Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Érdekességek

Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006
Lapozás: OK   680 / 680
(#) Massawa válasza Massawa hozzászólására (») Pé, 12:40 /

Urak mifelénk sárga ho esik. A kamera talán nem látja jol a szineket, de a pelyhek egyőntetüen homoksárgák. Talán a Szahara festi már a hot is.

IMG_8425.jpeg

(#) elektrorudi válasza Massawa hozzászólására (») Pé, 13:07 /

Nem ez lenne az első eset. A piros eső már-már megszokott. Annyiból érdekes, hogyha jól emlékszem, az elmúlt napok lehűlése északról jött. Ott pedig nincs sivatag. Most is É-K szél fúj. Ott sincs sivatag (még).
(#) 24bitponthu válasza Massawa hozzászólására (») Pé, 13:17 / 1

Akkor nem lehet más , a hold kerülök amit kiengedtek pisi jött vissza...
(#) img válasza 24bitponthu hozzászólására (») Pé, 15:01 /

Aranyeső hulljon rája...Holdkerülő recirkulációja, lyallly...
(#) Ódenka válasza Massawa hozzászólására (») Pé, 16:36 / 1

Erről már régen egy munkavédelmi dal született.
(#) Rosszmáj válasza elektrorudi hozzászólására (») Pé, 21:58 /

Ilyen a légkörfizika. Annak idején a csernobili első áldást is nyugatról kaptuk.
(#) sonajkniz hozzászólása Kedd, 11:56 / 2

Megosztottság

Lezajlott a választás. Sem az előzményeit, sem az utóéletét nem akarom kommentálni. Csupán egy még gyerekkoromban hallott történet jutott róla eszembe, a Jeruzsálemi létra. Utánanéztem, mi lett a sorsa. Semmi. A helyzete áltozatlan. Akit érdekel, itt elolvashatja.
(#) Massawa válasza sonajkniz hozzászólására (») Kedd, 13:06 /

Idézet:
„Lezajlott a választás.”
és győzőtt az MI….
(#) tki válasza Massawa hozzászólására (») Kedd, 22:09 /

Semmilyen szinten sem érdekelnek a fegyverek, de kivételt tettem: ezen a videón megtekinthető többek közt az, hogy miért volt nevetséges állítás, hogy majd mosógépből kiszerelt mikrokontrollerekből építenek harci eszközt - ha emlékszünk erre a pár éves mozzanatra... Szóval itt egy modern célravezető elektronika, szándékosan nem írom ide a nevét, mert minek, de szerintem mindenki hallotta már, ez a videó is több éves: https://www.youtube.com/watch?v=11_5TB0-lNw
Következő: »»   680 / 680
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem