Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jóólett
![]() ![]() ![]()
Mindenki épületben van? Csak én HE-zok kamionból?
Én, például augusztus 9.-én egy dunai szigetről HE-ztem, egy "okostelefonról".
Akarod mondani, a telek portájából?
![]()
Na, már újra itthon vagyok.
Sziasztok!
Játék kódokra lenne szükségem. Pontosabban egy ismerősömnek. Én megígértem neki, hogy szerzek mert amíg áram van minden van még játék kódok is. ![]() Sate of War : Warmonger című játékhoz. Az angol nyelvű és magyar játékhoz megvannak a kódok. Viszont nekem német nyelvű játékhoz kellene. És ahhoz nem jók ezek nem jók. Valakinek van esetleg? Köszi a segítséget.
Sziasztok
Nemrég ugye fellőtték az STS-128-at. Néztem élőben a kilövést, és olyat láttam amit már régebben is de nem tudom még mindig mi ez. Csatoltam egy képet. Arról a "fénylő karikáról" lenne szó, nem tudom mi ez és mitől van... Valaki esetleg meg tudja-e nekem mondani? Köszi ![]()
Az a hajtómű kicsapó lángnyelve. Erre gondoltál?
Végülis találtam egy 2009-es Cheat kód gyűjteményt.
Ha esetleg valakinek kellene akkor itt megtalálja.
Neem, nem arra, hanem a fehér körre gondoltam.
Ez biztos nem a hajtóműből jön mert egy bizonyos magasságban látszik csak, pár percig.
Fene tudja.Kérdezd meg a NASA-t!
![]()
Egyébként ha a napot fényképezed telefonnal, akkor lesz egy fekete folt,körülötte pedíg egy fehér
gyűrű.Lehet hogy itt is ez a jelenség játszik.
Szép majdnem estlét mindenkinek!
Ahogy elkezdődik a suli, én külső gyakorlatra megyek. Hétfőn megyünk a kamarába, de most halottam hogy a gyakorlati foglalkoztatáshoz kell adókártya, ami nekem nincs, Tényleg kell? Mert ekkor egy hét csúszásom lesz... Tud erre valaki választ? Előre is köszönöm! Üdv!
Ezen a képen pedig ez az. Ha pedig a jelenség után látsz egy leváló fokozatot, akkor az a jelenség látható, amikor begyújt a következő fokozat. Úgynevezett hibrid hajtás, szilárd és folyékony hajtóanyagból áll.
Helló!
Szerintem át kellene írni a topic címét, hogy "sajnos itt a suli", vagy hasonlóra. ![]()
Miért ki az aki szereti az iskolát?
![]()
Ez olyan hülye dolog, mindenki azt mondja hogy utálom stb..
Közbe meg van amit élvez benne. Én pl a gyakorlatot, szakmai órákat szeretem. :yes: Éppezt olvasgatom látom hogy Mátészalka felé tartott, aztán bevillant mintha te nem ott laknál ![]()
A "Space Shuttle" űrhajónak nincsenek fokozatai nem?
Nem értem hogy jöhet a meghajtóból. Olyan mintha egy bizonyos magasságon, egy bizonyos sebességnél "jönne elő". Csak azért sem értem hogy jönne a meghajtóból mivel ugye 3 darab van egy űrhajón, ez pedig egy nagy teljes kör, nem három kisebb. Csatoltam mégegy képet. Itt látni hogy az űrhajó - bár lehet inkább űrsikló - már rég "messze" van, és hogy a tartály mögött is van ez a "valami".
Ezt nem állítottam, csak ha tényleg kell, akkor szólhattak volna hamarabb is.
Zár a buli, vár a suli! Jhaaj de fáj
![]()
Látom megváltozott a téma címe. Nagyon ötletes.
![]() Pont kedden voltunk Debrecenben, ugyanazon az úton mentünk (más nincs is). ![]()
A "Space Shuttle" űrhajónak nincsenek fokozatai, de a hordozórakétáknak igen.
Hogy a nyavaja vinné el!
Holnap után már koptathatom a padokat ![]() Rohadna ketté alattam valamennyi amelyikre ráülök ![]()
Most még ezt gondolod. De majd 10 év után rájössz, hogy milyen jó is volt a suliban, és milyen jó lenne még ott lenni...
Ne mérgelődj, kolléga! Egy kicsit én is ezt gondolom, de ez van. Ez a mi dolgunk! Én széken ülök, de a kényelmi szintje össze sem hasonlítható a számítógép előtti bőrfotellel, amiben most is ülök
![]() Azért Mineral-nak igaza van. Bár attól (is) függ, mit dolgozol majd... -Szerintem- |
Bejelentkezés
Hirdetés |