Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem dolgozom ott, csak esetenként oda viszem a tanfolyamosokat.
A honlapjukon fenn vannak az aktuális árak. Idézet: „Ide bárki felmehet, amikor nincsen rendezvény.” Még nem tudtam megnézni a linket, amit PM-ben küldtél, csak még azt szeretném megkérdezni, hogy milyen összeg ellenében lehet felmenni a pályára, ha nincs rendezvény? Lehet, hogy le van írvaa linken, estére megnézem, elég csak akkor válaszolnod, ha nincs fent a honlapon.
Ugyan már! Ennek már muzeális értéke van!
Amúgy szép jó napot mindenkinek, Önök a heti hetes, akarom mondani Hétvégi HE OFF-ot olvassák. Azaz a H2E-OF2-t. ![]()
Az én hibám, ne haragudj, egy betűt benéztem. nem CMI hanem CME a te típusod. 99% -al CMI hangkártyákkal találkozok, sőőt, nekem van itthon három is, amiből az egyiket halálra itélem, mert a jack csatlakozók kellenek a bemenet választómhoz. Találtam bontott alaktrészekből, hozzávaló cuccokat, így most azt megépítem.
![]() Tessék itt van.
Az előző hsz. -em végén ott van a link. :yes: a pi...@, ez a driver detektíves. Az alatta lévő link meg nekem üres ablakot hoz be.
![]()
No én meg csak most olvasom. De az a lényeg, hogy van hangod. hang_01
![]()
Sajnos tényleg nem olcsó, de vedd figyelembe, hogy ezért mit kapsz. Műszaki mentést, ha kicsúszol a kavicságyba, és hidd el, amikor először mész ott - ki fogsz csúszni. Műszaki mentés nélkül ott fogod elbontani az autót és nem tudnak segíteni a többiek sem, mert ilyen a jó kavicságy, ez kíméli a kocsidat.
Azután amikor 5 kezdő autó felment, akkor az egész 2300x16 m-es szakaszt végig kell söprögetni a kavicsoktól kissöprűvel, mert enélkül utánatok nem lehet felengedni a motorosokat, mert meghalnak. Te ezt mennyiért tennéd meg? Nézzük a másik oldalát, amit te ott egyetlen esős délután alatt megtanulsz, az legalább kétszer meg fog menteni a következő 5 évben a közúton a kártól. És ez itt nem a reklám helye, mert én abból, amit ott befizetsz egy fillért sem látok.
Tud valaki oroszul? Kellene nekem pici segítség! Igor meghálálná..
![]()
Esetleg:Itt a suli, de lesz még buli!
![]()
Szerintem meg nem kell még ide is suli....
![]()
Remélhetőleg itt is tanulsz egyet,s mást.
![]()
Elég törve. Mi a szöveg? Совсем нарушена. Что такое текст?
Sziasztok.Nem tudja valaki hogy mennyit kell fuzetni azert hogy Szlovakiabol attutaljak 50eurot ?
Koszonom
Szia! Gondolom Magyarba akarod utalni. a neten nincs esetleg ártájékoztató a bankodnál? (Komáromtól merrefelé van az a 35km? Ha keletre, akkor kb 15-20km-re lakunk egymástól.)
Nem magyarba hanem a dealextream tol szeretnek telefont rendelni.Bankom nekem meg nincs.Ismeroson keresztul fogom megrendelni mert oneki van paypal-ja.Es most veszem eszre hogy azt nem is irtam hogy paypal-on kereszul fog menni az attutalas.
En Komaromtol eszakra lakok(Naszvadon Ersek Ujvar mellett)
Ha jól tudom a PayPal-ra nem számít fel, mert vásárlásnak minősül, de mondom, bankja válogatja.
Tyűha,a tört is több,mint elég ide.Lenne egy adatlapom egy orosz vfd kijelzőről,pár alapvető adatot szeretnék csak megtudni.
![]()
Na mi van? Mindenki elment Star Wars-t nézni? Már nálunk is elaludtak a gyerkőcök, úgyhogy már dübörög a házimozi, én is megyek harcolni.
A fázis legyen veletek, a FI-relé vigyázzon rátok!
Jöhet!
![]()
Nem kell mind a 3 oldal,a 297.oldalon levő adatok érdekelnének csak engem.
Vagy a másik kedvenc...
Megküzdtem, remélem érthető.
Köszönöm szépen!
![]()
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe a következő videót-> Ezt Érdemes megnézni, mert szerintem nagyon jópofa. Üdv!
Nem gyenge. Birka türelem kellett hozzá...
![]()
Ez marhajó!
![]() Ennyi izzót elpazaroni! ![]() ![]() Nemtudom ezt ki olvasta, de eléggé érdekes. Az e féle időjárás nem okoz "kárt" az időjárásban? Azért eléggé furcsa. ![]() Néztem az időjárásjelentést is, valaki nagyon belepiszkált a "termosztátba". Egy hét alatt ekkorát változik az ország klimája, nem semmi. :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |