Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   85 / 85
(#) krauszkrisztian14 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 18, 2019 /
 
Ugyan az. (Első kép)
Most sikerült feltennem az alkalmazást a számítógépemen keresztül, viszont valami régebbet engedett csak fel, és bejelentkezni nem enged. (Második kép)
(#) D Wye hozzászólása Júl 19, 2019 /
 
Sziasztok!

Lehet, rossz ajtón kopogtatok, de azért hátha.
Adott egy víztiszta Galaxy Note 5, melyben akkumulátort akartam cserélni.
Személy szerint különösen kedvelem a Samsung régebbi típusú eszközeit, mert könnyen szerelhetőek. Azonban ez a modell már volt korábban szervizben...
A szétszedési metódus alapvetően a hátlap eltávolítása, sok csavar kitekerése és gyakorlatilag ennyi, hiszen a képernyő és a hátára rögzített Belsőségek nemes egyszerűséggel kibuknak előre.
Nos, itt nem ez volt a helyzet. Ugyanis a kedves delikvens, aki előttem szétszedte, nagy poénnak gondolta össze rakásnál a komplett egységet beleragasztani a keretbe...
Mivel a keret maga teljesen zárt, így a gyártó gondolt a szerelhetőségre és az esetleges megszorulásra, így egy "kinyomó" nyílással látta el a keretet. Azonban ha valaki nem számít arra, hogy a gyártótól eltérően valaki ezt még be is ragasztja... Annak az az eredménye, hogy a kilökést követően az 5,7"-es AMOLED megjelenítő örömében atomjaira robban...

Tudom, sok ez így egy apró problémához, de mégis.

Ha már eddig eljutottam, az akkumulátort azért kicseréltem. Azonban nem tudom, hogy áll töltöttséggel, mivel az OLED megjelenítő egyetlen nit fényt sem produkál magából.
Feltettem tölteni, ahol a jelzőlámpa ki is pirult rendesen. Kis idő múlva megkíséreltem bekapcsolni. A lámpa kékre váltott, ahogy annak lennie kell. Azonban ez az álláspont fent állt fél óra múlva is. Lehúztam a töltőről, de változatlan. Se ki, se be nem kapcsol, csak stagnál. Namost kijelző nélkül kicsit nehéz megállapítani a diagnózist.
Amitől rettegek, az az alaplap hiba. Mert rengeteg fontos adatom van rajta.
Ki lehet valahogy deríteni látatlanban, hogy mi a helyzet? Mert nem olcsó egy ilyen képernyő, így ha tégla lett, nem is vágnék bele.

Előre köszönöm a segítséget és hogy végig olvastad!
(#) eSDi válasza krauszkrisztian14 hozzászólására (») Júl 21, 2019 / 1
 
Hali!

A platformra már nem érhető el egyik Facebook által fejlesztett alkalmazás sem. Épp ma próbáltam. Pár hónapja feltelepítettem, most bekapcsolva nem lehet használni és közli is, hogy megszűnt a támogatás. Az androidos konvertálgatásokat szerintem szintúgy elfelejtheted. Én is próbáltam a böngészős dolgot, de használhatatlan. Fesztiválozós telefonnak akartam használni, ha már egyszer kénytelen voltam váltani más OS-re, de így még arra sem igazán alkalmas. Telefonálásra, zenét hallgatni és navigációra még használható. Én feladtam hirdetésben a V****-án, hátha valakinek még jó lesz. Nálam csak a polcon porosodik. Pedig jó kis telefon volt fénykorában, kár érte...
(#) pucuka válasza krauszkrisztian14 hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
Eszembe jutott még valami. A Messenger a Microsoft alkalmazása. Amióta a Facebook is a Microsofté, ebbe integrálta bele a M a messengerét.
Leht, hogy innen kéne közelíteni a dolgot?
(#) eSDi válasza pucuka hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
A Microsofté? Egyértelműen "Facebook Inc"-et ír.

Messenger.JPG
    
(#) pucuka válasza eSDi hozzászólására (») Júl 22, 2019 /
 
Hogy pontosan kié, azt nem tudom, de nyilván azért tűnt el a Microsot Storéból.
Se akkor megtaláltad, és ez a lényeg.
(#) krauszkrisztian14 válasza eSDi hozzászólására (») Júl 22, 2019 /
 
Kár érte
Ez a modell, ami van nekem még a 3. hóban is 100 000 Ft volt. Modell szerint Mocrosoft Lumia 950 XL. Nagyon gyors, a kamerája is jó. Csak lenne rá messenger...
(#) eSDi válasza pucuka hozzászólására (») Júl 23, 2019 /
 
Nos, azér tűnt el a store ból, mert decemberben megszűnik az OS support. Igy a Facebook is (és sok más is) megszüntette az alkalmazásai további átírását erre platformra. Hiába volt csak egy konverzió az UWP aplikáció. Egyszerűen nem éri meg a platformra erőforrást pazarolniuk. A Windows 10 Mobile platform halott.
Azért találtam meg, mert desktop win 10-re elérhető az alkalmazás.
(#) eSDi válasza krauszkrisztian14 hozzászólására (») Júl 23, 2019 / 1
 
Igen! Jó kis telefon ez, de sajnos már nem csak ez az app tűnik el, hanem szép lassan minden. Csak a cserével jársz jól, vagy kibírod messenger és a többi nélkül. Én a kamerát leszámítva, nem bántam meg hogy almás mobilra váltottam. Az android valamiért nem szimpatikus nekem.
(#) D Wye hozzászólása Aug 28, 2019 /
 
Üdvözletem!

Remélem, ezúttal választ is kapok egy kérdésemre....
Adott egy Galaxy Note 5-ös eszköz, melyet ODIN segítségével szerettem volna feljebb frissíteni.
A frissítés elindult, de pár másodpercet követően sikertelenül le is állt, nem derült ki az oka.
A készülék újra indult, de nem a rendszer, nem is a Download Mode és nem is a Recovery.
Egy Download Mode háttérrel rendelkező, figyelmeztető emblémával megáldott szöveget mutat:

"Hiba történt az eszköz rendszerfrissítése során. Használja a vészhelyzeti helyreállítót a Smart Switch PC alkalmazásban" (Szabad-magyar fordítás)

Letöltöttem az appot, de amikor csatlakoztatom a telefont, kiírja: "Nem támogatott eszköz"

A telefont sem újraindítani, sem kikapcsolni, igazából semmit nem lehet vele csináni. Mit lehet ilyenkor tenni?

Válaszokat előre is köszönöm!
(#) zsolt58 hozzászólása Dec 25, 2019 /
 
Sziasztok. Alig 3 honapos Huawei Mate 20 Pro-mon az utobbi 2 napba nincs mobil internet. Mármint be kapcsolom de nincs rajta internet és semmi nem lett megváltoztatva, hogy valami ezt elö idézhette. Netem van még szoval nem fogyott le. Semmi tiltás nincs rajta. Egszerüen meg sem jelenik a bal felsö sarokba pl az, hogy 4G vagy 3G. A wifit fogja és ugy van is netem. FOgalmam sincs mi lehet a hiba. Töbször probáltam ujra inditani és a SIM-et is már át raktam másik SLOT-ba. Factory resetet nincs nagy kedvem csinálni de ha nincs más megoldás akkor a végén az lesz. Android 10 van rajta.
Szép estét és kellemes ünnepeket mindenkinek.
(#) zsolt58 válasza zsolt58 hozzászólására (») Dec 26, 2019 /
 
Meg oldodot. A számlák nem lettek be fizetve
(#) mraulajos hozzászólása Jan 10, 2020 /
 
Hali!
Lehet nem jó helyen kérdezek.
SAMSUNG GALAXY S4 tip. telefonomról szeretném az sms eket. lementeni gépre. Milyen szoftver szükséges hozzá? Konkrét javaslatot szeretnék kérni.
(#) bbb válasza mraulajos hozzászólására (») Jan 11, 2020 /
 
Ha a telefon még működik akkor "SMS Backup & Restore". Zöld ikonja van, XML fájlokat készít, abból meg egyszerűen kiolvashatod őket.
Ez bármelyik androidosra (na jó, 4.0.3 alatt nem próbáltam) működik, s a megfelelő XML fájlokat vissza is tudja rakni a telefonodba (Blackberry-ről készített biztonsági mentést feldolgozva készítettem ilyen XML fájlt és rendben működött).
A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2020
(#) Csupasz hozzászólása Jan 11, 2020 /
 
Sziasztok! Doogee N20 (androidos) telefonba költöztem át, Xiaomiból. Már előtte is volt egy költözésem. A névjegyeket 3X hozza, egymás után. Kitörölni nem tudom, mert azt írja, hogy írásvédett. Hogy tudom kitörölni, hogy csak egyszer maradjon meg?
(#) Krisztián1 hozzászólása Kedd, 8:13 /
 
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Egy HTC u11 ről lenne szó és szerettem volna gyári visszaállítást csinálni mert hamar merült az aksija, pedig új aksi van benne!. De valamiért mindig valami hülye Team win recovery izét adott be és egy nagy lakat volt a kijelzőn így semmit se tudtam csinálni. Aztán gondoltam lehet hogy ha lezárom a bootloadert utána már engedni fogja a visszaállítást,videó segítségével csináltam egy relock-ot és azóta használhatatlan a telefon Azt írja ki hogy a telefon titkosítva van és hogy adjam meg a képernyő feloldási jelszót, eleve nem is volt semmi jelszó meg képernyő zár a telefonon! És mostmár ha visszaállítást akarok csinálni azt írja ki,hogy "your device is corrupt.It cant be trusted and will not boot" Kérem aki tud segítsen! Előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Kedd, 8:16
(#) set68i válasza Krisztián1 hozzászólására (») Sze, 22:14 /
 
Szia.
Rootolva volt a telefonod, nyitott bootloaderrel és custom recoveryvel. Szerintem nem lett volna szabad úgy lezárni a bootloadert. Próbáld meg a bekapcs gombot és a hang lehúzó gombot nyomva tartani 1 percig. Ha fastboot módba tudna lépni, akkor lehet vissza tudnád csinálni. Angol nyelvű fórumokon sok okosságot lehet olvasni...
Következő: »»   85 / 85
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu