Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezen vagy 20 percet röhögtem. Nagyon jó
![]()
Ez oltári! Régen nevettem már sírva egy íráson! Még-még! Még mindíg nem találóm a sírva-röhögős-fetrengős szmájlit
![]()
Csak mert olyan lapos ma a hangulat.
A gyermek lényege: nagy hangzavar, rajta némi kosszal. Még hogy tetőfedő! Hát minek a tetőt még plusz lefedni ?! Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, karalábé! - Hogy hívják a fél lábú kalózt? - Bill. - És a kétlábút? - Stabill. Fickó a golfpályán dicsekszik az új labdájával: - Ez a világ legjobb golflabdája. nem lehet elveszíteni. Ha beütöd a sűrűbe, fütyül. Ha erdőbe ütöd, sípol. A vízben nem merül el, sötétben pedig világít... - És hol szerezted? - Találtam... Az állatkertben elszabadul egy óriásdenevér. Az ügyeletes poszt kiszáll a helyszínre, majd rövid kergetőzés után sikeresen elfogja az állatot, behúz neki egyet, csépeli egy darabig, majd a földre dobja a denevért és ráugrál. Végül magasra emelve a döglött állatot, elkiáltja magát: - Batman, Batman, csalódtam benned! Egy fickó papagájt kapott születésnapjára. A papagáj teljesen kifejlett példány volt, rossz magatartással és mocskos szókinccsel. Emberünk megpróbálta megváltoztatni, szép szavakat használt, jó példát mutatott,de nem ért vele semmit. Végül elvesztette türelmét, ráüvöltött a madárra, mire az visszakiabált. Rázni kezdte a madarat, de az még mocskosabban rikácsolt. Emberünk végső kétségbeesésében a mélyhűtőbe zárta a papagájt. A madár pár percig magán kívül tombolt, majd hirtelen elhallgatott. A fickó megrémült, hogy baja esett, ezért gyorsan kikapta a mélyhűtőből. A papagáj halkan megszólalt: "Csúnyán viselkedtem, megbántottalak a ronda beszédemmel, többet nem leszek ilyen. Esedezem a bocsánatodért." A fickó teljesen meghökkent, majd a papagáj folytatta: "És megtudhatnám esetleg, mit vétett a csirke?"
Ezen én is sírtam! Jöhet még hasonló!
![]()
-Mi az: müz, müz, müz.?
-Darázs "rükvercbe". ![]() Egy fejtörő. Sherlock Holmes és dr. Watson túrázni mennek, felállítják a sátrukat, és elalszanak. Néhány óra múlva Holmes felébreszti hűséges társát: - Watson, nézzen fel az égre és mondja meg, mit lát! - Millió csillagot látok. - És mit mond ez önnek? Watson eltöpreng, majd válaszol: - Asztronómiai szempontból ez azt jelenti, hogy milliónyi galaxis létezik, és potenciálisan milliárdnyi bolygó. Asztrológiailag ez azt jelenti, hogy a Szaturnusz az Oroszlánban áll. Az idő tekintetében ez azt jelenti, hogy körülbelül negyed négy van. Teológiai szempontból ez a bizonyíték arra, hogy az Úr mindenható és hogy mi kicsinyek és jelentéktelenek vagyunk. Meteorológiai nézőpontból ez arra enged következtetni, hogy holnap gyönyörű napunk lesz. És önnek mit mond ez? Holmes hallgat egy darabig, majd megszólal:- Watson, maga idióta. Valaki ellopta a sátrunkat.
Opsz tényleg
![]() ![]() ![]()
Nem baj, kapsz két rövidet.
![]() Pistike hegedül. A koncert előtt szépen előveszi a hegedűtokot, majd kinyitja, de látja hogy az apja fegyvere van benne. Felkiált: -Na most el tudom képzelni apámat a bank előtt a hegedűvel... ![]() A nőgyógyász elmegy letenni a jogosítványt. A kresszen és az EÜ-n már túl van, és a műszaki következik. Elmegy a vizsgára, és ha 100 pontot elér, akkor átmegy. A vizsgáztató azt mondja neki: - Kap 100 pontot, ha szétszedi és összerakja a motor. A nőgyógyász szétszedi és összerakja a motort. Kap 150 pontot. Megkérdezi, hogy miért kapott ennyit. -Miért kaptam ennyi pontot, hiszen csak 100 lehetett volna a maximum. -Az rendben van, hogy szétszedte és összerakta a motort, de mindezt a kipufogón keresztül! ![]()
Ha már húsvét és nyúl: HEStore: Nyúl 101B
Ez jóóóó!
Mindjárt rendelek is 10-et! Bár belegondolok... inkább másfajta nyisziból szeretnék rendelni ![]() ![]() Órán az iskolában a tanító néni látja, hogy nagyon mozog a hátsó pad. Meg is kérdezi Pistikét: - Mi történik ott hátul Pistike? - A tanító néni mondta, hogy húzzam meg a Margót...
ez jó!
![]() ![]() ![]()
Nem tudom, esetleg adatlapot lehetne mellékelni hozzá?
Előre is köszönöm ![]() ![]() Üdv.
Sorozzák az állatokat az erdőben. A sorban ott áll a nyuszika, a róka és a medve. A nyuszika nem akar katona lenni ezért levágja a fülét, ezért nem veszik fel, mert nyomorék.
A róka irigykedve nézi a tóparton iszogató nyuszit és megkérdi: - Te nyuszi, miért nem lettél katona? - Hát levágtam a fülemet ami nekem a leghosszabb, vágd le te is és megúszod A róka, gondolkozik ,majd levágja .Nem veszik fel őt sem. A medve irigykedve nézi őket a parton, mire megkérdi: -Hát ti meg miért nem vagytok katonák? - Hát tudod, levágtuk a fülünket -És én mit csináljak? Nincs hosszú fülem? -Hát vágd le a farkadat A medve, gondolkozik , de mikor már csak egy ember van előtte, elfordul és lecsapja egy baltával. Megszólal a sorozó: -No pont egy ilyen daliás erős állat kell nekünk! - De nekem nincs farkam! Erre a másik sorozó: -Az még haggyám! De ekkora lúdtalpakat! Hazamehet. ![]() Rendőrségi jegyzőkönyv szösszenetek: "Az udvaron 1 db kutya, mely házőrző funkciót tölt be" "Adatgyujtésem ideje alatt a háziasszony az udvaron nagymosást foganatosított, a cselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval nem rendelkezett" "... itt egy átlátszó fémből készült kerítéshez érünk..." (drótfonat) "Az istállóba lépve balra lovak, jobbra tehenek nem láthatók" Halottszemle, öngyilkos az ajtó kilincsére akasztotta fel magát: "A holttest a nyitott ajtó mellett, az ajtólapján, térden állva fekszik" Piacon a járőr kínait igazoltat aki nem ért magyarul, közben nézi az útlevelét: - Mivel foglalkozik itt nálunk Huang úr? - ? - Mióta van az országban Huang úr? - ? - Hol lakik maga Huang úr? - ? - Hm, most látom maga nem is Huang úr, hanem ott született! " Feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen, mert elvesztettem a pénztárcámat" " A tehén menetirány szerinti bal szarva hiányzott" Vak tanú kihallgatása: - Ismeri a gyanúsítottat? - Látásból.
Na jó, beismerem, elsőre elhibáztam.
Az ilyen és efféle, tesztek csak azt bizonyítják (szvsz), hogy van egyfajta matematikai gondolkodásmódod, de ettől nem biztos, hogy valaki egy kicsit is intelligensebb az átlagnál. Erre sajnos kiváló példa az egyetem, ahova járok...
Megtörtént esetem.
Kiskoromban 3 éves tájba szüleim 1000-El mondták hogy fiam látod azt a két lyukat az a konnektor! Na oda ne nyúlj soha bele szöggel vagy késsel vagy bármi fémmel. Mert megráz. Hála égnek apám villanyszerelő,és volt neki ilyen orosz csodája,ami mindent mért. Én ügyesen látva hogy mit csinál vele fogtam lenyúltam a drótot róla és azt dugtam szabályosan a konnektorba majd megvizsgáltam a két végét hogy mennyire hegyes.... Annyira hegyes volt hogy az ágyon pattogtam egy ideig majd ledobott miután megnéztem a vezeték végeket. Semmi bajom nem lett az ijedségen kívül! Jah meg rájöttem hogy átb...tak mert nem szög volt sem kés mégis megrázott. ![]()
Aztán ha valakinek nem megfelelő a a nyúl termék visszaküldi cseregaranciával, és a hestore meg elküldi átvizsgálásra a NYULAMBULANCIÁRA !
Az ember ártatlanul szótárazgat, aztán ilyenekbe botlik (lásd melléklet)
Enyhe lekváros bukta utánérzés...
Kínában már megoldották a 100%-os hatásfokú erősítőt.
![]()
hm, de ahogy elnézem az írásod, a "bármi fém" kategóriába beletartozott, tehát mégse vertek át nagyon
![]()
Az adatlap is Made in China-s minőség, vagy ez a jobb kínai cuccok közé tartozik. 250W, és semmi hő... Ilyet én is építek, még ha nem csöves, akkor is
![]()
A kistesója is 93%-os. Vajon hogy csinálják, D osztállyal?
![]()
Én már láttam ennél jobbat is!
![]() ![]() Egy ismerősöm kétségbeesve hívott fel, hogy most vette, és bevillog a kijelzője, illetve némileg torzít is magasabb hangerőnél. Megnéztem gyorsan a neten hogy mit tud: hát ezt tudja. A fenti információk megszerzése után már nem is csodálkoztam - mondtam neki, hogy vigye vissza, és kérjen valami mást, ahol legalább másfélszer nagyobb a névleges bemenő teljesítmény, mint a max. kimenő.
Az a gond hogy már nem írják rá a hátlapra a teljesítményfelvételt. Félnek a gyártók hogy kiderül a turpisságuk.
![]()
Na igen... én is félnék a helyükben, hogy előbb-utóbb elveszthetem a piacomat
![]() Bár ami a jelenlegi, PMPO-n és class-d erőlködőkön szocializálódott ifjúságot (én korosztályom kb.) illeti, valószínűleg a többségnek erre van szüksége. Mármint arra, hogy legyen ráírva hogy 5x600W, és akkor már nem lehet rossz. Más nem is lényeg, csak minél nagyobb számokat írjanak rá (ez alól csak az árcímke a kivétel). Na meg ott vannak a kilowattos hangdobozok, amikben hárombetűs kínai gyártók 70dB/W/m-es és az alatti érzékenységű, legfeljebb levélnehezéknek használható hangsugárzói zötyörögnek...de rá van írva, hogy 1000W P.M.P.O, és csak ez a lényeges...micsoda hülyeség ![]() Bár azt hiszem a mondanivalóm kinőtt ezen topic keretei közül, úgyhogy abba is hagyom, nem offolok többet ![]()
A SUB 250 teljesítmény megadása végülis, műszakilag teljesen korrekt !
Hiszen, ha nem jönne ki a 250W, akkor a maradék teljesítmény hová tűnne ? Anyaggá alakulna ? De, ha mondjuk 255W kimenőteljesítményt írtak volna... na... akkor... lehetne csodálkozni ! Viszont a SUB 70-nél valóban aggályos, hogy melyik dimenzióban materializálódik az az 5W ? ... ha nem jön ki belőle? ![]()
Egy CSEH ember elmegy szemorvoshoz. Az orvos elé teszi az egyik szokásos
táblát a következő betűkkel: C V K P N W X S C Z Y - El tudja olvasni? - kérdezi a szemész. - Még hogy olvasni? ...... Ismerem is a pasast! ![]() Egyszer elvesztem, és megkérdeztem egy rendőrt: ''segítene megkeresni a szüleimet?'' Mire a rendőr: ''Nem is tudom, annyi helyre bújhattak....'' W.A. Miért van a méheknek királynőjük? - Mert ha koalíciós kormányuk lenne, nem csinálnának mézet. A tündérszép királykisasszony elhatározza, hogy férjhez megy. El is mondja apja urának, hogy hirdesse szét heted-hét országra. De csak ahhoz megy, aki kiállja a próbát. Kihirdeti a király, s özönlenek a hercegek, grófok, válogatott cigány legények. Igen ám, de sorra megbuknak a vizsgán! Egyszer arra jár a szegény vándorlegény, és beáll a sorba ő is, szerencsét próbálni. Nevetik is a hercegek, grófok, válogatott cigány legények, hogy mit akar itt ez a csóró, szerencsétlen, hiszen ők sorban kudarcot vallottak. Mivel azonban mindenki próbálkozhat, egyszer a vándorlegény is sorra kerül. - Menjünk ki, sétáljunk egyet a tündérkertben! - invitálja a királylány. Kimennek, és elmennek a csilingelő aranyalmafa alatt, átmennek a szólószőlők között, és elérnek az ezüstpatak partjára. Ott a tündérszép lány lehúzza az ujjáról a gyémántokkal ékesített aranygyűrűjét, és bedobja a patakba, majd ezt mondja a legénynek: - Vedd ki, és add a kezembe! A szegény vándorlegény úgy tesz, ahogy a királykisasszony kérte, mire az megszólal: - Ez a sok idióta meg mind a patakba ugrott!
Ha már ámítástechnika.
Az alábbi sorok egy internetszolgáltató segély vonalára beérkezett arany köpések gyűjteményéből adnak némi ízelítőt! Júzer: "Kattintok a csatlakozási ikonra. Feljön az ablak, és sohasem tudok felcsatlakozni, pedig mindig a Mégse gombra kattintok." HD: "Magyar nyelvű a program?" Júzer:"Nem tudom." HD: "Mit írt be az email címhez?" Júzer:" 1023 Budapest..." HD: "Milyen Windóza van?" Júzer: "Mindjárt lehasalok és megnézem." HD: "Menjünk be a Saját gépbe." Júzer: "Jaj, de ez nem az én gépem..." Júzer:"Az a problémám, hogy már beszéltem Önökkel korábban is." Júzer: "Tudna nekem segíteni, hogy fel tudjak telepedni?" HD: "Milyen modemje van?" Júzer: "Jó!" HD: "Analóg vagy ISDN?" Júzer: "Laptop." Júzer(Nő): "Aszt mongya nekem ez az Outluk Varázsló, hogy én vagyok a Tóth Béla!" HD: "Milyen levelező programja van?" Júzer: "Kitekintő Gyorsvonat." HD: "Az meg miféle?" Júzer: "Hát az Outlook Expressz." Júzer: "Itt alul megjelent két emberke ikonban..." HD: "Igen az az MSN messenger, az Outlook Express indítja el magától..." Júzer:" Tőlem?" Júzer: "Jesszusom! Beszippantotta a CD-t!" Júzer: "Az Entert ütni kell vagy írni?" Júzer: "Start gomb csak az irodai vindózókon van, de nekem otthoni van..." Júzer: "Most nyertem egy Netquicket és azt szeretném megkérdezni, hogy a 25 órát 1 nap alatt kell elhasználni?" HD: "Most nyomja meg az OK-ot!" Júzer(hosszú csend):"...de itt nincs OK..." HD: "DE, lennie kell." Júzer(keres vadul,majd):" ...de nincs, kétszer is megnéztem!" HD: "Rendben, akkor mit lát a képernyőn?" Júzer:" Jaaa, ott..."
Az Állatkert igazgatója nagy és erős férfit keres a munka közvetítőnél. Végül talál egy két méteres fazont, ötvenötös nyakbőséggel, főcsatorna átmérőjű karokkal.
- Magát szerződtetem egy időre - mondja neki. - Mit kell csinálnom? - Nézze, elpusztult a gorillánk. Ha belebújik a bőrébe, pár hétig helyettesítheti, amíg nem tudunk vásárolni másikat. Heti 30 ezer nettó. Elvállalja? - El hát! A pasas munkához lát. Egy darabig minden rendben megy, ám az álgorilla annyira belejön az ugrálásba, hogy egyszer az egyik fáról átrepül az oroszlán ketrecébe. Amint észreveszi, hova pottyant, rémülten kezd segítségért kiáltozni: - Jaj, segítsenek! Segítség! - Kuss, te marha! - morogja oda az oroszlán. - A végén mindkettőnket kirúgnak. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |