Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Grat. Egy kis virtuális bulit szervezzünk ennek tiszteletére.
Én is gratula! Mi még csak bölcsisek vagyunk. :emptybottle:
Én már középső-csoportos vagyoooook, bibibííí :crazya:
De, ez Miskolci bérlet.
Csak nem véletlenül, hanem direkt ezt vettem
Válság idején csak
Idézet: nem vesz bérletet az ember. „direkt”
Na lebuktatsz..
Bevallom hogy ez ingyen bérlet pont akkor osztották ingyen a bérletet mikor mentem
Na mostmár tudom, hogy Miskolc körül laksz, ha visszalapozol bár fölösleges, na szóval, ha az lessz a menü akkor szólj megyek
Régebben beszéltünk (jó rég) és mondtad hogy voltál itt még bulizni is
Ha lesz az a kaja, szólok, de magamra meg biztonsági övet rakok
Tényleg
van benne valami. Ha extrémebb jeleneteket is akarsz akkor a linóleumot (ha van) fujd le szilikonnal Aztán fuás kajálni
Te meg csak add az ötleteket, a végén megcsinálom alvajárás közben
Én nem tudok róla hogy alvajáró lennék A konyhában van linóleum
Tapasztalatot irtam le. Anno még megvolt a cicám (macska ne értse senki félre
) És a gumiabroncsot a lakásban fujtam le szilikonnal ponnt a linóleum felett (mint ha lenne pénz újra). Na de a lényeg, a macskának megráztam a kajás dobozát, majd ahogy szaladt ki a konyhába a kanyarban elszállt a macska berepült a fürdőszobába Másnap reggel anyám elkésett a munkából, reggel ő is szaladt
Az, a macska még nem is panaszkodott, bár utánna nem is szaladt többet csak szép kecsesen jött ki, na de anyám az. Nem részletezem hallani kellett volna
Na most értem haza Egerből. Hazafelé igazoltattak, de kint volt vagy 3-4 rendőrautó, ilyen tranzit is. Mind a két sávot megállították. Nem tudom mi lehetett, egyik pillanatban még nem volt ott semmi, megyek arra kb 15 perc múlva meg ez fogadott
![]() Szerencsére minden rendben volt.
Nagyon jó! A Google NYÁK hírdetésben, - ITT JOBB OLDALON FENT! - benne a TRÓJAI!
Ha már itt tartunk, csinálok is egy SÜN! ös pólót
Csak nem! Amugy nem nullázni akarom a rendőrt, de szerintem nem volt gyerek kora és első reakcióból a SÜN Balázs jutott az eszébe
. De ahogy most elkezdtem nézegetni a weboldalakat, a Szalacsy, polgárjenő és társai csapat, most bővült egy ujabb gyöngyszemmel, a sün-öző rendőrrel
Na úgy döntöttem hogy jobb az élet vírusírtó nélkül
Hajnali 3-ig szenvedtem velük, meg most délelőtt 10-től, szóval ma is 4 órát... Az eredménye: 3 fajta vírusírtó kipróbálása, egyiket se lehetett letörölni a gépről, csak csökkentett módban bírtam kitörölgetni nagyjábból a fájlokat hogy ne induljanak el. Most itt vagyok vírusírtó nélkül, rengeteg töredezett programfájllal. Újrakéne rakni a gépet de a gépen van vagy 50 giga anyag amit lekéne menteni. Életében először kb most kapott a gép egy oldalba igazítást (lábbal). De semmi baj, van jó kis Kerio tűzfalam, az még fogja a férgek nagy részét (remélem).
Avira AntiVir Personal Free Antivirus (feltehető/leszedhető) :hide:
Még régebben kipróbáltam már ezt az antivírust. Poénnak elmegy, de szerintem csak játék.
No felvan rakva ez is
Kíváncsi vagyok meddig bírja
"Poénnak elmegy, de szerintem csak játék."
Nekünk ez van a cégnél pár hónapja és idáig semmi gondot nem tapasztaltunk... (cca. 70-95 gép) Én meg ezt használom évek óta és nem volt semmi gondom a mai napig. Kopp-Kopp. Kopogjam le...
Jelentem, rengeteg fejlesztés és több napos munka után, elindult a HE nyelvtani ellenőrzőt is tartalmazó új, okosabb keresője!
Bővebben infó és a demó: Bővebben: Link
Köszönjük neked a fejlesztést és a kitartó munkádat!
Üdv!
Köszi srácok.
Remélem még jopár évet lehuzok itt az oldalon
Nemtudom esett-e már szo rola,De ha még nem akkor szolok hogy Tojásosnokedlit faltam salátával
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Remélem még jopár évet lehuzok itt az oldalon