Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   781 / 783
(#) sany válasza Stefy hozzászólására (») Szept 6, 2026 /

Szerintem ott van a tokban benne, csak láthatatlan.
(#) Stefy válasza sany hozzászólására (») Szept 7, 2026 /

Nem rossz !!
(#) lazsi válasza Stefy hozzászólására (») Szept 7, 2026 / 1

Talán véletlenül kimaradt egy szóköz: "átlátszó telefontok" helyett "átlátszó telefon tok" lett volna... Vagyis átlátszó telefonnak a tokja. A telefont azért nem látod, mert átlátszó...
(#) bbb válasza bbb hozzászólására (») Szept 7, 2026 /

Ha a daráló nem kell senkinek, megy a szemétudvarba egy héten belül. Addig is találtam két POE feladót, ami elvileg 48V-ot tud, gyakorlatilag nem úgy tűnik, hogy rendben lennének. Az egyik doboza szépen körbevágva, így javításra előkészítve, a másik az egyben van.
(#) fakezű válasza fakezű hozzászólására (») Pé, 9:26 /

Ezekből még megvan minden, vihetők.
Postázom is, az 1570 Ft. (MPL automatába vagy postán maradóra)
(#) Laci66 válasza fakezű hozzászólására (») Pé, 14:17 /

Előre utalás után!
Ezt kifelejtetted!
A hozzászólás módosítva: Pé, 14:22
(#) Sinike hozzászólása Pé, 21:08 /

Parabola beltérik

Digital 7010A táv nélkül (nekem egy uni távirányítóval működött) - AV-n nem sikerült beüzemelnem, de scart működik. A Telsky távval, szintén működik.
(#) Sinike hozzászólása Pé, 21:19 /

Régi Laptopok

Régi laptopok - inkább üzemképtelennek mondanám.
IBM boot közben megáll, nem indul.
E-machines elvileg megy, a kijelző zsanér törött, azért van szétszedve.
Medion 10 percig megy, aztán lefagy.
Acer világít, de nincs életjel azon kívül.
(#) Sinike válasza Sinike hozzászólására (») Pé, 21:20 /

Toshiba nincs tápja, ismeretlen...
(#) Zoleen válasza Sinike hozzászólására (») Szo, 4:44 /

Szia! Ha el tudod küldeni valamilyen módon akkor szívesen fogadnám a laptopokat!
A hozzászólás módosítva: Szo, 4:45
(#) kalmi.kalmi válasza Zoleen hozzászólására (») Szo, 9:24 /

És gondolom mindet viszed !?
A hozzászólás módosítva: Szo, 9:24
(#) Sinike válasza Sinike hozzászólására (») Szo, 9:34 /

Acer "belseje" lemaradt.
(#) Sinike válasza Zoleen hozzászólására (») Szo, 9:37 /

Rendben, Tied.
Kalmi-val beszéljétek meg Ti a dolgot, nekem nem gond, ha valamelyiket átengeded.
(#) Zoleen válasza Sinike hozzászólására (») Szo, 9:40 /

Köszönöm a többit egyeztetjük....
(#) Zoleen válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Szo, 9:40 /

Igen mindet viszem.
(#) kalmi.kalmi válasza Zoleen hozzászólására (») Szo, 9:54 /

Ne értsd félre, nekem nem kell ! De ha történetesen 100db lett volna, azt is vinnéd ?
(#) Zoleen válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Szo, 10:01 /

Nyilván nem, ekkora mennyiségre nem hiszem hogy bárkinek szüksége lenne, jelen esetben gyermekem oktatására fogom fel/elhasználni hátha lesz egy kis sikerélmény is.
(#) img válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Szo, 10:12 / 1

Többféle indíték lehet: van, aki simán elvisz (több) száz db-ot is mert alkatrész donornak kiválóak. A felajánlónak is jobb mert nem egyenként kell törődnie velük és kivárnia, hogy mindre legyen jelentkező.
A hozzászólás módosítva: Szo, 10:14
(#) kalmi.kalmi válasza Zoleen hozzászólására (») Szo, 13:01 /

(#) 444Tibi hozzászólása Vas, 9:43 / 2

Hikvision 8+1 port POE switch

2 darab, használtak, jók, nagyobbra csere történt.
A gyári 48 voltos POE adapterekkel együtt.
Vihető Pest megye Pécel településről, nem postázgatok ne haragudj.

Máshova is feldobtam hidetésbe.
A hozzászólás módosítva: Vas, 9:45
(#) Black7275 válasza 444Tibi hozzászólására (») Vas, 9:51 /

Szia!

Elfogadnám!
Beszéljünk privátban!
(#) 444Tibi válasza Black7275 hozzászólására (») Vas, 9:52 /

Úgylegyen, beszéljünk
(#) 444Tibi hozzászólása Hé, 12:40 /

Medence szivattyúk

Ingyen vihető Pécelről,
egy picike papírszűrős medenceszivattyú
egy Bestway Flowclear 230W medenceszivattyú.
Mindkettő hibátlan a nagyobbat 1 éve csapágyaztam.
Gyere értük légyszi, nem postázok.
Máshova is feltettem hirdetni.
(#) még1MbR válasza 444Tibi hozzászólására (») Hé, 18:48 /

Szia Tibi!
Érdekelne a szivattyú, ha még nem vitték el. Kereslek privátban.

Köszönöm!
(#) Tomi94 hozzászólása Kedd, 11:31 /

Régebbi autós GPS-ek

Sziasztok!

A képek szerinti két autós navigációs eszköz elvihető, kezelőfelület szempontjából működőképes állapotban (tehát gombokra, kijelző érintésére reagál, hangot ad stb.). GPS jelet viszont egyik sem talált, azt mutatja több perc után is, hogy valahol Németországban van a jelenlegi pozíció (gondolom, ott állították le őket utoljára). Nem tudom, hogy ezek hajlamosak-e így tönkremenni, vagy csak valamit rosszul próbálok, netán az elmúlt 10 évben változott-e a GPS szabványokban valami, ami miatt már nincs számukra értelmezhető jel a műholdakról..

Dobozuk megvan használati utasítással, USB és szivargyújtó kábelekkel, rögzítő tartozékkal.

Lehetőleg egyben, és Zuglóban személyes átadással (egyeztetve munkaidőben is megoldható).
(#) Tomi94 válasza Tomi94 hozzászólására (») Kedd, 11:32 /

Illetve ezek, és az alatta látható Nokia tok is megvannak még.
(#) user1914 válasza Tomi94 hozzászólására (») Kedd, 11:35 /

Nincs alatta magyar térkép.
(#) Tomi94 válasza user1914 hozzászólására (») Kedd, 12:03 /

Szerintem van, mert ha bepötyögöm a saját budapesti címemet, akkor a környéket jól mutatta.. Még meg is tervezi az útvonalat, hogy kb. 7 óra alatt lehetne odavezetni.
(#) atis76 válasza Tomi94 hozzászólására (») Kedd, 12:18 /

Szia!
Küldeni tudod?
(#) 444Tibi hozzászólása Kedd, 14:02 /

Vegyes alkatrészek

Pécelről vihető egy kb. tejesládányi vegyesfelvágott.

Smd alkatrészek, 7 szegemenses led kijelzős frekimérő, más 7 szegmenses kijelzők, Logitech K800 wireless világítós billentyűzet (akku nincs benne az megmurdelt rég és elveszett a vevője de a Logitech unifying jó hozzá), sodrott bekötővezeték szerintem 0,25mm2, több színben legalább 60 méternyi összesen, ledszalag, kb. 150 darab különféle értékű 5-10-20W kerámia ellenállás, bontatlan zacskó M4 szemes saru több 100 darab, ovális tv hangszórók, dobozkák, elemtartók, soksok laptop és tv szalagkábel különböző méretekben, poti pár darab stb. stb.

Nem postázok neharagudj. Vidd el egybe légyszi és majd továbbosztod ha nem kell minden.
Következő: »»   781 / 783
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem