Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   215 / 3646
(#) Sergei válasza bandikala hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

szivesen
(#) bandikala válasza Sergei hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Le is jött.És jó.
(#) fureszk válasza KTobi hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

ma világban már...
amúgy 16múltam (alig)
(#) Sergei válasza bandikala hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

van még ott más is ahonnan ez jött
(#) Georgee válasza KTobi hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

De amugy szerintem az sem mind1 hogy hol mutat az ember példát a fiatalabb korosztálynak. Pl én meló után sörözök, discoba nem járok bár a pult másik oldaláról nézem a tömeget szóval csinálom, de ha én iszok akkor azt is figyelembe veszem hogy milyen a társaság... Amugy nekem az a véleményem hogy mindent ki kell próbálni
(#) vicsys válasza Georgee hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Idézet:
„hogy mindent ki kell próbálni”

A népitáncon és a tripperen kívül...
(#) googa hozzászólása Nov 1, 2008 /

A mai versenyt Ampervadász hozzászólása nyerte, amiben egy Disco-s kérdésre válaszolt. Azt mondta: "Én csak Dicsont-ba járok"... Én értem a faviccet...

ui.: Én azért itt vagyok 25 évesen és még nem voltam részeg sem és a cigit is sikerült még elkerülnöm. Bár passzívan már elég sokat elszívtam sajnos.

Szerk.: Erről meg egy vicc jutott eszembe: "Az én munkám csupa sex. A főnököm egyfolytában b@szogat, én meg folyton szopok."
(#) Tom025 hozzászólása Nov 1, 2008 /

Na én is szereznék egy zenecímet kérdezni, ha már olyan gyakori téma ez itt.. A tunaticot én ajánlottam kicsivel korábban, de az sajnos nem ismeri fel. Igazából ez egy nagyon régi zene, főleg anno kellett volna nagyon, de még most is örülnék ha megtudnám a címét. Úgy rémlik egyénként, hogy egy magyar szerzőpáros készítette, (tehát ..... és ..... - ...... alakú a cím).
A link hozzá: Bővebben: Link
Esetleg valakinek ismerős?
Üdv, Tom
(#) fureszk válasza googa hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

jelentem én is értettem. de kajak.
nemmondod? te pap vagy?
(#) Georgee válasza vicsys hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Nah jó igazad van van egy két dolog ami kimaradhat

tom025 véletlenül tudom Presser Gábor - La Baletta
(#) googa válasza fureszk hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Majdnem rátapintottál a lényegre, csak nem a kajak, hanem a kenu és az élsport...

De ez is vicces volt...a "papos" téma.

(-.-)
Pihentagyú pákások témája.
Bocs googa. Peace.

No problémó tesó! Szoktam alkoholizálni, de csak óvatosan. A sört azt szeretem, de nem lételemem. A bor nem ízlik. A pezsgőre meg allergiás reakcióim vannak, fulladás...ezért jól kiröhögtek, de amikor már majdnem ki kellett hívni rám az ügyeletet, akkor belémvertek némi kálciumot és akkor rendbe jöttem lassan.

Tom025: Ez a zene nagyon komoly. Tényleg magyar szerzőpáros, de meg nem mondom mi ez. Slágert ha hallgatod, biztos el tudod csípni a címét.
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

most arra célzol hogy ideje komolyabbra fordítani a potmétert??? (az 1000ik HSZomnál megyek ki a sörért ünnepelek ) Jah amugy már irtam Tomi025nek a szám címét
(#) fureszk válasza Georgee hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

oh én már a 2000.iket várom. :beka3:
(#) googa válasza Georgee hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Ezen felbuzdulva megnéztem, én hol járok. Ez lett az 541. hozzászólásom. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi baromságot összehordtam már itt. Az utóbbi időben jól belehúztam mondjuk.
ÉS egy kis üzenet a bébimnek: :wave:
(#) Georgee válasza googa hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Azt hiszem hogy nekem meglessz ma este MSN szinte tök üres és itt olvasom a hülyeségeket. Most meg olyan a feeling mint a munkahelyem amikor nincs kedvem dolgozni. Nyomjuk a sok hülyeséget.

Tomi025 remélem megtaláltad a szám címét ha nem akkor elküldöm személyes üziben Jah megvan nekem kazettán ez az album
(#) googa hozzászólása Nov 1, 2008 /

Szerintetek vicces voltam a PIC - miértek, hogyanok témák utolsó hozzászólásában? Lehet megsértődik a fiú, de azért ezt már én sem bírom. MA olyan vicces itt a hangulat. Bírlak Titeket!

Engem is érdekel a szám címe: Írd ide!
(#) Georgee válasza googa hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Mint egy nagy család azért innen az oldalról nem 1 tag vett már fel :d de nem baj

Bocsánat! Mit is mondtatok? Mennyinél kell inni?
Idézet:
„Hozzászólások: 3369”

Én röhögtem. Amúgy igazad is van.
vicsys! mindegyik után. lesz itt hangulat.

hááát akkor legyen neked 4000
(#) fureszk hozzászólása Nov 1, 2008 /

Egyik buszon utaznak az apácák a másikon a b*zik. Mit énekelnek az apácák?

Most azon gondolkodtam, hogy ha kitörlöm a hozzászólásomat vajh' csökken a számláló? Ha nem, írok gyorsan 700 hozzászólást. Csak nem haragudnak meg a moderátorok?
(#) fureszk válasza vicsys hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

csökken. kipróbáltam.
tessékválaszolni. mit énekelnek?
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Neked annyi? Izé neked annyit ír ki az adatlapomon?

Nah jó ha szóval tartassz akkor megünnepelhetjük az én 1000ik hozzászólásomat . Bár egy dolgot még mindig nem tudok merröl merre folyik az áram... ha rálépek a kábelre nem dagad egyik oldala sem..

Mit énekelnek az apácák?
(#) Tom025 válasza Georgee hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Szuper! Köszi. Ide kellett volna először írjak..
Googa: A részegség elkerüléséhez tényleg nagyon kisangyalnak kellett lenned.. Én is úgy vagyok vele hogy jó mindent kipróbálni, de azért bizonyos dolgok ezen kívülesnek, mint drogok, cigi...
(#) fureszk válasza Georgee hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

akkor vezess bele több áramot...tudod a locsolócsövet is jobban ki kell nyitni hozzá.

googa: szóval te a másik buszon utaztál...
Következő: »»   215 / 3646
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem