Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mai napi okosságok:
Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok. Nem akarásnak nyögés a vége- de ez a szexre nem vonatkozik. Mindig arról fantáziáltam, milyen jó lenne két férfival egyszerre. Az egyik mosogatna, a másik levinné, a szemetet. A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kopaszon és kövéren azt gondolva, hogy csodálatosak és mindenki kívánja őket. A kenderkötéllel történő akasztás függőséget okoz! Az Úr kedvelhette a bugyuta embereket. Olyan sokat teremtett belőlük! Az Úr nekem feladatot adott, amikor erre a világra küldött. De olyan k****ára le vagyok maradva, hogy valószínűleg örökké fogok élni. A házasság az egyetlen olyan bűn, amelyre még az Egyház is megtagadja a feloldozást. Egy férfi olyan nő nélkül, mint egy púp hát nélkül. A születésnapomra kaptam egy levegőpárásítót és egy légtisztítót. Bezártam mindkettőt egy szobába, hadd kűzdjenek meg egymással. Nagy jótétemény, ha egy nő nem szép! Ő ugyan szomorú, de a többi mind örül neki! Óvakodj az állatoktól, ha inni mennek és az emberektől, ha inni voltak! Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány. Mindenütt jó, de mindig elzavarnak. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia. A gyermek lényege: nagy hangzavar, némi kosszal. Így szólt az Úr Ádámhoz: Íme, Éva. Válassz! Egy pofa jött belém hátulról, mire közöltem vele, hogy szaporodjon és sokasodjon, bár nem ezekkel a szavakkal. Már látom a fényt az alagút végén….de miért dudál? Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Annyira tettrekész vagyok, hogy a nevem valójában ige kellene, hogy legyen! Nem iszom vizet, mert a halak szerelmeskednek benne.
Ez annyira nem vicces, csak érdekes. Ajánlom a propeller clock készítőinek és azoknak akik 2000 fontot szeretnének spórolni... (bringával együtt)
Bővebben: Link
Ez nagyon jóó. ×D
![]()
Ez olyan kemény, hogy az már vicces:
Bővebben: Link
Sziasztok!
Ez inkább találós kérdés mint inkább vicc... Ma készítettem valamit kíváncsi vagyok hogy kitaláljátok hogy mire való ![]() Remélem nem lesz belőle gond hogy ez nem vicc ![]() Hoppá! azonosítható vagyok ![]() ![]() üdv!
Fogpiszkáló ?
Nem, nem fogpiszkáló.. PONTOSÍTOK ez egy segédeszköz ezzel valamit lehet készíteni (nem kell valami nagy bonyolult dologban gondolkodni) :yes:
Ez egy kakaós csiga szélező. A kilógó részeket egyből a szájba lehet faragni.
![]()
hehe
![]() ![]()
No senki? Azt reméltem hogy lesznek nagyon "elvetemült" ötletek de nem nagyon vannak.. a "leplet" nem szeretném lerántani hogy a végén egy jót nevessünk
![]()
"Fluxus kondenzátor"/ analóg térgörbítő?
![]() ![]()
egyre jobbak no de lerántom a leplet
![]()
De legalább a [/quote]görbítő[/quote], helyes volt!
![]() ![]()
no igen
azt értem hogy benzin de mitől megy.......
nem rossz ötlet...
Vagy húsz éve láttam ilyent utoljára, tiszta nosztalgia.
Megláttam a képet amíg a hsz-t írtam, egyébként egyből beugrott.
![]()
Tetszik!
![]() Mondd csak vicsys kollega (ha meg nem sértelek)! Véletlenül nem az IRA létavértesi frakciójánál dolgozol mellékállásban? Mert akkor talán hivatalosan is vállalhatnátok a felelősséget a rekeszizmok ellen elkövetett merényletért. Tényleg jár a piros pont az ötlet kiagyalójának! Mert abban biztos vagyok, hogy aki ennyire tájékozott a részletek tekintetében, az nem véthet ekkora hibát az árral kapcsolatban. Csakis szándékosan!
Vajon miért volt szűretlen a táp?
![]() Egy szervizes bontotta szét ezt a modern kínai kütyübôl kiszerelt kondit kiváncsiságból, mert kívülrôl nem látszottak rajta különösebb fáradásra utaló jelek. Vajon hány lakásban van már ilyen alkatrészekkel "üzemelô" készülék???...
Miért nem bontotta tovább? Lehet egyre kisebb kondikat talált volna benne.
![]()
Lagalább 50V-osat tettek volna bele mint ami rá van írva.
![]()
Ez olyan mint a karácsonyi ajándék, hova tovább kisebb a doboz, dobozban is doboz, aztán a végén kapsz egy kukoricaszemet ami félig rothadóban van mert nem kapott elegendő zokszigént
![]()
Szia!
Szerintem ez egy fake kép! Nem hiszem hogy a kinai Rubycon kondit rakna bele!
Idézet: Sajnos, nem. Pedig szivesen tartanék görbe tükröt a társadalom orcájába, olykor-olykor... „Véletlenül nem az IRA létavértesi frakciójánál dolgozol mellékállásban?” ![]()
Ilyet még nem láttam.... Megynitom a vaterát, és ilyen ajánlatokkal fogadnak....
![]()
hihi
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |