Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   207 / 207
(#) Inhouse válasza Fidel hozzászólására (») Jan 11, 2024 /
 
Fut a koax mellett egy vékony szál, és a kialakításából adódóan is valószínű erősítős és kell neki +12V. Ezt a fejegység ISO csatlakozójában a kék szál szokta adni (A5), a bekapcsolt állapotban van csak rajta feszültség. ISO-t megkerülve is ki lehet vezetve, lehet külön az erősítő remote és az ant. power. Ez utóbbi csak a rádiós üzemmódban van feszültség alatt.
(#) Joe_001 válasza Fidel hozzászólására (») Jan 11, 2024 /
 
Ez így jónak látszik elsőre. Mi anno a Hirscmsnn antennáit használtuk. Tengetegszer volt a kasztni a talppontnál berohadva. én vennék egy hasonló profilú antennát próbára, és betenném a rádióba provizorikusan. Ha eddig nem hallható adók jelennek meg, akkor akár kábelostól csere is lehet. Persze erősítős is lehet az antenna ahogy Inhous említette ennek feszt is kell biztosítani, a rádión a kék szokott a kapcsolt szál lenni. Az autóban passz...
A régi kábelével szoktuk az újat behúzni. Természetesen ha nincs fűtött garázs, akkor megvárnám a jó időt.
A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2024
(#) sargarigo hozzászólása Feb 6, 2024 /
 
Sziasztok!

2006-os Merci e280 cdi-ben lévő rádióra van mód korszerű androidos telefont csatlakoztatni bt kapcsolattal? A kihangositas érdekel gyári vagy utólagos megoldás is. Rádió mindenképp marad, azt nem akarom cserélni.

Köszönöm
(#) mraulajos válasza sargarigo hozzászólására (») Feb 6, 2024 /
 
Hali!
Veszel egy transmitter t. Az BT. csatlakozik a telefonodra, a frekvenciát összehangolod a rádióval, és kész.
(#) sargarigo válasza mraulajos hozzászólására (») Feb 6, 2024 /
 
Ez szuper egyszerűnek tűnik, de szerintem ezzel a megoldással nem fogok telefonálni! Nemhogy telefonkönyv nincs így, de még csak mikrofon sem. Szerintem.
(#) mraulajos válasza sargarigo hozzászólására (») Feb 6, 2024 /
 
Igen. Vagyis nem. Szerintem ezt, rádiócsere nélkül nem úszod meg. Legalább is, én nem úsztam meg. De, várjuk meg a többiek véleményét.
(#) sargarigo válasza mraulajos hozzászólására (») Feb 6, 2024 /
 
Gyárilag képes teljeskörűen kezelni a telefont, tehát van telefonkönyv, kormányon indító és letevő gomb, kihangosítás. Csak már régi. A mai telefonokkal már nem bír.
(#) mraulajos válasza sargarigo hozzászólására (») Feb 6, 2024 /
 
Értem. Várjunk mások véleményére.
Következő: »»   207 / 207
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem