Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Áj dedurva.
Kívácsi lenék, valaki levezette-e már valahogy mondjuk rajzzal amit ír, mert a végére bele lehet zavarodni, a nagybáty, nagyapa, nagyanya, saját öregapja, sógora, és egyéb tekervényekbe. Ha ez igaz, gratulálok, hogy le tudta írni, és nem zavarodott bele (belezavarodott?), ha pedig nem igaz, akkor azértgratulálok neki hogy nem zavarodott bele. ![]() ![]()
Szamóca, ha nem bántalak meg, Te vonzod a hülyeséget ?????
Egyébként hatalmas. ![]()
Én ilyen vicces "gyerek" vagyok, és szeretem ha az emberek nevetnek a környezetemben. Egy jó ideje pedig ez a "virtuális környezetem". :hehe:
Nállam a következő hiba lépett fel, a fájlmelléklet feldolgozásakor: bad checksum argument
![]()
Nahát Topi! Ez most telitalálat!!!
![]()
A bicikli
Egy nap Petike megkérdezte apukáját, hogy kaphatna-e egy mountain-bike-ot születésnapjára. Az apa így szólt: - Petikém, most vettünk fel nyolc millió forint kölcsönt a házra, sajnos, nincs most pénzünk biciklire. Várj Karácsonyig. Eljött a Karácsony, Petike megint rákérdezett. - Sajnos még mindig sok a tartozásunk, talán majd máskor... Két nappal később Petike nagy bőröndöt cipelve kilép a házból. Az apja megkérdezi: - Miért mész el kisfiam, nem szeretsz már minket? - Tegnap, mikor elmentem a szobátok ajtaja előtt, hallottam, hogy azt mondod, hogy elmész, és anya megkért, hogy várd meg, mert mindjárt ő is elmegy. Hát dögöljek meg, ha én itt maradok ekkora tartozással!!! ![]()
Az agresszív kismalac utolsó mondata:
Te meg ki az ördög vagy, hogy bundában szeded itt a málnát? Agresszív kismalac beszorul a kamionjával a híd alá. Meglátja a rendőr és odasétál: - Mi van, Malacka, beszorultál? -NEM VAZZE, HÍDAT SZÁLLÍTOK! Az agresszív kismalac bemegy a borbélyhoz. - Hogyan nyírjam meg? - Szó nélkül! Egy szőke nő viszi az agresszív kismalacot a hóna alatt. Találkozik egy másikkal, aki így szól: - Jaj de édes! Honnan van? - VETTEM!!! - ordítja az agresszív kismalac. Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas: - Mit csinálsz kismalac? - A falra festem az ördögöt. - Szarva van? - MONDOM FESTVE!!! Az agresszív kismalac a játékboltban: - Kérek egy türelemjátékot. De durva gyorsan ám! Agresszív kismalac sétál az utcán. - Rohadt nap, rohadt meleg, rohadt autók, rohadt emberek!... Bárcsak minden köddé válna!... Rohadt köd! Agresszív kismalac beül egy taxiba. - Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi. - Ó, dehogy - válaszolja a sofőr. - Hozzád meg ki szólt, vazze? Agresszív kismalacot felveszik eladónak egy ABC-be. Bemegy a Nyuszika vásárolni, de a kismalac nem foglalkozik vele. Mire a Nyuszika: - Khmm... elnézést kérek! - Kismalac: NEM TARTUNK! -- Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőttük. -- Jobb, ha az állapotom ideális, mint ha az ideálom állapotos. -- Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam.
Mi lenne ha privatizálnák a tűzoltóságot, és profitorientálttá tennék
![]()
Nő: "Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé...Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal..."
Férfi: "Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?"
Két ember megy a lovaskocsin egyszer elmegy mellettük egy fej nélküli motoros.
Két perc mulva megint egy fej nélküli motoros. Egy kis idő mulva jön az újabb. Ekkor megszólal az egyik: -Te szerinted nem kéne azt a kaszát beljebb húzni? ![]() ![]()
A matektanárom mondta vala:
Húzzatok egy egyenest! Mindegy hogy milyen hosszú,csak 2cm legyen. ![]()
Láttad Maya Gold legújabb videoját?
(nem 18+ os) [bár ezzel lelőttem a poént, csak nem akarok piros háromszöget]
Ez nagyon ottvan!
![]()
Értelmező szótár - hölgyeknek
,,Horgászni megyek" - Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak. ,,Ez férfidolog" - Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd. ,,Segíthetek vacsorát készíteni?" - Kettyintünk a konyhaasztalon? ,,Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" - Nem jelentenek semmit, betanult szövegek. ,,Túl bonyolult lenne elmagyarázni" - Fogalmam sincs róla, hogy a francba működik. ,,Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" - Nem hallom a meccset a tévében a porszívótól. ,,Ez érdekes, drágám" - Mi? Még mindig beszélsz? ,,Tudod, milyen rossz a memóriám" - Emlékszem az első barátnőm címére, az összes eddigi autóm rendszámára, de elfeletkeztem a születésnapodról. ,,Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" - Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak! ,,Hallottam" - Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj. ,,Tudod, hogy csak téged szeretlek" - Már kiabáltál velem párszor, és nem szeretném mégegyszer hallani. ,,Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" - Senki sem fog élve látni minket többé.
Áhh... nem gazdagok a gyerek szülei... A vicc, hogy ezen a fórumon, rengeteg ember, tized pénzből százszor jobb hangcuccot épít magának. Akkor ez a gyerek mit akar itt?
![]() ![]()
Ma bementem a boltba és kértem két darab 20 pf-es kondit... 10 forint... Semmi mást nem lehet venni ennyiért.
Zoli! Ha ennyire jóban vagy a Józsival, küldenék egy alkatrészlistát!
![]()
Ha egy darab ellenállást kérek 2 Ft-ért, azt ugye lefelé kell kerekíteni?
![]() ![]()
De ha 10 darab kell, és 10-szer bemész, nem kerekíteni fognak hanem kirúgni
![]()
Remélem itt mindenki ismeri az ADÓSSÁGRENDEZŐ HITEL nevű "hasznos" banki szolgáltatást.
Szerintem aki kitalálta ezt a banki hitelkonstrukciót, az a következő kis problémát is hasonló hatásfokkal oldotta volna meg: - Van egy talicska földem. Mit csináljak vele? - Nem tudom, szerintem áss neki egy gödröt! ![]() ![]() ![]()
Nekem is volt egy hasonló sztorim.
Néha vannak az elektronikai alkatrész üzletben ahova járok bontott dolgok. Volt egy trafó meg pár kondi egy fémlapon(jó nagy trafó most 3 csatornányi Quadot hajt nálam) mivel nagyon nem kellett senkinek és csak bukdácsoltak benne így nekem lett adva ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |