van az egyiknek. - hangfalpár - Phonic keverő A hozzászólás módosítva: Vas, 1:52
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Azóta került bele még egy pár Hangfal is.

Viszont annyit sikerült vele beszélnem, hogy akkor ennek apropóján csak jövő héten kedden viszi el a cuccokat, így akkor 14-ig tud várni vele. Mit szólsz?