Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   82 / 82
(#) Kovidivi válasza D Wye hozzászólására (») Szept 20, 2018 /
 
Ez a hiba általános, minde akkumulátornál jelentkezik. Oka az akku belső ellenállása.
(#) lelkes amatőr válasza Petyaa hozzászólására (») Szept 20, 2018 / 1
 
Végül rászántam magam a teljes gyári állapot visszaállításra. Ezzel mintha megjavult volna az akku. Megint bír 2 nap felett akár.
Közben az érdekesség kedvéért ránéztem a wifi router logfájlra és találtam benne sok kapcsolódást a telefontól pedig ki volt kapcsolva a telefon wifije végig. Valami program folyamatosan titokban (talán a google) használta a kapcsolatot. A teljes reset óta eddig semmi wifi folyamatot nem észlelt a router ettől az eszköztől.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, végül megnyugodtam, hogy nem halt kia az akku egyik napról a másikra.
Apránként rakom vissza a régi programokat és majd figyelem, hogy melyik szeret wifizni a tudtom nélkül.

CAM_0311.JPG
    
(#) lelkes amatőr válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Sze, 14:39 /
 
Jó, hogy nem vettem új akkut feleslegesen. A full reset után egész jól viselkedik a telefon, pedig pár program már visszakerült rá. Kezd szűkülni a kör, hogy melyik program ette az akkut. Ha meglesz és érdekel valakit akkor megosztom itt a tapasztalatomat.
(#) sany hozzászólása Hé, 22:20 /
 
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni!
Vagy egy LG D168 típusú telefonom. Ma sajnos valami történt vele.
A hibajelenség, hogy ma többször újraindult, minden ok nélkül. Azt vettem észre, ha nem csinálok vele semmit pl.: lerakom az asztalra, akkor egy bizonyos idő után minden ok nélkül újraindult. A szoftverét gyári állapotra visszaállítottam, de sajnos ezután is újraindult. De ha pl. zenét hallgattam rajta akkor nem indult újra. Azonban ilyenkor, az akkumulátorra illetve a telefon hátulja nagyon melegedett. Letöltöttem egy ellenőrző programot, ami a hőfokát is mutatja az akkunaak. A program szerint, ilyenkor az akkumulátor 55°C volt. A telefon kijelzője szerint az akku gyorsan merül, pedig a program az akku állapotát jónak (good) jelezte. Ezt a hibát okozhatja az akkumulátor hibája? Vagy a hardver hibájából valószínűbb a gyorsabb merülés és az újraindulás?
Köszönöm a válaszokat előre is!
A hozzászólás módosítva: Hé, 22:26
Következő: »»   82 / 82
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu