Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem az hogy fáj!
Utálok beteg lenni! A fene se tudja milyen mellékhatásai vannak! ![]()
Nálunk nem volt senkinek semmi baja tőle!
Pár
![]() ![]()
Köszönöm!
Közben eltűntem egy órára az Émász-nak hála ![]() Karbantartási áramszünet, amiről én mit sem tudtam ![]()
Boldog szülinapot utólag is!
A moderátoroknak már ez lesz az érdem hogy hány ünnepi Warnt- osztott ![]()
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT nagykorú Zoly barátom.
![]()
Doncso kölök még...
![]() Isten éltessen sokáig mindkettőtöket, Zoly15, és Gr89! ![]() Gyantafüsttől, ónszagtól terhes, pákától fűtött még legalább 5-ször ennyit Nektek! ![]()
Milyen programmal tudnék a következő paraméterekkel CD-t számítógépre másolni illetve digitalizálni bármi hanganyagot?
24 vagy 32bit/96 kHz vagy akár 192kHz felbontással (a minimum 24bit 96kHz). Nero 32bit, 48kHz-et tud csak.
Köszönöm mindenkinek a gratulációt így utólag is és köszönöm az "ünnepi warnt" is.
![]() ![]()
Sok boldog születésnapot az ünnepelteknek!
![]() Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni az "AC31graf" nevű program teljes verzióját (ingyen)? Ez egy ABB PLC programja lenne, de a gyártó honlapjáról csak a demo verziót tudom letölteni ![]()
Köszönöm!
Mostanában igaz anyagi okok miatt nincs nagyon mód füstölögni de tervek vannak ![]()
Ja igen. Még annyi hozzáfűznivalóm van, hogy most vettem közel 300db elektroncsövet 10Ft/db áron. és még van ott, ahonnan ez jött.
![]()
Gondolom, nem újak. Milyen típusok főleg? De ez inkább talán a Csöves topikban folytatandó.
Ez jó, de a nod nem engedi letölteni, mert vírusként érzékeli.
Hát azt még én sem igazán tudom. Azt mondta az eladó, hogy kb 600 db-ot kapott és mivel ő nem ért hozzá, így 10Ft-os áron eladja. Azt mondta, hogy vannak régiek, újabbak is közötte, tehát mindenféle, van amelyikről az írás is lekopott. Még varázsszem is van közötte.
![]() ![]() Viszont szerintem engem is kezd elkapni a megfázás. Egész délután fáj a fejem és hát az orrom is kezd folyni. Nem tett jót a reggeli izzasztókúra. A vonaton minimum 30 fok volt. Már minden bajom volt. ![]()
Na, így könnyű csövezni!
![]() ![]()
Tudod ez a "jókor jó helyen" nevezetű dolog. Ha lenne több pénzem ,akkor elhoztam volna az összeset, mert sajnálom otthagyni. De most kb 6ezrem nincs feleslegbe.
Amúgy meg de jól néz ki felül a piros csík meg az új üzenet jött kék csík egymás alatt. ![]()
Az jól nézhet ki! Megnézhetném?
![]()
Ez marha jó!
A születésnapomon kiérdemeltem 50Pontot is, így már hivatalosan is forraszthatok hétvégén ![]()
Ilyet is ritkán látni. gr89 warnos?
![]() ![]()
Elkéstél. Már felvetették az ötletet, ha jól emlékszem.
![]()
Hapro mester, amennyire én tudom, a standard CD az 44100 Hz/16 bit. Ennél többel grabbelni helypazarlás. Ha SACD, akkor 21 bit/96 kHz.
Én is úgy tudom, hogy annyi, és ez is az alapértelmezett felvétel szinte minden grabbelő, és felvevő programnál, de a minap meglepődtem mikor egy gyári CD-t felvettem alap beállításban, és felvettem, a Nero által nyújtott maximumon, és nekem bejött az eredmény, és ki szeretném próbálni még nagyobb méretben, és elvileg minőségben.
Amit Szamóca ajánlott azokat kipróbálom. köszi a segítséget.
Épp videókat nézegettem és ráakadtam erre.Bővebben: Link Szegény 3 hónap után elég nehezen indult és még egy kis lángot is csapott.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |