Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   772 / 772
(#) jani1987 válasza atis76 hozzászólására (») Júl 14, 2026 /

Hagyd. Donornak vagy minek kell? Szóltam, hogy nagyon le van gyalázva.
(#) petya0 válasza user1914 hozzászólására (») Sze, 9:44 /

Ok ment válasz
(#) szepyl hozzászólása Pé, 21:58 /

Lenovo G555 laptop ingyen elvihető

Sziasztok, a címben szereplő notebook ingyen elvihető. Bekapcsolható, de csak nagy ritkán indul, valószínűleg GPU /BGA hiba. Akkumulátor nincs, egyébként hiánytalan. 2 GB RAM, AMD Turion Dual-Core M520 processzor, 250GB HDD. W7 Home Premium OEM (olvashatatlan) matricával. Ha bárki lát benne fantáziát, örömmel átadom. Postázni nem tudom, de Pestre el tudom vinni, ha ez segítség.
Laci

Ellentételezés:max 2 nagy tábla Milka csoki
(#) Tomi94 hozzászólása Szo, 13:05 /

Számológép ingyen elvihető

Sziasztok!

A képek szerinti "noname" tudományos számológép elvihető Zuglóból.

Minden valószínűség szerint működőképes, csak két új gombelem (GP189 / AG10) kellene bele, és egy alapos takarítás az érintkezőkön, mivel az előző készlet picit megmarta a felületét.

De tekintsük úgy, hogy alkatrésznek adom garancia nélkül. (Nem szeretnék csak a próba kedvéért elemeket venni hozzá, mert nincs rá szükségem, és piaci értéke működőképesen se nagyon van.)
(#) Wertsi válasza szepyl hozzászólására (») Szo, 13:33 /

Szia!

Köszönettel elfogadnám, írok privát üzenetet.
(#) szepyl válasza Wertsi hozzászólására (») Szo, 20:39 /

Szia, válaszoltam.
Szép estét!
Laci
(#) bbb hozzászólása 7:25 /

samsung syncmaster

Sziasztok!

Samsung SyncMaster 931bf monitor elvihető munkaidőmben Óbudáról, vagy előre egyeztetve Dunakesziről, esetleg Angyalföldről.
(#) petya0 hozzászólása 10:01 /

Számítógép hátlapok,laptop billentyűzetek

A képen látható cipősdoboznyi különböző hátlapok egyben vihetők.
14db régebbi laptop billentyűzetek(teszteletlen) szintén vihetők.
Zuglóból napközben,este 19ker
A hozzászólás módosítva: 10:04
(#) ptibor válasza petya0 hozzászólására (») 10:11 /

Szia!
nekem nagy szükségem lenne 1 darab számítógép hátlapra.
Mielőtt odaadod az egészet valakinek megnézhetem van-e köztük olyan amilyet keresek?
Esetleg ma érte megyek és továbbadom a hátlapokat valakinek?
Ma 16 óra után zuglóba érte tudok menni.
A hozzászólás módosítva: 10:14
(#) petya0 válasza ptibor hozzászólására (») 11:05 /

Üzentem
(#) xxxyyy válasza petya0 hozzászólására (») 14:28 /

Úgy látom, hogy igen régi alaplaphoz való hátlap is van köztük. Szívesen elfogadnám őket, és akár azt is vállalnám, hogy keresek köztük ptibornak valót.
Következő: »»   772 / 772
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem