Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De amugy szerintem az sem mind1 hogy hol mutat az ember példát a fiatalabb korosztálynak. Pl én meló után sörözök, discoba nem járok bár a pult másik oldaláról nézem a tömeget szóval csinálom, de ha én iszok akkor azt is figyelembe veszem hogy milyen a társaság... Amugy nekem az a véleményem hogy mindent ki kell próbálni
Idézet: „hogy mindent ki kell próbálni” A népitáncon és a tripperen kívül... ![]()
A mai versenyt Ampervadász hozzászólása nyerte, amiben egy Disco-s kérdésre válaszolt. Azt mondta: "Én csak Dicsont-ba járok"... Én értem a faviccet...
ui.: Én azért itt vagyok 25 évesen és még nem voltam részeg sem és a cigit is sikerült még elkerülnöm. Bár passzívan már elég sokat elszívtam sajnos. Szerk.: Erről meg egy vicc jutott eszembe: "Az én munkám csupa sex. A főnököm egyfolytában b@szogat, én meg folyton szopok."
Na én is szereznék egy zenecímet kérdezni, ha már olyan gyakori téma ez itt..
![]() A link hozzá: Bővebben: Link Esetleg valakinek ismerős? Üdv, Tom
jelentem én is értettem.
![]() ![]() nemmondod? ![]() ![]()
Nah jó igazad van
![]() ![]() tom025 véletlenül tudom ![]()
Majdnem rátapintottál a lényegre, csak nem a kajak, hanem a kenu és az élsport...
De ez is vicces volt...a "papos" téma.
(-.-)
Pihentagyú pákások témája. ![]() Bocs googa. Peace. ![]()
No problémó tesó! Szoktam alkoholizálni, de csak óvatosan. A sört azt szeretem, de nem lételemem. A bor nem ízlik. A pezsgőre meg allergiás reakcióim vannak, fulladás...ezért jól kiröhögtek, de amikor már majdnem ki kellett hívni rám az ügyeletet, akkor belémvertek némi kálciumot és akkor rendbe jöttem lassan.
Tom025: Ez a zene nagyon komoly. Tényleg magyar szerzőpáros, de meg nem mondom mi ez. Slágert ha hallgatod, biztos el tudod csípni a címét.
most arra célzol hogy ideje komolyabbra fordítani a potmétert???
![]() ![]() ![]()
Ezen felbuzdulva megnéztem, én hol járok. Ez lett az 541. hozzászólásom. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi baromságot összehordtam már itt. Az utóbbi időben jól belehúztam mondjuk.
ÉS egy kis üzenet a bébimnek: :wave:
Azt hiszem hogy nekem meglessz ma este
![]() Tomi025 remélem megtaláltad a szám címét ha nem akkor elküldöm személyes üziben ![]() ![]()
Szerintetek vicces voltam a PIC - miértek, hogyanok témák utolsó hozzászólásában? Lehet megsértődik a fiú, de azért ezt már én sem bírom. MA olyan vicces itt a hangulat. Bírlak Titeket!
Engem is érdekel a szám címe: Írd ide!
Mint egy nagy család
![]()
Bocsánat! Mit is mondtatok? Mennyinél kell inni?
Idézet: „Hozzászólások: 3369” ![]()
Én röhögtem.
![]() vicsys! mindegyik után. ![]() ![]()
Egyik buszon utaznak az apácák a másikon a b*zik. Mit énekelnek az apácák?
Most azon gondolkodtam, hogy ha kitörlöm a hozzászólásomat vajh' csökken a számláló? Ha nem, írok gyorsan 700 hozzászólást. Csak nem haragudnak meg a moderátorok?
![]()
csökken. kipróbáltam.
![]() ![]() tessékválaszolni. mit énekelnek? ![]()
Neked annyi? Izé neked annyit ír ki az adatlapomon?
![]()
Nah jó ha szóval tartassz akkor megünnepelhetjük az én 1000ik hozzászólásomat
![]()
Szuper! Köszi. Ide kellett volna először írjak..
![]() Googa: A részegség elkerüléséhez tényleg nagyon kisangyalnak kellett lenned.. Én is úgy vagyok vele hogy jó mindent kipróbálni, de azért bizonyos dolgok ezen kívülesnek, mint drogok, cigi... |
Bejelentkezés
Hirdetés |