Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   79 / 79
(#) Andr3wJ válasza fulcsii hozzászólására (») Jan 20, 2018 / 1
 
Upgrade Advisor, ezt keresd az Áruházban. Ezzel tudod ellenőrizni hogy van e rá 10-es,utána beállításokban leszeded a frissítést.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2018
(#) Dudus válasza Andr3wJ hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Szerintem csak Insider Build-ek voltak rá nem kapta meg végül a Windows 10-et!
(#) Andr3wJ válasza Dudus hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Talán van
Bővebben: Link
(#) fulcsii válasza Dudus hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Köszi! Megoldódott a dolog. Mivel azt írták, jan 1. től már nem lehet 10 re frissiteni, úgy gondoltam, nem is. De frissült.
(#) luigi71 hozzászólása Jan 27, 2018 /
 
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van egy xperia ray telefon amihez jtag kellene. Lehetséges jtagot vásárolni? Vagy rendelni? Válaszotokat előre is köszönöm.
(#) tundicske hozzászólása Feb 5, 2018 /
 
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Van egy samsung galaxy j5 2016-os telefonom. Nem volt semmi baja a kamerájának , szép képeket csinált. Vettem bele egy 32 gigás memória kártyát és arra menti most a képeket. Egyszer csak észre vettem , hogy néhány fénykép csíkos lett. De nem egyszerre valamelyik 1 perc múlva vagy 1 óra múlva vagy épp másnap lesz csíkos. Szerviben kicserélték a kameráját és frissítették a szoftverét. Sajnos ugyanúgy csikosak lettek a képek. Visszavittem a szervizbe és felküldték Pestre javításra. Kaptam egy cserekészüléket ( Samsung galaxy j3 ) és beleraktam a memória kártyám. Pár nap múlva ez a telefon is ezt a tünetet produkálta. Nem hiszem el, hogy ennek a készüléknem is ez a baja... kivettem a memória kártyát és tettem bele egy másikat 4 gigásat de ugyanúgy csikosak lesznek a képek. Mi a probléma ? Miért lesznek csíkosak a képek mindkét telefonnál? Mert ebbe a cserekészülékbe csak a memória kártya és a sim kártya az enyém amit a saját telefonomból átraktam. Mert kizárt szerintem , hogy 2 telónak is ugyanaz a problémája.

Segítségeteket szeretném kérni.
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Tündi
(#) Gafly válasza tundicske hozzászólására (») Feb 5, 2018 1 /
 
Szerintem nem a SIM kártya és Memória kártya miatt csíkos.
De nem értek hozzá.
(#) kakk hozzászólása Feb 6, 2018 /
 
Sziasztok, segítségeteket kérném. Vásároltam egy forever sb400 okosórát de sajnos nem sikerült párosítani a huawei p8 lite telómmal. Tudna valaki segíteni? Erről a termékről van szó : http://www.gsmbutik.hu/egyeb-tartozekok/okosora-smart-watch/forever...-watch
(#) proba válasza tundicske hozzászólására (») Feb 6, 2018 /
 
Ha jól értem, fényképezel egyet, az megjeleneik jól. Egy bizonyos idő után viszont már csíkosan jelenik meg? Ha kártyaolvasóval egy gépen megnézed mit csinál?
(#) SzervízMacska válasza kakk hozzászólására (») Feb 6, 2018 /
 
Szia! Nem tudjuk, hogyan próbáltad, de a legtöbb esetben ezeket az okos kiegészítőket kizárólag a saját programja segítségével tudod párosítani a telefonhoz. A gyártó honlapja szerint fent van a play store-ban, tehát onnan kell letöltened, és remélhetően ez a program majd végigvezet a konfigurálás - többek között a párosítás - lépésein. Egyéb esetre ott a garancia, a gyártói szupport és webes vásárlás esetén az elállási jog...
(#) tundicske válasza proba hozzászólására (») Feb 7, 2018 /
 
Jól értelmezted! Amikor megcsinálom a fényképet akkor még jó és egy bizonyos idő elteltével csíkos lest a kép. Most csináltam több fényképet és nem a memória kártyára mentettem és azoknak semmi baja nem lesz. Újból a memória kártyára mentettem a fényképeket és megint csíkos lett. Beraktam ezt a memória kártyát egy kártyaolvasóba ahogy ajánlottam de ott is csíkos a kép sőt van olyan amit a windows nem tudja megnyitni mert nem támogatja a fájlformátumot....Én már nem értek semmit....Kolléganőmnek is ugyanilyen telefonja van és ugyanonnan rendeltük a memória kártyát és neki tökéletesen működik. Nem lehet , hogy a sim kártya csinál valamit? Mert a cserekészülék is ezt csinálja és mindkét memória kártyám. Kivéve ha az eszközmemóriára mentem a képeket. 2 telefon és 2 memória kártya nem lehet hibás szerintem. akkor a közös nevező a sim kártya. Lehetséges lenne ez?
(#) Kovidivi válasza tundicske hozzászólására (») Feb 7, 2018 /
 
Ne Ebay és hasonló helyekről vegyél memóriakártyát. Bár én semmijen microsd-ben, sd-ben nem bízom. Majdnem mind tönkrement idővel. Én csak belső tárhelyre mentek. Ha van belőle min. 8Gb, azzal már lehet élni. Ha 16Gb, vagy 32Gb van, akkor észre sem veszed, mikor telik be. Plusz megbízható is!
A kolléganődnek inkább csak szerencséje volt, vagy régi telefonja, így lassúbb az adatátvitel, és/vagy nem használ olyan speciális dolgokat a telefon (alvó állapot, ha tudnak ilyet egyáltalán az SD-k, leválasztás nélküli lekapcsolás, stb), amiket a hamisított kártyákba nem raknak bele. Ettől olcsók.
A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2018
(#) tundicske válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 8, 2018 /
 
A heti olcsó.hu oldalról rendeltem a kártyát.
Viszont most kipróbáltam egy 3. Memória kártyával 8 gigas class 4 -essel és eddig még nem lett egy kép sem csikos. A 32 gigas illetve a 4 gigas kártyákkal csikos lett azok class 10 -esek voltak. Jelenthet ez valamit? Függhet ettől? Bár gyanakszom arra is , hogy hamis a kártya, mert valamelyik forumban olvastam, hogy ha kicsit megdörzsölöm a kártyát es simán lejön a felirat akkor hamis. Hát nekem lejött..... a kolléganőmnek viszont nem.
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2018
(#) Kovidivi válasza tundicske hozzászólására (») Kedd, 10:49 / 1
 
Class 4 vagy 10, azt nyomtatnak rá, amit akarnak. A belső tárhelyet is akkorára módosítják szoftveresen amekkorára akarják. 32Gb-os SD, de 8Gb-nyi adat fér csak fel rá, mert ha betelt a 8Gb, elkezdi a kártya elejéről folytatni a mentést, ezzel felülírva az első 8Gb-ot. Fájlnevek, méretek megmaradnak, látszik is, csak nem lehet megnyitni őket...
Következő: »»   79 / 79
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu