Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Urak mifelénk sárga ho esik. A kamera talán nem látja jol a szineket, de a pelyhek egyőntetüen homoksárgák. Talán a Szahara festi már a hot is.
Nem ez lenne az első eset. A piros eső már-már megszokott. Annyiból érdekes, hogyha jól emlékszem, az elmúlt napok lehűlése északról jött. Ott pedig nincs sivatag. Most is É-K szél fúj. Ott sincs sivatag (még).
Akkor nem lehet más , a hold kerülök amit kiengedtek pisi jött vissza...
Aranyeső hulljon rája...Holdkerülő recirkulációja, lyallly...
Erről már régen egy munkavédelmi dal született.
Ilyen a légkörfizika. Annak idején a csernobili első áldást is nyugatról kaptuk.
MegosztottságLezajlott a választás. Sem az előzményeit, sem az utóéletét nem akarom kommentálni. Csupán egy még gyerekkoromban hallott történet jutott róla eszembe, a Jeruzsálemi létra. Utánanéztem, mi lett a sorsa. Semmi. A helyzete áltozatlan. Akit érdekel, itt elolvashatja.Idézet: és győzőtt az MI….„Lezajlott a választás.” ![]()
Semmilyen szinten sem érdekelnek a fegyverek, de kivételt tettem: ezen a videón megtekinthető többek közt az, hogy miért volt nevetséges állítás, hogy majd mosógépből kiszerelt mikrokontrollerekből építenek harci eszközt - ha emlékszünk erre a pár éves mozzanatra... Szóval itt egy modern célravezető elektronika, szándékosan nem írom ide a nevét, mert minek, de szerintem mindenki hallotta már, ez a videó is több éves: https://www.youtube.com/watch?v=11_5TB0-lNw
|
Bejelentkezés
Hirdetés |