Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   81 / 81
(#) daviid hozzászólása Aug 4, 2018 /
 
Sziasztok!

A mobiltelefonom kijelzője szélén megjelent a LED világítás fénye (mellékletben csatolok róla fotót), ami oldalról látszik. Úgy vélem, hogy az érintőkijelző és a kijelző közti ragasztó engedett el kicsit. Neten kutakodtam és Loca ragasztóval ragasztják össze őket általában, ami UV fényre köt. Ha esetleg szétszerelem a telefonom és oldalról picit nyomnék oda ebből a ragasztóból az megoldaná, úgy hogy kijelző szélén ne legyen foltos? Vagy esetleg van más egyéb ötlet mit lehetne vele kezdeni kijelző csere nélkül? Garancia már nincs a telefonon. Típusa Huawei P9 Lite 2017.

Remélem valaki jártas a témában! Köszi!
(#) csapo1002 válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 4, 2018 /
 
Igen, azt hiszem, hogy volt. Attól lehet a hiba?
(#) bbb válasza daviid hozzászólására (») Aug 4, 2018 /
 
Leginkább ne foglalkozz vele. Szétszedés, ragasztgatás, s mehetsz venni kijelzőt. Ez nem olyan hiba, amit ne lehetne elviselni, de ha nagyon zavar, akkor egy kis alkoholos fekete filc csodákra képes.
(#) daviid válasza bbb hozzászólására (») Aug 5, 2018 /
 
Már ez cserélt kijelző, magam cseréltem. 1 hétig bírta, utána látszik kezd elválni a ragasztó. Ezt hogy oldaná meg a fekete filc? Nézd meg a képet jobban, az semmit se segítene, mert ez oldalról látszik csak, csak rontana, plusz barbár munka nem érdekel ....

Amúgy mind1 mert cserélnem kell másikra, mert a digitizer nem működik rajta jól. Kérem olyan írjon, aki képben van a témában ...
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2018
(#) opelt hozzászólása Vas, 14:46 /
 
Sziasztok!
Nokia Asha 210-es telefonon nem tudom megnézni a híváslistát. Ha megnyomom a gombot ami aktiválja ezt, akkor a telefon kijelzője elfeketedik és kb 15-20sec múlva megjelenik a két kis antenna fehér háttérrel, majd lassan helyre áll a teljes kijelző. De a listát nem tudom elérni. Szoftver frissítés vagy a gyári állapotra való visszaállítás segíthet ezen a problémán?
A gári állapotra való vissza állításkor kódot kér, de én ezt nem tudom sajnos, mert anno használtan vettem kb 4 éve. Eddig kifogástalanul működött. Szóval tudnátok segíteni a probléma megoldásában?
(#) antikzsolt válasza opelt hozzászólására (») Vas, 18:15 / 1
 
Csak megsúgom a telefongyárakban az üzleti telefonokat így szokták "javítani" Tapasztalat. Azok pedig 200,000Ft kezdődtek annó.
(#) set68i válasza opelt hozzászólására (») Vas, 21:06 / 1
 
Az a kód, amit kér nem hiszem, hogy az elôzô tulaj személyes kódja lenne. Több, mint valószínű a gyári nokia bíztonsági kód, ami 12345
Próbáld meg szerintem azzal.
(#) opelt válasza set68i hozzászólására (») Hé, 12:39 /
 
Köszönöm a válaszod! Nem tudom, nem vagyok jártas ilyen dolgokban. Számítógép kell a gyári beállítások vissza állításához? Vagy a telefon saját maga megoldja ezt?
(#) opelt válasza antikzsolt hozzászólására (») Hé, 12:42 /
 
Köszönöm a választ!Ha jól értem akkor te telo gyárban melóztál (melózol?) Nem egészen értem amit írtál. Arra gondolsz,hogy nem érdemes a javítással foglalkozni?
(#) set68i válasza opelt hozzászólására (») Hé, 14:26 / 1
 
Nem kell számítógép, megcsinálja a telefon. Ha nem találsz olyan menüpontot, hogy gyári beállítások visszaállítása, akkor billentyűkombinációval kell csinálni. Találsz youtube videót, vagy leírást.
Pl. ez: Bővebben: Link
(#) pucuka válasza opelt hozzászólására (») Hé, 14:38 / 1
 
A gyárakban a javításra visszaküldött mobilokat nem javítják, mert az igen drága dolog, jól képzett szakemberek, sok idő. Inkább levesznek a szalagról egy újat, és kicserélik. Az olcsóbb.
(#) antikzsolt válasza opelt hozzászólására (») Hé, 21:51 / 1
 
Mi is jártunk igy. Ezért filcet ragadtunk felső utasításra. Hogy mennyire volt tartós nem tudni.
(#) opelt válasza set68i hozzászólására (») Kedd, 7:51 /
 
Vissza lett állítva, de a hiba ugyan úgy megmaradt. Minden működik tökéletesen, csak a híváslistát amikor nézném,akkor sötétedik el a kijelző. Telefon csere lesz a vége.
(#) set68i válasza opelt hozzászólására (») Kedd, 10:21 /
 
Értem... az szoftverhiba szerintem, sajnos csak újraszoftolással oldódna meg, és azt lehet házilag nem tudod megcsinálni.
Következő: »»   81 / 81
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu