Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   85 / 85
(#) krauszkrisztian14 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 18, 2019 /
 
Ugyan az. (Első kép)
Most sikerült feltennem az alkalmazást a számítógépemen keresztül, viszont valami régebbet engedett csak fel, és bejelentkezni nem enged. (Második kép)
(#) D Wye hozzászólása Júl 19, 2019 /
 
Sziasztok!

Lehet, rossz ajtón kopogtatok, de azért hátha.
Adott egy víztiszta Galaxy Note 5, melyben akkumulátort akartam cserélni.
Személy szerint különösen kedvelem a Samsung régebbi típusú eszközeit, mert könnyen szerelhetőek. Azonban ez a modell már volt korábban szervizben...
A szétszedési metódus alapvetően a hátlap eltávolítása, sok csavar kitekerése és gyakorlatilag ennyi, hiszen a képernyő és a hátára rögzített Belsőségek nemes egyszerűséggel kibuknak előre.
Nos, itt nem ez volt a helyzet. Ugyanis a kedves delikvens, aki előttem szétszedte, nagy poénnak gondolta össze rakásnál a komplett egységet beleragasztani a keretbe...
Mivel a keret maga teljesen zárt, így a gyártó gondolt a szerelhetőségre és az esetleges megszorulásra, így egy "kinyomó" nyílással látta el a keretet. Azonban ha valaki nem számít arra, hogy a gyártótól eltérően valaki ezt még be is ragasztja... Annak az az eredménye, hogy a kilökést követően az 5,7"-es AMOLED megjelenítő örömében atomjaira robban...

Tudom, sok ez így egy apró problémához, de mégis.

Ha már eddig eljutottam, az akkumulátort azért kicseréltem. Azonban nem tudom, hogy áll töltöttséggel, mivel az OLED megjelenítő egyetlen nit fényt sem produkál magából.
Feltettem tölteni, ahol a jelzőlámpa ki is pirult rendesen. Kis idő múlva megkíséreltem bekapcsolni. A lámpa kékre váltott, ahogy annak lennie kell. Azonban ez az álláspont fent állt fél óra múlva is. Lehúztam a töltőről, de változatlan. Se ki, se be nem kapcsol, csak stagnál. Namost kijelző nélkül kicsit nehéz megállapítani a diagnózist.
Amitől rettegek, az az alaplap hiba. Mert rengeteg fontos adatom van rajta.
Ki lehet valahogy deríteni látatlanban, hogy mi a helyzet? Mert nem olcsó egy ilyen képernyő, így ha tégla lett, nem is vágnék bele.

Előre köszönöm a segítséget és hogy végig olvastad!
(#) eSDi válasza krauszkrisztian14 hozzászólására (») Júl 21, 2019 / 1
 
Hali!

A platformra már nem érhető el egyik Facebook által fejlesztett alkalmazás sem. Épp ma próbáltam. Pár hónapja feltelepítettem, most bekapcsolva nem lehet használni és közli is, hogy megszűnt a támogatás. Az androidos konvertálgatásokat szerintem szintúgy elfelejtheted. Én is próbáltam a böngészős dolgot, de használhatatlan. Fesztiválozós telefonnak akartam használni, ha már egyszer kénytelen voltam váltani más OS-re, de így még arra sem igazán alkalmas. Telefonálásra, zenét hallgatni és navigációra még használható. Én feladtam hirdetésben a V****-án, hátha valakinek még jó lesz. Nálam csak a polcon porosodik. Pedig jó kis telefon volt fénykorában, kár érte...
(#) pucuka válasza krauszkrisztian14 hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
Eszembe jutott még valami. A Messenger a Microsoft alkalmazása. Amióta a Facebook is a Microsofté, ebbe integrálta bele a M a messengerét.
Leht, hogy innen kéne közelíteni a dolgot?
(#) eSDi válasza pucuka hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
A Microsofté? Egyértelműen "Facebook Inc"-et ír.

Messenger.JPG
    
(#) pucuka válasza eSDi hozzászólására (») Júl 22, 2019 /
 
Hogy pontosan kié, azt nem tudom, de nyilván azért tűnt el a Microsot Storéból.
Se akkor megtaláltad, és ez a lényeg.
(#) krauszkrisztian14 válasza eSDi hozzászólására (») Júl 22, 2019 /
 
Kár érte
Ez a modell, ami van nekem még a 3. hóban is 100 000 Ft volt. Modell szerint Mocrosoft Lumia 950 XL. Nagyon gyors, a kamerája is jó. Csak lenne rá messenger...
(#) eSDi válasza pucuka hozzászólására (») Júl 23, 2019 /
 
Nos, azér tűnt el a store ból, mert decemberben megszűnik az OS support. Igy a Facebook is (és sok más is) megszüntette az alkalmazásai további átírását erre platformra. Hiába volt csak egy konverzió az UWP aplikáció. Egyszerűen nem éri meg a platformra erőforrást pazarolniuk. A Windows 10 Mobile platform halott.
Azért találtam meg, mert desktop win 10-re elérhető az alkalmazás.
(#) eSDi válasza krauszkrisztian14 hozzászólására (») Júl 23, 2019 / 1
 
Igen! Jó kis telefon ez, de sajnos már nem csak ez az app tűnik el, hanem szép lassan minden. Csak a cserével jársz jól, vagy kibírod messenger és a többi nélkül. Én a kamerát leszámítva, nem bántam meg hogy almás mobilra váltottam. Az android valamiért nem szimpatikus nekem.
(#) D Wye hozzászólása Aug 28, 2019 /
 
Üdvözletem!

Remélem, ezúttal választ is kapok egy kérdésemre....
Adott egy Galaxy Note 5-ös eszköz, melyet ODIN segítségével szerettem volna feljebb frissíteni.
A frissítés elindult, de pár másodpercet követően sikertelenül le is állt, nem derült ki az oka.
A készülék újra indult, de nem a rendszer, nem is a Download Mode és nem is a Recovery.
Egy Download Mode háttérrel rendelkező, figyelmeztető emblémával megáldott szöveget mutat:

"Hiba történt az eszköz rendszerfrissítése során. Használja a vészhelyzeti helyreállítót a Smart Switch PC alkalmazásban" (Szabad-magyar fordítás)

Letöltöttem az appot, de amikor csatlakoztatom a telefont, kiírja: "Nem támogatott eszköz"

A telefont sem újraindítani, sem kikapcsolni, igazából semmit nem lehet vele csináni. Mit lehet ilyenkor tenni?

Válaszokat előre is köszönöm!
Következő: »»   85 / 85
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu